Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Spoločnosť absolventov a priateľov Technickej univerzity v Košiciach, neinvestičný fond

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Spoločnosť absolventov a priateľov Technickej univerzity v Košiciach, neinvestičný fond, Košice'
za rok 2017

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
e) podpora vzdelávania 13 500 € Finančný príspevok vo forme daru na zvýšenie kvality vzdelávania a zlepšenie podmienok vzdelávania pre Rektorát TUKE, Odbor hospodárskej správy a energetiky - rekonštrukcia študentských sociálnych zariadení v ZP.
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 3 532,85 € Finančný príspevok vo forme daru pre zmiešaný spevácky zbor TUKE - Collegium Technicum - úhrada časti nákladov spojených s účinkovaním v zahraničí a Vianočným koncertom 2019.
e) podpora vzdelávania 750 € Finančný príspevok vo forme daru pre Katedru telesnej výchovy TUKE - podpora ďalšieho vzdelávania 2 zamestnankýň katedry.
e) podpora vzdelávania 3 528,5 € Finančný príspevok vo forme daru pre Fakultu baníctva, ekológie, riadenia a geotechnológií TUKE - nákup VT do učební a úprava učební.
e) podpora vzdelávania 1 968 € Finančný príspevok vo forme daru pre Fakultu elektrotechniky a informatiky TUKE - príspevok na vybavenie učební.
e) podpora vzdelávania 780 € Finančný príspevok vo forme daru pre Fakultu materiálov, metalurgie a recyklácie TUKE - úhrada časti nákladov na konferenciu "Metalurgia" a na zlepšenie vybavenia učební.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 345,63 € Finančný príspevok vo forme daru pre Fakultu materiálov, metalurgie a recyklácie TUKE - úhrada časti nákladov súvisiacich s pracovným prostredím zamestnancov (žalúzie).
e) podpora vzdelávania 4 400 € Finančný príspevok vo forme daru pre Strojnícku fakultu TUKE - udelenie odmien v súťaži stredných škôl "Strojár-inovátor".
h) veda a výskum 3 742 € Finančný príspevok vo forme daru pre Strojnícku fakultu TUKE - úhrada časti nákladov súvisiacich s vývojom a zdokonaľovaním ekologického vozítka.
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 6 015,51 € Finančný príspevok vo forme daru pre Strojnícku fakultu TUKE - úhrada časti nákladov na stretnutie zamestnancov a bývalých zamestnancov spojené s kultúrnym podujatím.
e) podpora vzdelávania 357,85 € Finančný príspevok vo forme daru pre Fakultu umení TUKE - úhrada časti nákladov spojených s obstaraním tzv. výstavného systému slúžiaceho na prezentácie prác študentov.
Spolu 38 920,34 €
Výrok auditora

Podľa názoru štatutárneho audítora účtovná závierka poskytuje pravdivý a verný obraz finančnej situácie neinvestičného fondu SAPTU, n. f. k 31. decembru 2018 a jeho hospodárenia za rok končiaci sa k uvedenému dátumu podľa zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Ing. Oľga Dienešová, štatutárny audítor, Košice 29.03.2019