Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Slovenský Červený kríž, územný spolok Banská Bystrica

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Slovenský Červený kríž, územný spolok Banská Bystrica, Banská Bystrica'
za rok 2018

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 9 674,88 € Zakúpenie stanu s nafukovacou konštrukciou pre účely poľnej nemocnice v prípade hromadných podujatí či nešťastí, zakúpenie resuscitačného modelu dieťaťa s elektronickým vyhodnocovaním účinnosti resuscitácie dieťaťa prostredníctvom zakúpeného tabletu. Zakúpenie uniforiem SČK a zdravotníckeho materiálu pre potreby ochrany zdravia obyvateľstva.
i) organizovanie a sprostredkovanie dobrovoľníckej činnosti 2 356,2 € Zakúpenie pamätných medailí a občerstvenia pre dobrovoľníkov SČK k 100. výročiu založenia ČK na Slovensku. Prenájom priestorov a zabezpečenie stravy pre dobrovoľníkov SČK v Banskej Bystrici na seminár s tematikou Činnosť Humanitárnych jednotiek SČK pri nehode s hromadným postihnutím osôb.
Spolu 12 031,08 €
Výrok auditora

Uskutočnili sme audit účtovnej závierky Slovenského Červeného kríža, územný spolok Banská Bystrica (ďalej len „územný spolok“), ktorá obsahuje súvahu k 31. decembru 2020, výkaz ziskov a strát za rok končiaci sa k uvedenému dátumu, a poznámky, ktoré obsahujú súhrn významných účtovných zásad a účtovných metód. Podľa nášho názoru, priložená účtovná závierka poskytuje pravdivý a verný obraz finančnej situácie Slovenského Červeného kríža, územný spolok Banská Bystrica, k 31. decembru 2020 a výsledku jeho hospodárenia za rok končiaci sa k uvedenému dátumu podľa zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o účtovníctve“).