Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Nadácia Železiarne Podbrezová

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Železiarne Podbrezová, Podbrezová'
za rok 2012

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Oblasť školstva 477,4 € Finančné prostriedky sme darovali na čiastočné pokrytie nákladov spojených s ozdravným pobytom žiakov ZŠ Podbrezová v škole v prírode. Ďalšie finančné prostriedky boli použité na zakúpenie materiálu na dobudovanie oplotenia školy a školského dvora pre ZŠ Klenovec.
Oblasť sociálne sféry 4 550 € Finančné prostriedky v oblasti sociálnej sféry sme darovali rodinám i jednotlivcom na zmiernenie zlej finančnej a ekonomickej situácie spôsobenej prevažne chorobou, nezamestnanosťou a tragickými udalosťami. Časť prostriedkov bola darovaná rodinám postihnutým povodňami v obci Čierny Balog.
Oblasť kultúry 17 846,75 € Finančné prostriedky z Nadácie boli použité na čiastočné pokrytie nákladov spojených s vydaním knihy s názvom „ Oko v alkohole“ od autora Ing. Milana Magulu a čiastočné pokrytie nákladov spojených s výrobou publikácie Lýdie Dejlovej – „Čipka z banskobystrického regiónu“. Nadácia finančne prispela na zorganizovanie ďalších ročníkov folklórneho festivalu „KOLIESKO 2013“ a „KOLIESKO 2014“. Darovanými prostriedkami sme čiastočne podporili činnosť Dychovej hudby ŽP. V podobe materiálneho daru – dreva sme prispeli Fakulte výtvarných umení – Katedra sochárstva, Akadémii umení v Banskej Bystrici.
Oblasť športu 17 900 € Nadácia naďalej pokračovala v podpore športových činností zaoberajúcich sa rozvojom detí a mládeže prostredníctvom futbalu cez TJ ŽP Šport Podbrezová. Ďalšie prostriedky boli venované na vybudovanie detského ihriska na Štiavničke – pre rozvoj športových aktivít detí.
Režijné náklady 609,52 € Uvedené finančné prostriedky použila nadácia na pokrytie režijných nákladov v podobe poplatkov na BU, zrážkovej dane z kreditných úrokov na BU, notárske služby– spísanie notárskej zápisnice pre prijímateľov podielu zaplatenej dane a čiastočné pokrytie nákladov na audit účtovnej závierky.
Spolu 41 383,67 €
Výrok auditora

gdpr_placeholder