Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Miška Sotáka, Brezno'
za rok 2014

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
e) podpora vzdelávania 1 204,03 € Výchovnovzdelávaciu činnosť sme podporili darovaním finančných prostriedkov na zakúpenie didaktických a učebných pomôcok pre Základnú školu s materskou školou MPČĽ 35, Brezno, Základnú školu Pavla Marcelyho v Bratislave a Základnú školu, Spojová 14, v Banskej Bystrici.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 900 € Finančný dar bol venovaný Územnému spolku Slovenského Červeného kríža na nákup pomôcok na animačný program pre deti, ktoré sa zúčastnili rekondičného pobytu v Talianskom Lignane. Domovu dôchodcov a domovu sociálnych služieb LUNA v Brezne bol poskytnutý finančný dar na zorganizovanie kultúrno-spoločenského posedenia seniorov a zamestnancov pri príležitosti 25. výročia uvedenia zariadenia do prevádzky a na činnosť zariadenia. Finančné prostriedky v oblasti sociálnej sféry sme poskytli pani Chebeňovej Vlaste na úhradu nákladov spojených s liečbou syna Jozefa.
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 700 € Finančné prostriedky sme darovali OZ Šťastné detstvo z Pohorelej, na prípravu kalendára, výnos z predaja ktorého bude použitý na činnosť združenia. Ďalšie prostriedky boli darované pánovi Jaroslavovi Kybakovi na zakúpenie rezbárskych nástrojov na vyrezávanie z dreva.
b) podpora a rozvoj športu 1 887,59 € Fyzickým osobám sme darovali finančné prostriedky na podporu športu (pán Tomáš Hnilica - kulturistika; pani Gabriela Pokorná - usporiadanie 5. ročníka turnaja „Memoriál Miška Pokorného“ vo volejbale). Ďalšie prostriedky boli darované Klubu biatlonu – MŠK Brezno na náklady spojené s prípravou biatlonistiek Horváthovej a Haidelmeierovej na Európsky festival mládeže v Turecku. Prostredníctvom finančného daru sme podporili ŠK FLIPER Brezno, ktorý darované prostriedky využil na čiastočné pokrytie nákladov na sústredenie pre svojich členov. Šport sme podporili aj finančným darom na zakúpenie športového oblečenia pre členov futbalového klubu ŽP Šport.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 611,83 € Pomoc vo forme 3 ks televíznych prijímačov bola poskytnutá Národnému ústavu tuberkulózy, pľúcnych chorôb a hrudníkovej chirurgie Vyšné Hágy. Ďalší televízny prijímač bol darovaný Nemocnici s poliklinikou Brezno pre oddelenie anesteziológie a intenzívnej medicíny. Finančné prostriedky sme darovali Nadácii Sluch ako dar na podporu projektu „Vyšetrenie sluchu malých detí pomocou sluchových potenciálov ASSR“ a Okresnej rade Slovenského zväzu zdravotne postihnutých na čiastočnú úhradu nákladov spojených s aktivitami SZZP v Brezne.
Spolu 7 303,45 €
Výrok auditora

gdpr_placeholder