Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Občianske združenie Svetielko nádeje, Banská Bystrica'
za rok 2009

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Zvyšovanie úrovne vybavenia pre diagnostiku a leičbu detí s onkologickým alebo iným výžnym ochorením 72 318,68 € Nákup chirurgického inštrumentária, dezinfekčného prístroja na operačnú sálu a prístroja na čistenie dýchacích ciest
Zlepšenie kvality života onkologických alebo inak vážne chorých detí počas hospitalizácie 1 183,87 € Prevádzka mobilných telefónov na komunikáciu hospitalizovaných detí so svojimi rodičmi
Zlepšenie kvality života onkologických alebo inak vážne chorých detí počas hospitalizácie a resocializácia po skončení vlastnej liečby 1 327,85 € Víkendový pobyt pre odliečených pacientov na ranči. Návšteva predstavenia Mrázik na lade. Nákup občerstvenia.
Zlepšenie kvality života onkologických alebo inak vážne chorých detí počas hospitalizácie a resocializácia po skončení vlastnej liečby 4 742,22 € 10 - denný rekondičný pobyt pre odliečených detských onkologických pacientov v Chorvátsku pri mori.
Zlepšenie kvality života onkologických alebo inak vážne chorých detí počas hospitalizácie a resocializácia po skončení vlastnej liečby 3 259,7 € Prevádzka dopravnej služby, ktorá prepravuje deti z domu na hospitalizáciu a kontrolné vyšetrenia.
Zlepšenie kvality života onkologických alebo inak vážne chorých detí počas hospitalizácie 1 795,44 € Platenie prevádzky UPC rozvodov na onkologickom oddlelní, nákup šanónov pre pacientov, zakúpenie infra lampy a kojeneckej váhy.
Organizovanie stretnutia rodín s onkologickým detským pacientom 502,3 € Stretnutie rodín, ktoré stratili dieťa v dôsledku onkologického ochorenia.
Zlepšenie kvality života onkologických alebo inak vážne chorých detí počas hospitalizácie 793,33 € Preplatenie vyšetrení v zahraničí, príspevok na kúpeľný pobyt.
chorých detí počas hospitalizácie 12,61 € Úhrada liekov nehradených poisťovňou.
chorých detí počas hospitalizácie 200,6 € Príprav vianočnej a Silvestrovskej slávnostnej večere na onkologickom oddelení, nákup darčekov pre deti.
Plnenie želania detí a mladistvých s onkologickým alebo iným vážnym ochorením, ktoré je spojené s veľkým rizikom úmrtia. 929,74 € Plnenie prianí pacientov v paliatívnom režime, príspevky na pohreb.
Réžia organizácie 6 152,64 € Nájomné za kancelárske a skladové priestory.
Podpora odborného rastu lekárov, stredného zdravotníckeho personálu a špeciálnych pedagógov, ktorí pracujú s deťmi s onkologickým alebo iným vážnym ochorením. 648 € Predplatné odborných časopisov, príspevky na konferencie.
Réžia organizácie 32 505,8 € Mzdy a odvody zamestnancov.
Réžia organizácie 1 179,85 € Právne služby a účtovníctvo.
Réžia organizácie 16 117,44 € Reklama a propagácia.
Réžia organizácie 773,09 € kancelárske potreby, poplatky v banke, odvod DPH.
Réžia organizácie 3,31 € Zverejnenie v Obchodnom vestníku.
Mobilný hospic 1 053,24 € Prevádzka áut v mobilnom hospici.
Zlepšenie kvality život onkologických alebo inak vážne chorých detí počas hospitalizácie a ich rodín. 183,87 € Preplatenie ubytovania pre sprevádzajúcu osobu počas rekonštrukcie nemocnice, príspevok na stravu pre pacienta.
Spolu 145 683,58 €
Výrok auditora

gdpr_placeholder