Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Miška Sotáka, Brezno'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
b) podpora a rozvoj športu 3 497,39 € Finančným darom sme prispeli FK ŽP na letné sústredenie mládežníckych družstiev U15 a U19 vo futbale; Klubu biatlonu Brezno na náklady spojené s rozvojom športových aktivít mládeže – združenej v klube a Nízkotatranskému leteckému spolku HRON na náklady spojené s rozvojom športových aktivít mládeže – združenej v spolku. Ďalšie prostriedky sme darovali p. Jozefovi Skladanému (Nemecká) na náklady spojené s podporou športovej činnosti dcéry – príprava a účasť na pretekoch vo westernovom jazdení. Z prijatého % dane sme zakúpili vecné ceny pre deti, ktoré sa zúčastnili detského golfového turnaja pod názvom „Memoriál Miška Sotáka“ v roku 2021.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 3 518,33 € Z prijatého podielu dane sme poskytli finančné dary nasledovným fyzickým osobám: p. Miroslavovi Kubínimu (Brezno); p. Petrovi Lukačovičovi (Brezno); p. Jaroslavovi Balcovi (Lopej); p. Andrejovi Sabovi (Mýto pod Ďumbierom); p. Petrovi Kochanovi (Mýto pod Ďumbierom); p. Anne Kňazíkovej (Brezno); p. Petrovi Pavkovi (Podbrezová); p. Pavlovi Belkovi (Podbrezová) a p. Renátovi Purdekovi (Lopej).
Spolu 7 015,72 €
Výrok auditora

Uskutočnili sme audit priloženej účtovnej závierky nadácie - Nadácia Miška Sotáka so sídlom v Brezne, IČO: 37 828 738 vedenej v registri nadácií pod číslom 203-/Na-96/647 Ministerstva vnútra Slovenskej republiky, ktorá obsahuje súvahu k 31. decembru 2022, výkaz ziskov a strát za rok končiaci sa k uvedenému dátumu, a poznámky, ktoré obsahujú súhrn významných účtovných zásad a účtovných metód a ďalšie vysvetľujúce informácie. Podľa nášho názoru priložená účtovná závierka poskytuje pravdivý a verný obraz finančnej situácie nadácie - Nadácia Miška Sotáka k 31. decembru 2022 a výsledku jej hospodárenia za rok končiaci sa k uvedenému dátumu v súlade so zákonom č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov (ďalej len "zákon o účtovníctve"). BDR, spol. s r. o., M. M. Hodžu 3, 974 01 Banská Bystrica, Licencia SKAu č. 6, Obchodný register Okresného súdu Banská Bystrica, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 98/S, IČO: 00614556, Ing. Miroslav Čiampor, kľúčový audítorský partner, licencia UDVA č. 1068