Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

NADÁCIA VOLKSWAGEN SLOVAKIA

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'NADÁCIA VOLKSWAGEN SLOVAKIA, Bratislava - mestská časť Devínska Nová Ves'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
e) podpora vzdelávania 1 700 € STEFANI, n.o., Život s včielkou, Za poskytnuté finančné prostriedky sme nakúpili včelárske overaly, ktoré ochránia deti (v sprievode rodičov) pred uštipnutím včelou pri workshopoch. Ďalej sme kúpili 2 včelie úle a Ddrevenú infotabuľu s lavičkami s témou "Na návšteve v úli".
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Tvorivá dielňa, ŽIVOT JE ZMENA - vzdelávame sa, podporujeme sa, inšpirujeme sa, Pomoc rozšírenej cieľovej skupine zorientovať sa definovať a následne naplniť osobné a profesijné ciele, na základe vytvorenenia podnetného priestoru s využitím poradenstva, mentoringu so zameraním na rozvoj hand-made tvorenia, arteterapiu, komunikáciu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € MI Talents, o. z., Žijeme basketbalom, Zabezpečenie technického vybavenia novozaloženého basketbalového tímu športovými pomôckami a zorganizovanie sústredenia.
e) podpora vzdelávania 800 € Ženské kruhy, Ženy ženám online, Vytvorenie platformy na vzdelávani, kde cieľom projektu je vzdelávanie multiplikátoriek v oblasti podpory zdravia a práv žien a cez ne sa osveta dostane priamo k ženám.
e) podpora vzdelávania 2 700 € Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Zvyšovanie kvality sociálnych služieb pre ľudí so zrakovým postihnutím, Náklady spojené s realizáciou projektu, natáčanie osvetového videa, stretnutie odborníkov.
e) podpora vzdelávania 7 000 € Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Zvyšovanie kvality sociálnych služieb pre ľudí so zrakovým postihnutím, Náklady spojené s realizáciou projektu, natáčanie osvetového videa, stretnutie odborníkov.
e) podpora vzdelávania 2 500 € Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Zvyšovanie kvality sociálnych služieb pre ľudí so zrakovým postihnutím, Náklady spojené s realizáciou projektu, natáčanie osvetového videa, stretnutie odborníkov.
e) podpora vzdelávania 1 400 € Zariadenie pre seniorov sv. Kataríny Labouré Bošany, Zvieratká pomáhajú seniorom, Finančné prostriedky sme využili na zakúpenie kurína, vybudovanie oplotenia a bezbariérového vstupu, chodníka, zakúpenie zrna, lavičiek a a hydiny - 10 sliepok a jeden kohút.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Galant, Zriadenie triedy a herne "Malí škôlkari poznávajú svet", Zriadenie triedy a herne pre hendikepované deti na podporu vzdelávania.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Centrum pre deti a rodiny Bratislava - Röntgenova, Zriadenie spoločenskej miestnosti, Zariadenie spoločenskej miestnosti v budove CDR.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Mesto Bytča, Zober ma von, Vybudovanie altánku v areáli školy, ktorého súčasťou sú kreatívne 3D tabule, magnetické kresliace tabule, trojrozmerné environmentálne puzzle, nástenné manipulačné aplikácie a iné didaktické pomôcky na rozvoj kognitívnych, manuálnych a technických zručností detí.
e) podpora vzdelávania 100 € Mesto Bytča, Zober ma von, Vybudovanie altánku v areáli školy, ktorého súčasťou sú kreatívne 3D tabule, magnetické kresliace tabule, trojrozmerné environmentálne puzzle, nástenné manipulačné aplikácie a iné didaktické pomôcky na rozvoj kognitívnych, manuálnych a technických zručností detí.
e) podpora vzdelávania 800 € Stredná odborná škola obchodu a služieb, Galanta, Zelená oáza, Vytvorenie "Zelenej oázy" so záhonmi liečivých, úžitkových a okrasných rastlín, o ktoré sa spoločne staráme. Súčasťou oázy je oddychová časť s lavičkami a vyvýšenými záhonmi.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Občianske združenie CHABIK, Zelená dobrovoľníkom, Náklady na zabezpečenie brigády Zelená dobrovoľníkom.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Materská škola Martin, Zelená dobrovoľníkom, Náklady na zabezpečenie brigády Zelená dobrovoľníkom.
e) podpora vzdelávania 300 € Fajnorova Ballet Academy, Zdravie v umení, Zabezpečenie projektu Zdravie v umení. Nácvik tanečných a divadelných predstavení, zabezpečenie vystúpení.
e) podpora vzdelávania 900 € Športový klub Záhorák Plavecký Mikuláš, Zahraj si ping pong na čerstvom vzduchu, Finančné prostriedky boli použité na nákup exteriérového pingpongového stola s príslušenstvom - sieťkou.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie Zvedavá včielka, Z virtuálnej reality späť na školský dvor, Finančné prostriedky sme použili na nákup pryžového zvieratka - včielky.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola, Tešedíkovo, Workoutové ihrisko, Vybudovanie workoutového ihriska na školskom dvore.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Platforma rodín detí so zdravotným znevýhodnením, Vzdelávanie rodičov detí so zdravotným znevýhodnením, Financie boli použité v súlade s požiadavkou na realizáciu t.j. na koordinátora celého projektu, prenájom nahrávacieho štúdia a zapojenie odborníkov.
e) podpora vzdelávania 799,97 € Klub železničných modelárov Vrútky, Vzdelávacie exkurzie do múzea, Vybavenie prezentačnej miestnosti dataprojektorom, inštalácia profesionálnej vitríny a osvetlenia, a najmä renovovácia sociálneho zariadenia.
