Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Miška Sotáka, Brezno'
za rok 2011

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Oblasť školstva 2 579,96 € Finančné prostriedky boli použité na zakúpenie lehátok pre materskú škôlku v Podbrezovej, oplotenia, hračiek a vzdelávacích potrieb pre materské centrum Slniečko v Brezne i dokúpenie vybavenia cvičebnej miestnosti v Súkromnej strednej odbornej škole hutníckej ŽP a. s. Ďalšie darované prostriedky pomohli žiakom Základnej školy, Spojová 14, Banská Bystrica, aby sa zúčastnili majstrovstiev sveta RoboCup 2013 v holandskom meste Eindhoven. Časť finančných prostriedkov sme darovali pre žiakov Základnej školy, Ďumbierska 17, Banská Bystrica a Základnej školy, Drieňova ulica, Bratislava na aktivity spojené so školskou a mimoškolskou činnosťou žiakov.
Oblasť sociálnej sféry 600 € Dary v oblasti sociálnej sféry sme poskytli rodinám na zmiernenie zlej finančnej a ekonomickej situácie spôsobenej chorobou.
Oblasť kultúry 300 € Naša pomoc smerovala pre Občianske združenie DFS Šťastné detstvo na úhradu nákladov spojených s činnosťou organizácie.
Oblasť športu 2 952,11 € Finančné prostriedky sme darovali fyzickým osobám na podporu športu (kulturistika, športová streľba). Z prostriedkov bol podporený golfový turnaj detí, nákup silikónových náramkov slúžiacich na regeneráciu po športovom výkone pre členov ŽP Športu. Časť prostriedkov sme darovali pre Klub biatlonu-MŠK Brezno na zimnú prípravu.
Oblasť zdravotníctva 500 € Finančná pomoc bola smerovaná pre Domus educandi, Banská Bystrica na čiastočnú úhradu nákladov na činnosť organizácie.
Režijné náklady 4,13 € Uvedené finančné prostriedky použila nadácia na čiastočné pokrytie režijných nákladov za rok 2013.
Spolu 6 936,2 €
Výrok auditora

gdpr_placeholder