Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Nadácia Železiarne Podbrezová

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Železiarne Podbrezová, Podbrezová'
za rok 2011

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Oblasť školstva 21 530,56 € Časť finančných prostriedkov sme darovali na zakúpenie výpočtovej techniky a výučbu žiakov Súkromného gymnázia ŽP. Ďalšie prostriedky boli darované na zakúpenie závesných tabúľ slúžiacich na školiace účely pre Slovenskú kriminalistickú spoločnosť, Bratislava.
Oblasť sociálnej sféry 1 395,83 € Finančné prostriedky v oblasti sociálnej sféry sme darovali rodinám i jednotlivcom na zmiernenie zlej finančnej a ekonomickej situácie spôsobenej prevažne chorobou, nezamestnanosťou a tragickými udalosťami.
Oblasť kultúry 8 500 € Nadácia Železiarne Podbrezová neustále pokračuje v podpore kultúrnych podujatí v okrese Brezno a finančné prostriedky boli darované napríklad na: čiastočné pokrytie nákladov na organizovanie festivalu „Divadelná chalupka 2012“, organizáciu 10. ročníka majstrovstiev Slovenska v pretekoch malotraktorov „Lom 2012“, zorganizovanie podujatia „Petzvalov mapový okruh fotoklubov“. Finančné prostriedky ďalej smerovali na organizáciu „Dní obce Pohorelá“ i 16. ročníka Silvestrovského behu ulicami Michalovej a Pohronskej Polhory. Z darovaných prostriedkov boli čiastočne financované náklady spojené s činnosťou Dychovej hudby ŽP a vydanie plnofarebnej fotografickej publikácie pána Petra Berčíka.
Oblasť športu 8 150 € Darovanými finančnými prostriedkami sme podporili športové činnosti zaoberajúce sa rozvojom detí a mládeže prostredníctvom futbalu cez TJ ŽP Šport Podbrezová.
Režijné náklady 409,44 € Uvedené finančné prostriedky použila nadácia na pokrytie režijných nákladov v podobe poplatkov na BU, zrážkovej dane z kreditných úrokov na BU, notárske služby– spísanie notárskej zápisnice pre prijímateľov podielu zaplatenej dane a čiastočné pokrytie nákladov na audit účtovnej závierky.
Spolu 39 985,83 €
Výrok auditora

gdpr_placeholder