e) podpora vzdelávania 1 039,58 € Centrum vedecko-technických informácii SR, Vzdelanie v technike, Projekt Quark do škôl na rok 2022.
e) podpora vzdelávania 772,16 € OZ Mladý podnikavec, Vzdelanie - zlepšime život druhých, Organizácia interaktívnych workshopov z oblasti zlepšenia finančnej a čitateľskej gramotnosti v digitálnom prostredí.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola v Lozorne, Vyučovanie dotykom – skúmajme a spoznávajme svet technikou, Vybudovanie digitálnej učebne na obohatenie vyučovacieho procesu prostredníctvom tabletov.
e) podpora vzdelávania 800 € Areál oddychu a športu pri jazere, Nová Dedinka, Vytvorenie chodníka pre chodcov a cyklistov okolo jazierka, Sprístupnenie zarastenej časti okolo jazierka, vytvorenie chodníka okolo neho pre peších aj cyklistov, ako aj predĺženie detského ihriska, ktoré sa nachádza vedľa jazierka.
e) podpora vzdelávania 1 700 € FIT Rodina KLUB / FIT Family CLUB, Vyskáčme si obezitku, Nákup trampolín na Jumping, zabezepečenie workshopu a lektora.
e) podpora vzdelávania 760,2 € FIT Rodina KLUB / FIT Family CLUB, Vyskáčme si obezitku, Nákup trampolín na Jumping, zabezepečenie workshopu a lektora.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Lipovienka, Vybudovanie športovo-oddychovej zóny, Finančné prostriedky boli použité na rekonštrukciu povrchu priestoru pre tanec a hry.
e) podpora vzdelávania 1 600 € Centrum sociálnych služieb, n.o., Vybavenie INKLUbovne a aktivity pre zraniteľné skupiny, Materiálne vybavenie - nábytok. Prednáška a workshop - lektori.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na odborné terapie, výživové doplnky, predškolská diagnostika.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na rehabilitácie, lieky, zdravotnícke pomôcky, odborné vyšetrenia.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na terapie, zdravotnícke pomôcky, edukačné pomôcky.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na rehabilitácie a rehabilitačné pobyty.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na liečbu v hyperbarickej komore.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na logopedické a senzomotorické terapie, kúpeľná a rehabilitačná liečba, lieky, výživové doplnky, canisterapia, zdravotné a edukatívne pomôcky, oxygenoterapia, PHM.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na rehabilitácie a rehabilitačné pobyty.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na terapeutické a edukatívne pomôcky, PHM, oblečenie, lieky a výživové doplnky.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na nákup elektrického pohonu na mechanický invalidný vozík.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na školné v špeciálnej základnej škole.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na terapie, edukatívne pomôcky, výživové doplnky, PHM a lekárske vyšetrenia.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na lieky, vitamíny a výživové doplnky.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na terapie a rehabilitácie.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na kúpu invalidného voziku.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na rehabilitácie.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na rehabilitácie.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na terapie, vitamíny, lieky a výživové doplnky.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Náklady na pohybovú terapiu, pedagogickú intervencia, výživové doplnky, PC s edukačnými programami a PHM.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Finančné prostriedky použité na fyzioterapeutické ošetrenia, kúpeľnú liečbu s doprovodom.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Volkswagen rodina, Financie použité na edupomôcky, fyzioterapia a fyzioterapeutické pomôcky.
e) podpora vzdelávania 4 000 € Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, Vodičské preukazy 2022, Náklady na vodičské kurzy pre deti z centier pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 4 000 € Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, Vodičák pre tvoj štart, Úhrada nákladov na vodičské kurzy pre deti z centrier pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 12 000 € Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, Vodičák pre tvoj štart, Úhrada nákladov na vodičské kurzy pre deti z centrier pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Latino Scool, Viva La Danza, Náklady na prenájom zrkadlovej sály, kostými, elektronika, nákup úborov a nájom kina Záhoran.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Centrum pre deti a rodiny Ilava - Klobušice, Vianočný projekt 2021: Hviezdne auto, Finančné prostriedky boli využité na zútulnenie detských izieb a na dokúpenie pomôcok na výchovnú činnosť. Vytvorenie príjemného a tvorivého prostredia pre deti.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Centrum pre deti a rodiny Nižná Kamenica, Vianočný projekt 2021: Hviezdne auto, Finančný príspevok 2000 eur sa využil na vyplatenie letného tábora pre 18 detí na Zemplínskej Šírave v hoteli Energetik.
e) podpora vzdelávania 11 797,62 € Porsche Inter Auto Slovakia, spol. s r.o., Vianočný projekt, Odkúpenie automobilu pre projekt s Nadáciou v pohybe. Automobil následne darovaný do centra pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 7 614,4 € Porsche Inter Auto Slovakia, spol. s r.o., Vianočný projekt, Odkúpenie automobilu pre projekt s Nadáciou v pohybe. Automobil následne darovaný do centra pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 518,04 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., Vianočný projekt, Nájom automobilu pre potreby projektu S Nadáciou v pohybe.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Rodičovské združenie pri Materskej škole Linzbothova 18, Veselé preliezky, Finančné prostriedky sme použili na nákup, montáž a dovoz preliezok.
e) podpora vzdelávania 896 € Krízové centrum ADCH Košice, Varím, varíš, varíme, Dovybavenie kuchyne pre riadny chod zariadenia - sporáky, mikrovlnky, rýchlovarné kanvice, mixér a pod. Kvalitnejšia realizácia pracovných terapií.
e) podpora vzdelávania 2 200 € OZ Vagus, Vagus akadémia, Poskytovanie školení a praxe pre študentov sociálnej práce a pomoc ľuďom bez domova.
