Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Stredoeurópska nadácia, Bratislava'
za rok 2015

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
h) veda a výskum 656,76 € Z prostriedkov poskytnutých v rámci 9. ročníka programu Talenty Novej Európy sa mladá vedkyňa Emília Petríková zúčastnila na výskumnej stáži v oblasti imunoterapie nádorov na Universität Heidelberg (Nemecko) a na kongrese European Cancer Organizácie, ktorá sa konala v Amsterdame.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „János Arany: Budova smrť (Buda halála)", ktorého cieľom bolo vytvorenie literárno-divadelného predstavenia na základe diela významného maďarského básnika, Jánosa Aranya. (OZ CSAVAR)
e) podpora vzdelávania 6 000 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom "Viva Musica! Grand Prix – séria koncertov víťazov Súťaže študentov konzervatórií SR" (ORFEO, združenie koncertných umelcov a pedagógov hudby, o.z.)
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 5 000 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom "Festival AMPLIÓN – nový kabaret & pouličné umenie" (Kremnické divadlo v podzemí n.o.)
h) veda a výskum 10 000 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „Príprava reformy školstva na Slovensku“ (M.E.S.A. 10)
h) veda a výskum 15 000 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „Digitalizácia kultúrneho dedičstva a prameňov k histórii Maďarov na Slovensku“ (Fórum inštitútu pre výskum menšín)
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 2 500 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom "X. Medzinárodná operetná spevácka súťaž Franza Lehára" (Komárno a okolie, neinvestičný fond)
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 2 500 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „Jesenné dni kultúry 2016“ (Kultúrne združenie Štúrovo a okolie – Párkány és Vidéke Kulturális Társulás)
f) ochrana ľudských práv 1 000 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „Ocenenie Biela Vrana 2016“ (Via Iuris - Centrum pre práva občanov)
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 743 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „Vlastník v núdzi – pamiatka v ohrození 2016“ (Občianske združenie Gotická cesta)
e) podpora vzdelávania 34 230 € Finančný príspevok na vzdelávanie a rozvoj talentu 26 mimoriadne nadaných detí a mladých ľudí v rámci 10. ročníka programu Talenty Novej Európy (2016/2017); kategória umenie a veda
b) podpora a rozvoj športu 25 780 € Finančný príspevok na podporu a rozvoj športového talentu 27 mimoriadne nadaných detí a mladých ľudí v rámci 10. ročníka programu Talenty Novej Európy (2016/2017); kategória šport
b) podpora a rozvoj športu 1 466,73 € Poskytnutie finančného príspevku v rámci 2. výzvy Dunajského fondu na realizáciu projektu s názvom "Voľný čas pri Malom Dunaji" (Združenie obcí Mikroregión Klátovské rameno - Tőkési-ág Kistérség)
b) podpora a rozvoj športu 2 541 € Poskytnutie finančného príspevku v rámci 2. výzvy Dunajského fondu na realizáciu projektu s názvom "Národné centrum rýchlostnej kanoistiky a veslovania Zemník" (Slovenský zväz rýchlostnej kanoistiky)
b) podpora a rozvoj športu 1 050 € Poskytnutie finančného príspevku v rámci 2. výzvy Dunajského fondu na realizáciu projektu s názvom "Oprava nástupného móla cieľovej veže MANTA pre 59. ročník Veľkej ceny Komárna v rýchlostnej kanoistike" (Kajak & kanoe klub Komárno, občianske združenie)
b) podpora a rozvoj športu 5 600 € Poskytnutie finančného príspevku v rámci 2. výzvy Dunajského fondu na realizáciu projektu s názvom "Po stopách vodných mlynov" (Občianske združenie Miestna akčná skupina Galanta)
e) podpora vzdelávania 3 000 € Poskytnutie finančného príspevku v rámci 2. výzvy Dunajského fondu na realizáciu projektu s názvom "Dunajský sprievodca" (OZ Bratislavské rožky - Pozsonyi Kifli)
b) podpora a rozvoj športu 3 490 € Poskytnutie finančného príspevku v rámci 2. výzvy Dunajského fondu na realizáciu projektu s názvom "Gešajovské odpočívadlo pre vodákov na Malom Dunaji" (Amavet klub 946 Lodenica Zálesie)
f) ochrana ľudských práv 2 000 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „Cena Jána Langoša 2016“ (Nadácia Jána Langoša)
e) podpora vzdelávania 15 000 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „Politická akadémia“ (IPEV – Inštitút politicko-ekonomického vzdelávania)
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 4 000 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „Ekonómia dobra a zla“ (OZ Flaherty)
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 4 000 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „World Music Festival Bratislava 2017“ (AMITY o.z.)
e) podpora vzdelávania 4 000 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „VISEGRAD FILM FORUM 2017 - TV FOCUS“ (Boiler, o.z.)
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 3 960 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „Strekovský vínny festival“ (Strekovin Strekovská vínna cesta o. z.)
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 4 660 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „Letný festival v štúdiu L+S“ (Nezisková organizácia L plus S)
e) podpora vzdelávania 5 000 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „Kukkonia, knižná publikácia o Žitnom ostrove“ (Občianske združenie Kukkonia)
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 5 000 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „Csavar-gó kultúra“ (OZ CSAVAR)
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 1 790,21 € Poskytnutie finančného príspevku na realizáciu projektu s názvom „Jesenné dni kultúry 2017“ (Kultúrne združenie Štúrovo a okolie – Párkány és Vidéke Kulturális Társulás)
Spolu 174 967,7 €