Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Miška Sotáka, Brezno'
za rok 2015

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
e) podpora vzdelávania 242,7 € Finančným darom sme podporili výchovnovzdelávaciu činnosť – teoretickú a praktickú prípravu na Spojenej škole v Banskej Bystrici.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 750 € Finančným darom sme prispeli spolku Slovenského Červeného kríža (Banská Bystrica) na zorganizovanie letného tábora „Redcrossáčik“ pre znevýhodnené deti a Spoločnosti Parkinson Slovensko (Hronské Kľačany) na zorganizovanie športových súťaží pre ľudí postihnutých parkinsonovou chorobou.
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 250 € Finančné prostriedky sme darovali kultúrnemu a telovýchovnému združeniu Polhora na pokrytie nákladov spojených s účasťou dievčenského zboru na medzinárodnej súťaži v talianskom – Rimini.
b) podpora a rozvoj športu 3 213,37 € V rámci športu sme podporili fyzické osoby: Viktor Barus (Palárikovo) – náklady na prípravu a preteky motocyklov; Tomáš Hnilica (Hliník nad Hronom) - náklady na prípravu a súťaže v naturálnej kulturistike; Vladimír Hraško (Predajná) – náklady na prípravu a súťaže v sálovom veslovaní; Gabriela Pokorná (Brezno) – usporiadanie 6. ročníka turnaja „Memoriál Miška Pokorného“ vo volejbale. Z uvedených prostriedkov bol dofinancovaný nákup športového oblečenia pre členov futbalového klubu ŽP Šport a nákup cien pre súťažiacich, ktorí sa zúčastnili golfového turnaja - Memoriálu Miška Sotáka. Časť prostriedkov bola darovaná Klubu biatlonu –MŠK Brezno na náklady spojené s prípravou biatlonistiek Horváthovej a Haidelmeierovej na Majstrovstvách sveta v Estónsku.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 300 € Pomoc vo forme finančného príspevku sme poskytli pani Veždúrovej Zine (Podbrezová) na zorganizovanie celoštátnej konferencie s názvom „14. Tálske sesterské dni“.
Spolu 4 756,07 €
Výrok auditora

gdpr_placeholder