e) podpora vzdelávania 800 € RZ pri MŠ Latorická, Učíme sa pohybom, Zakúpenie 6 dielnej balančnej zostavy na rozvoj pohybovej výchovy.
e) podpora vzdelávania 740 € Občianske združenie Úsmev na tvári, Učíme sa inak, Vybudovanie miestnosti spĺňajúce charakteristiky multisenzorického prostredia, prvky atraktívne pre deti s autizmom, poskytujúce senzorické stimuly, príležitosť na hrové aktivity a navodzujúce relaxáciu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Nie sme sami, Učenie a tvorenie so psím terapeutom, Zabezpečenie canisterapie.
e) podpora vzdelávania 300 € Občianske združenie "Outdoor Adventures Club", Turistický festival "Cestaza poznaním", Usporiadanie turistického festivalu "Cesta za poznaním." Je to jedinečné podujatie svojho druhu v širšom okolí obce Kysucký Lieskovec.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola Zemplínska Široká 277, Trávime voľný čas bezpečne a zmysluplne., Vybudovanie exteriérového ihriska, na ktorom sme vybudovali detské posilňovacie stroje a telovýchovné stanovištia.
e) podpora vzdelávania 2 000 € POSSIBILITAS o.z., Therasuit rehabilitácie pre klientov s DMO, Dvojtýždňové intenzívne rehabilitácie pre deti s DMO z rodín v sociálnej núdzi.
e) podpora vzdelávania 30 000 € POSSIBILITAS o.z., Therasuit rehabilitácie pre klientov s DMO, Dvojtýždňové intenzívne rehabilitácie pre deti s DMO z rodín v sociálnej núdzi.
e) podpora vzdelávania 1 700 € TK Rebeli DNV, Tenis a pohyb celý rok, Zabezpečenie trénovania v zimnom období v nafukovacej hale.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Bakomi O.Z., TELOvýchova, Prostriedky sa použili na zakúpenie športového vybavenia slúžiaceho najmä na rozvoj agility a rovnováhy, čiastočne aj na rozvoj gymnastických schopností.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Súkromné konzervatórium, Nitra, Televízne štúdio na výuku predmetu Práca s kamerou a mikrofónom a predmetu Moderovanie na konzervatóriu, Finančné prostriedky boli využité na kúpu nevyhnutného technického zabezpečenia televízneho štúdia: fotoaparát s možnosťou nahrávania videa, riadiacu jednotku - réžiu, reflektory, mikrofóny, statívy, počítačové programy na strih videa a zvuku.
e) podpora vzdelávania 3 000 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., Technizácia, Nákup IT techniky.
e) podpora vzdelávania 3 200 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., Technizácia, Nákup IT techniky.
e) podpora vzdelávania 3 500 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., Technizácia, Nákup IT techniky.
e) podpora vzdelávania 5 400 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., Technizácia, Nákup IT techniky.
e) podpora vzdelávania 5 000 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., Technizácia, Nákup IT techniky.
e) podpora vzdelávania 300 € Model Aerobatic Team Holíč, Technické zázemie Modelárskeho klubu pri Aeroklube Holíč, Nákup technických pomôcok na modelovanie.
e) podpora vzdelávania 35 000 € Manageria, Teach for Slovakia - rozšírené partnerstvo 2022, Pokrytie odmien kľúčových ľudí v tíme TFS, režijné výdavky, výdavky spojené s recruitingom nových účastníkov do programu TFS, školiacim programom pre našich účastníkov a ambasádorov, rozvíjanie partnerstiev so školami.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Manageria, Teach for Slovakia, Teach for Slovakia v Dúbravke a Lozorne
e) podpora vzdelávania 800 € Občianske združenie ENDY DANCE GROUP, Tancujeme svoj sen!, Nákup tanečnej podlahy a zvukvého zabezpečenia do tanečnej sály. Nákup sedacích vakov do oddychovej zóny.
e) podpora vzdelávania 300 € Tri 2 Fly academy o.z., Športujme vždy a všade, K tomu je nutné zabezpečiť športové pomôcky, ktoré pomáhajú a zefektívnia akýkoľvek pohyb. Kúpa vyššej verzie ZOOM na zabezpečenie online workshopov.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Dobrovoľný hasičský zbor, Lakšárska Nová Ves, Šanca na život, Nákup resuscitačného prístroja spolu s doplnkami.
e) podpora vzdelávania 792,65 € Dobrovoľný hasičský zbor, Lakšárska Nová Ves, Šanca na život, Nákup resuscitačného prístroja spolu s doplnkami.
e) podpora vzdelávania 875 € Archa, n.o., Spoznávame zmyslami, Knihy s rôznou tématikou, interaktívne, spoločenské, pohybové hry, pomôcky a potreby práca s rôznym materiálom a textúrami, pomôcky a potreby na prácu so zemou, pomôcky a potreby na varenie, čajovňu, rôzne pomôcky na senzomotoriku.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Mesto Šamorín, Spoznávajme prírodu, Finančné prostriedky boli použité na vybudovanie eko učební na dvore materskej školy. - materiál na eko učebňu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Alej na Prameni, o. z., Spoznaj miesto, kde bývaš- vybudovanie exteriérovej eko učebne, Nákup výsadbového materiálu, záhradných rukavíc, záhradných lavičiek, drobného záhradného náradia, výučbových materiálov, organizácia komunitných výsadieb, pikniku a koncertu - občerstvenie a pitný režim, záhradný domček na náradie, kalendár.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Špeciálna základná škola Veľký Krtíš, Spolu, bezpečne a hravo, Financie sa použili na nákup dopravných značiek s podstavcami, gumových rohoží v tvare cesty a kruhového objazdu, 2 semaforov a kolobežiek.
e) podpora vzdelávania 1 400 € FC VOLKSWAGEN Bratislava, Spolu postúpime vyššie, Zaplatené nájomné za ihrisko na tréningy a zápasy pre hráčov.
e) podpora vzdelávania 1 400 € Športový klub SUN sport, Splavujeme Dunaj, Použitie finančných prostriedkov: Plavidlá, ceny pre deti za účasť na splave (športové oblečenie, športové vybavenie).
e) podpora vzdelávania 1 700 € Rodičovské združenie pri ZŠ s MŠ Hrnčiarovce nad Parnou, o.z., Spájame komunity pohybom v revitalizovanom areáli školského ihriska, Finančné prostriedky boli použité na obstaranie šplhacej konštrukcie, pingpongového stola. Ďalšie prostriedky použité na výstavbu petangovej dráhy.
e) podpora vzdelávania 1 700 € SRRZ-RZ pri Materskej škole, Dunajská Streda, So semaforikom spoznávame cestnú premávku, Nákup dopravných značiek, dopravných prostriedkov, prilieb, materiálu na vyhotovenie vodorovného dopravného značenia.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Cirkevná základná škola s materskou školou Jána Krstiteľa Partizánske, Snoezelen terapia, Finančné prostriedky sme použili na financovanie vzdelávania pre 3 sprevádzajúce osoby v multisenzorickej miestnosti a taktiež na nákup vybavenia a pomôcok do tejto miestnosti.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie pri detskom domove Piešťany, Sila a energia prírody pre zdravie detí, Vysadenie stromov a ovocných kríkov, stavba dreveného oplotenia, vznik oddychovej zóny vhodnej na prechádzky po dvore, ale aj na posedenie pod stromom na lavičke.
e) podpora vzdelávania 800 € Občianske združenie pri detskom domove Piešťany, Sila a energia prírody pre zdravie detí, Vysadenie stromov a ovocných kríkov, stavba dreveného oplotenia, vznik oddychovej zóny vhodnej na prechádzky po dvore, ale aj na posedenie pod stromom na lavičke.
e) podpora vzdelávania 34 610,76 € Porsche Inter Auto Slovakia, spol. s r.o., S Nadáciou v pohybe, Odkúpenie automobilu pre potreby projektu S Nadáciou v pohybe. Automobil následne darovaný neziskovej organizácií.
e) podpora vzdelávania 893,13 € Centrum pre deti a rodiny Sečovce, Rozvoj zdravého vývinu detí hrou a pohybom v exteréri, Vybudovanie záhradného detského ihriska pre oddych pre deti so zdravotným znevýhodnením.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola, Láb, Rozveseľme spolu našu Zem, Vedenie detí k ekológií, vytvorenie náučných tabúľ.
e) podpora vzdelávania 800 € Rodičovské združenie pri ZŠ slov. v Košútoch, Rozprávkovo - náučná záhrada, Vybudovanie bylinkového záhona, kvetinového záhona, edukačný úľ, geologický kútik s kameňmi, ohnisko, vysadenie ovocných kríkov, osadenie lavičiek, zriadenie meteorologickej stanice, vtáčí kúpeľ, útulky pre hmyz, dažďovková farma – kompostér.
e) podpora vzdelávania 1 700 € ZŠ Š. M. Daxnera, Rimavská Sobota, Rozhýb svoje telo, Zakúpili sme 2 stolnotenisové stoly, 1 vzdušný hokej, 2 stolné futbaly, 4 sedacie vaky s podnožkami, 5 taburetiek a 5 balančných podložiek. Vytvorili sme vertikálnu lezeckú stenu z dreva, obklopenú dreveným sedením, zabezpečenú žinenkami a vankúšmi.
e) podpora vzdelávania 3 000 € OZ MATERINA DÚŠKA, Rozhýb svoje kosti!, Nákup fitness prvkov.
e) podpora vzdelávania 7 000 € OZ MATERINA DÚŠKA, Rozhýb svoje kosti!, Nákup fitness prvkov.
e) podpora vzdelávania 12 099 € Liga proti rakovine SR, Rodinná týždňovka, Jedná sa o náklady na ubytovanie a stravu, náklady na materiálne zabezpečenie voľnočasových a športových aktivít, služby psychológa a fyzioterapeuta.
e) podpora vzdelávania 1 600 € OZ Inšpirácia, Robme niečo preto, aby sme žili zdravo, Finančné prostriedky použité na zakúpenie stromov, rastlín, kvetináčov, vyvýšených záhonov, záhradného náradia.
e) podpora vzdelávania 800 € SRRZ-RZ pri Materskej škole, Zvolen, Revitalizácia detského ihriska po 35 rokoch, Kúpa exteriérových hracích prvkov, pripravenie terénu a osadenie prvkov.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Centrum pre deti a rodiny Potôčik, Relaxačno-senzorická miestnosť, Zariadenie spoločenskej miestnosti v budove CDR.
e) podpora vzdelávania 900 € Centrum pre deti a rodiny Dedina Mládeže, Relaxačno-oddychová zóna, Revitalizácia záhrady nášho rodinného domu s cieľom vytvorenia relaxačno-oddychovej zóny pre deti.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola Bratská 9, Banská Štiavnica, Rastieme s úsmevom a s pohybom, Práce sa realizovali na bosonohom chodníku, vymenila sa krytina na detských prístreškoch - hrových prvkoch. Zakúpenie gumených rohoží na dopadové plochy.
e) podpora vzdelávania 1 600 € Materská škola Novohorská, Bratislava, Radostne na dvore, Finančné prostriedky použité na hracie prvky a montáž na školský dvor.
e) podpora vzdelávania 104 € Materská škola Novohorská, Bratislava, Radostne na dvore, Finančné prostriedky použité na hracie prvky a montáž na školský dvor.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ JABĹČKO, Pripraviť sa, pozor, štart!, Finančné prostriedky boli použité na zakúpenie herného prvku do školskej záhrady.
e) podpora vzdelávania 999,89 € Centrum pre deti a rodiny Rimavská Sobota, Predmety pre naše úsmevy, Rozšírenie voľnočasových aktivít, vybudovanie športového ihriska na posilňovanie a bicyklovanie. Zakúpenie predmetov pre relaxáciu a rozvoj hudobného nadania.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Dramacentrum EDUdrama o.z., Pre deti bez (U)krajiny, Finančné prostriedky boli použité predovšetkým na lektorské odmeny pre ukrajinské lektorky, prenájom priestorov na kurzy, materiál, pomôcky a rekvizity priamo súvisiace s priebehom kurzov a prípravou záverečných prezentácií.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Moja záhrada, Poznaj nepoznané - fauna a flóra Tokaja, Peniaze sme využili na materiálové vybavenie a výrobu džemov, sirupov, (ingredienice, poháre, hrnce, látky, viečka, papiere, vosk,..). Okrem toho sme nakúpili plátna, farby, štetce, tvorivý materiál - látky, šnúry na tkanie.
e) podpora vzdelávania 120 € Archa, n.o., Poviem ti to rukami, Organizácia stretnutí pre klientov, ktorý sa prostredníctvom pečenia, varenia a stretávania sa s inými ľudmi učili komunikovať a fungovať v bežnom živote.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Združenie rodičov a priateľov pri ZŠ Pri kríži, Bratislava, Postavme si budúcnosť, Finančné prostriedky sme použili na zakúpenie sád programovateľných stavebníc Lego a Boffin.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola s materskou školou, Brezno, Pomôžme deťom učiť sa a preukazovať svoje vedomosti a schopnosti, Nákup učebnej pomôcky MAGIC BOX E1.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Angel Adel, Pomoc pre Pomoc pre deti z CVI Ružomberok, Finačné prostriedky sa použili na nákup špeciálnych pomôcok, ktoré pomáhajú pri rozvoji hendikepovaných detí v rôznych oblastiach.
e) podpora vzdelávania 140,92 € Veslársky klub Slávia STU Bratislava, Pomoc mládeži z neúplných rodín., Realizácia pohybového tábora spojená s prednáškou a workshopom z psychológie, výživy, protidrogovej prevencie.
e) podpora vzdelávania 300 € RUAH pre školu, Polhorskí materáčikovia odetí do krásy ľudového folklóru, Obnovenie krojového fondu a kúpa rôznych pomôcok a doplnkov pre kvalitné, efektné ľudové vystúpenia.
e) podpora vzdelávania 750 € DOMKA - Združenie saleziánskej mládeže, stredisko Trnava, Pohybom k radosti, Zakúpenie pingpongových stolov.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola s materskou školou Milana Hodžu, BA, Pohybom k dopravnej výchove, Zakúpenie preliezky na školský dvor.
e) podpora vzdelávania 5 000 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom v Trnave, Pohyb v pohybe, Za finančné prostriedky, boli vykonané výkopové práce na cvičebné náradie, upravený povrch na športové plochu, zakúpená trampolína a Workoutzostava.
e) podpora vzdelávania 1 700 € CLAUDIANUM n.o., Pohyb nepozná znevýhodnenia, Finančné prostriedky boli použité na nákup a osadenie exteriérových cvičebných strojov.
e) podpora vzdelávania 253 € Občianske združenie ARCUS, Pohyb a kreativita v nás, Spevnenie plôch v exteriéri v našom OZ ARCUS, v ktorých sa uskutočňujú rôzne voľnočasové a vzdelávacie aktivity.
e) podpora vzdelávania 1 700 € SRRZ-RZ pri Spojenej škole, Púchov, Pohladenie na duši – snoezelen miestnosť, Vytvorenie multisenzorickej miestnosti Snoezelen určenej na terapeutické a relaxačné využitie.
e) podpora vzdelávania 5 000 € DAPHNE - Inštitút aplikovanej ekológie, Podpora výučby nemeckého jazyka zážitkovou formou, Vytlačenie materiálov k výučbe nemčiny, workshopy, školenia a propagácia projektu.
e) podpora vzdelávania 3 500 € Karpatská nadácia, Podpora techniky, Náklady na úhradu a realizáciu projektu My Machine.
e) podpora vzdelávania 15 000 € STU Bratislava Strojnícka fakulta, Podpora techniky, Automotive innovation Lab: vybavenie a zariadenie nového laboratória.
e) podpora vzdelávania 7 500 € STU Bratislava Strojnícka fakulta, Podpora techniky, Zabezpečenie projektu E Boost Up!
e) podpora vzdelávania 4 999,79 € Trnavská univerzita v Trnave, Podpora techniky, Zabezpečenie projektu stem Od domina ku goldbergovi
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola Františka Hrušovského, Kláštor pod Znievom, Podpora talentov v stolnom tenise, Finančné prostriedky použité na nákup stolnotenisových stolov, loptičiek, rakiet, cien pre žiakov a žiačky, občerstvenia na náborový turnaj a na zabezpečenie lekárskej služby na náborový turnaj.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Obec Rovinka, Podpora športu v obci, Z poskytnutého grantu bolo zakúpené športové vybavenie: pingpongový stôl a basketbalové koše.
e) podpora vzdelávania 100 € Obec Rovinka, Podpora športu v obci, Z poskytnutého grantu bolo zakúpené športové vybavenie: pingpongový stôl a basketbalové koše.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Dobrovoľný hasičský zbor Mošovce, Podpora požiarneho športu a rozvoj mladých hasičov v obci Mošovce, Nákup náradia a potrieb pre hasičský výcvik a súťaže.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Vzdelávacie združenie Gaudemus, Podpora mladých vedcov, Finančné prostriedky použité na nákup 3D tlačiarne značky Prusa a 4 balenia filamentov, trinokulárny mikroskop, dva menšie žiacke mikroskopy, dve sady preparátov, digitálny fotoaparát a krycie sklíčka.
e) podpora vzdelávania 900 € Mesto Považská Bystrica, Centrum 2/3, Podpora kvality vzdelávania a voľnočasových aktivít v KC, Vytvorenie priestorov a podmienok na prípravu na vyučovanie pre školopovinné deti, ďalšie výchovné vzdelávanie, ako aj vytvorenie podmienok na trávenie času pri voľnočasových aktivitách detí.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Spoločne za lepšie vzdelávanie našich detí, Poďme spolu von!, Finančné prostriedky boli použité na: nákup mulču - štiepky do átria, makadamu a rohoží na makadam. Farieb a materiálu na maľbu na asfalt. Zhotovenie a inštaláciu náučnej tabule umiestnenej na fasáde budovy materskej školy.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ "Združenie rodičov pri Cirkevnej materskej škole Márie Mazzarellovej", Poďme sa hrať von, kamaráti!, Nákup preliezky (ľanová pyramída) na školský dvor.
e) podpora vzdelávania 3 500 € Centrum pre deti a rodiny Ružomberok, Poďme do tábora!, Náklady na tábor pre deti v CDR.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Radosť vranovských detí, Pod hviezdnou oblohou, Financie boli použité na nákup senzorických pomôcok potrebných na zriadenie a funkčnosť multisenzorického prostredia. Hviezdne nebo, projektor, kotúče, interaktívny svetelný panel, projektor hviezdnej oblohy.
e) podpora vzdelávania 800 € Občianske združenie Hlas nádeje, Pobytový tábor, Organizácia a realizácia pobytového tábora.
e) podpora vzdelávania 800 € Trinity Triathlon Team o.z., Plávanie na suchu, Nákup športových pomôcok na zabezpečenie projektu: elastické popruhy s rukovätou, tréningový rebrík/kužele, valce na strečing, podložky na cvičenie, balančné podložky, lopty, paddleboard, plavecké bóje.
e) podpora vzdelávania 1 700 € ŠŠK B.S.C. Bratislava, Petržalská letná streetballová liga, Prostriedky z grantu boli použité na nákup obojstranných basketbalových dresov.
e) podpora vzdelávania 1 700 € KONE ĽUĎOM, OZ Kone Ľudom - studňa, Vybudovanie studne pre ekologickejšie fungovanie občianskeho združenia zachraňujúceho kone a psy.
e) podpora vzdelávania 300 € Domka - Združenie saleziánskej mládeže, stredisko Bratislava - Mamateyova, Orientačné dni - preventívne programy pre triedne kolektívy, Realizácia kurzov zameraných na integrálny rozvoj mladého človeka, na prácu s triednym kolektívom a na prevenciu sociálno-patologických javov.
e) podpora vzdelávania 3 500 € Centrum pre deti a rodiny Michalovce, Orava-Oravský hrad, Dvojdňový výlet na Oravskom hrade.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Infosluch, Online poradenstvo a posunky pre rodiny s dieťaťom s poruchou sluchu, Organizácia webinárov, ktoré sú tlmočené do znakovej reči.
e) podpora vzdelávania 25 000 € Združenie rodičov Spoločnej nemecko-slovenskej školy v Bratislave, Observatórium pre Bratislavu, Finančné prostriedky použité na zakúpenie profesionálneho vybavenie hvezdárne, konkrétne: stojan Skywatcher; ďalekohľad Omegon Ritchey-Chretien; slnečný ďalekohľad Lunt Solar Systems; CCD kamera; filtrové koleso + sada filtrov; spektroskop.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Cerová Inak, Obohacovanie komunity žien, Realizácia vzdelávacích voľnočasových aktivít, vrátane výletov a vydania publikácie k podpore výchovy k zachovaniu tradícií v rodinách, k výchove k zdravšiemu životu, ale i ekologickejšiemu myslenie.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Volejbalový klub TAMI Bratislava, Obnovenie volejbalových zručností po pandemickej prestávke, Finančné prostriedky boli použité na prenájmy, cestovné náhrady, nákup zdravotníckeho a športového materiálu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Súkromná základná škola s MŠ pre žiakov a deti s autizmom Jozefská, Obnova telocvične detí s autizmom, Finančné prostriedky sme využili na nákup pomôcok a náradia do telocvične pre deti s PAS.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Mamy Margity, Objavujme svet všetkými zmyslami, Kúpili sme informačnú tabuľu s edukačným hracím prvkom les, nádobu na dažďovú vodu, vyvýšené záhony, vysadili do nich rastlinky a zorganizovali viaceré edukačné aktivity a eko výlety.
e) podpora vzdelávania 800 € Súkromná základná škola, Komenského 2, Košice, Objavujeme techniku, Zakúpenie interaktívnej tabule.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Downov syndróm, Nič nás nezastaví, Nakoľko sa nám nepodarilo zorganizovať spoločný logopedický pobyt, finančné prostriedky sme rozdelili medzi 25 detí s DS. Deti spolu s rodičmi absolvovali logopedickú intervenciu, a to buď počas neurorehabilitačného pobytu, alebo ambulantnou formou.
e) podpora vzdelávania 1 700 € DFS Juránek, Neni haňba ít do ritmu, Zabezpečenie pohybového workshopu počas slávností, ktoré organizujeme. Zakúpenie ozvučenia a zabezpečenie exteriérového mobiliára na konanie workshopov.
e) podpora vzdelávania 598,85 € Centrum pre deti a rodiny Dunajská Streda, Nedávaj človeku rybu, nauč ho rybychytať!, Vytvorenie zeleninovej záhrady a zriadenie vonkajšieho priestoru na oddych a spoločné aktivity pre deti
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola Branovo, Náučný chodník s eko-učebňou, Finančné prostriedky sme použili najmä na výstavbu dreveného prístrešku do areálu MŠ.
e) podpora vzdelávania 800 € Prístav nádeje, o.z., Naučíme ťa zachrániť ľudský život, Zakúpenie výučbového defibrilátora (AED) a zrealizovanie niekoľkých školení s praktickým nácvikom prvej pomoci.
e) podpora vzdelávania 98,58 € Modré srdce, o.z., Nauč ma komunikovať (aj bez slov), Výroba komunikačných kníh pre deti s PAS.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 670 € Naše Volkswagen deti, Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre siroty zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 2 010 € TESCO STORES SR, a.s., Naše Volkswagen deti, Nákup darčekových poukážok pre projekt Naše Volkswagen deti.
e) podpora vzdelávania 45 000 € Základná škola Drábova 3, Košice, Naša inkluzívna škola, Debarierizácia priestorov školy. Zakúpenie exteriérových fitness prvkov. Zakúpenie a vybavenie terapeutických miestností. Nákup vzdelávacích a terapeutických pomôcok. Zabezpečenie kvalifikovaných zamestnancov. Vzdelávanie zamestnancov.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Brána do Narnie, Narnijské maľované ihriská, Vytvorenie kresieb na betónovej ploche v okolí školy , ktoré môžu deti aktívne využiť na hry.
e) podpora vzdelávania 793,5 € Rodičovské združenie pri Materskej škole Kondrótova 1, Na našom dvore, veru dobre je, Oživenie nášho nového školského dvora o nové prvky – posuvné zatienenie nad pieskovisko, tunelová preliezačka so sieťou a korfbalový kôš.
e) podpora vzdelávania 353 € Špeciálna základná škola Zvolen, Na krídlach hudby a farieb, Vytvorenie inovatívneho prostredia na realizáciu muzikoterapie a arteterapie.
e) podpora vzdelávania 1 400 € ZŠ s MŠ Liesek, Na kolesách s Volkswagen, Nákup dopravných prostriedkov - šlapacie auto a šlapacia kára.
e) podpora vzdelávania 550 € ZŠ s MŠ Liesek, Na kolesách s Volkswagen, Nákup dopravných prostriedkov - šlapacie auto a šlapacia kára.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Aktivi3, Na každej kvapke nám záleží, Vybudovanie dažďového jazierka s informačnými tabuľkami a oddychovou zónou.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Obec Oravská Poruba, Na ceste si dávaj pozor, cesta nie je park, Vytvorenie dopravného ihriska a nákup dopravných a reflexných prvkov.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ AGAČINA, My medzi vami, Materiálne a technické zabezpečenie relaxačno - vzdelávacích aktivít zameraných na rozvoj a zlepšenie mozgových funkcií, vnímania, pozornosti, kreativity a kooperácie.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Anjelská Tamarka, o. z., Multizenzorická hernička, Nákup muzikoterapeutických, komunikačných, senzorických, vzdelávacích pomôcok, ktoré pomáhajú v psycho-motorickom napredovaní hendikepovaných detí.
e) podpora vzdelávania 261 € Cirkevná základná škola Jána Krstiteľa Partizánske, Multisenzorická miestnosť Snoezelen, Vytvorenie miestnosti na Snoezelen, náhrady spojené so vzdelávaním zamestnancov.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola Borský Mikuláš, Môj prvý robot, Nákup robotických stavebníc LEGO Mindstorms, rozširujúceho modulu k stavebniciam a montážneho kufríka so sadou náradia pre elektroniku.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola Borský Mikuláš, Môj prvý robot, Nákup robotických stavebníc LEGO Mindstorms, rozširujúceho modulu k stavebniciam a montážneho kufríka so sadou náradia pre elektroniku.
e) podpora vzdelávania 1 430 € Centrum pre deti a rodiny Košice - Uralská, Moje obľúbené miesto, Vybudovanie šporstoviska v centre pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Kanoistický klub Slávia UK Bratislava, Mladí kajakári na Karloveskom ramene, Nákup potrebných pomôcok na tréning kanoistov.
e) podpora vzdelávania 800 € Kanoistický klub Slávia UK Bratislava, Mladí kajakári na Karloveskom ramene, Nákup potrebných pomôcok na tréning kanoistov.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Domka - Združenie saleziánskej mládeže, Mimoriadna podpora, Integrácia Ukrajinských detí do spoločnosti.
e) podpora vzdelávania 3 500 € Duálna akadémia, z.z.p.o., Mimoriadna podpora, Náklady spojené so školským a detským klubom pre deti z Ukrajiny.
e) podpora vzdelávania 2 800 € Duálna akadémia, z.z.p.o., Mimoriadna podpora, Náklady spojené so školským a detským klubom pre deti z Ukrajiny.
e) podpora vzdelávania 7 000 € PLAMIENOK n.o., Mimoriadna podpora, Terapeutický tábor pre deti a mládež.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Pomoc obetiam násilia Bratislava, Mimoriadna podpora, Podpora celoslovenskej zbierky Nádej pre obete násilia.
e) podpora vzdelávania 2 000 € IPčko, Mimoriadna podpora, Zabezpečenie chodu organizácie a podporných liniek.
e) podpora vzdelávania 2 000 € ČELLAS s.r.o., Mimoriadna podpora, Nákup UV tlačiarne.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Zdieľaj o.z., Mimoriadna podpora, Úhrada nákladov v súvislosti so zabezpečením a realizáciou projektov realizovaných neziskovou organizáciou.
e) podpora vzdelávania 2 000 € O.Z. Misia úsmev a nádej, Mimoriadna podpora, Úhrada nákladov v súvislosti so zabezpečením a realizáciou projektov realizovaných neziskovou organizáciou.
e) podpora vzdelávania 2 000 € V.I.A.C. - Inštitút pre podporu a rozvoj mládeže, Mimoriadna podpora, Úhrada nákladov v súvislosti so zabezpečením a realizáciou projektov realizovaných neziskovou organizáciou.
e) podpora vzdelávania 1 500 € Horúci tím, o.z., Mimoriadna podpora, Okno ako dar: Náklady na obstaranie nových okien.
e) podpora vzdelávania 600 € Art-Fórum pre literatúru, n.o., Mimoriadna podpora, Nákup kníh pre Ukrajinu.
e) podpora vzdelávania 4 000 € Telovýchovná jednota Junior club Borský Mikuláš, Meníme pohyb na zdravie, Financie sme využili na klubovú športovú výstroj a materiálne zabezpečenie klubu, aby deti mali vhodné podmienky a prostriedky na rozvoj a činnosť počas tréningových jednotiek.
e) podpora vzdelávania 1 500 € Dobrovoľný hasičský zbor Brestovany, Malý hasič - budúci záchranca, Finančné prostriedky použité na nákup potrebného hasičského súťažného vybavenia. Zakúpenie dataprojektoru na vzdelávanie detí a inštruktáže.
e) podpora vzdelávania 800 € Združenie rodičov pri Materskej škole Bobrovec, Malí konštruktéri, Zakúpenie didaktických pomôcok a didaktickej techniky, ktoré sú základom pre rozvoj zručností detí, stanú sa pre nich zábavou a každodennou činnosťou.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Spojená škola sv. Františka Assiského, Malé ruky - veľké činy, Finančné prostriedky použité na zakúpenie, výrobu a montáž vyvýšených záhonov a zeminy do nich, ďalej na zakúpenie kompostu a nádoby na dažďovú vodu a na zakúpenie edukačných eko-programov a didaktického materiálu.
e) podpora vzdelávania 10 000 € Pomoc obetiam násilia Bratislava, Linky pomoci 2022, Nastavenie služieb na linkách PON, informovanie v médiách a na ďalších linkách, poradenstvo na on-line sieťach (Facebook), web PON. Prednášky pre psychológov, sociálnych pracovníkov, právnikov, študentov strednej školy Hlohovec, Nitra, nájomné.
e) podpora vzdelávania 2 550 € Liga za duševné zdravie SR, o.z., Linky podpory, Zabezpečenie chodu organizácie a podporných liniek.
e) podpora vzdelávania 3 070 € Pomoc obetiam násilia Bratislava, Linky podpory, Zabezpečenie chodu organizácie a podporných liniek.
e) podpora vzdelávania 2 523 € Linka detskej istoty, n.o., Linky podpory, Zabezpečenie chodu organizácie a podporných liniek.
e) podpora vzdelávania 10 000 € IPčko, Linky podpory, Zabezpečenie chodu organizácie a podporných liniek.
e) podpora vzdelávania 10 000 € Liga za duševné zdravie SR, o.z., Linky podpory, Zabezpečenie chodu organizácie a podporných liniek.
e) podpora vzdelávania 4 857 € IPčko, Linka podpory, Navýšenie personálnej kapacity našich liniek dôvery. Zabezpečiť našim poradcom kvalitné vzdelávanie, expertné supervízie a intervízie a okamžité konzultácie pri krízových kontaktoch.
e) podpora vzdelávania 800 € KLÁŠTORISKO, o.z., Lignum vitae et lignum scientiae in medio paradisi, Grant pokryl tlačoviny, materiál a stravu dobrovoľníkov, zastrešenie múrov a ohradenie úsekov archeologicky neskúmaných, tvorivé dielne aj kreatívne hry a priestor pre tématické tábory.
e) podpora vzdelávania 2 800 € Centrum pre deti a rodiny Poprad, Leto plné radosti, Náklady na zabezpečenie letného tábora pre deti z CDR.
e) podpora vzdelávania 3 500 € Centrum pre deti a rodiny Spišská Belá, Letný tábor, Prostredníctvom získaných finančných prostriedkov sme zabezpečili pre 20 detí centra 2 letné pobytové tábory.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Spišská katolícka charita, Letný integračný slovensko-ukrajinský tábor vo Vysokých Tatrách, Finančné prostriedky boli použité na mzdy animátorov a koordinátorov, cestovné výdavky na prepravu detí, stravu detí a dospelých, materiálne vybavenie, kancelárske a výtvarné pomôcky pre aktivity a ubytovanie.
e) podpora vzdelávania 3 500 € Centrum pre deti a rodiny Ilava - Klobušice, Letné/zimné tábory pre deti , Náklady na tábor pre deti v CDR.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Waldkind, Lesný nemecký klub, Väčšina prostriedkov bola vynaložená na lektorku, ktorá prináša unikátnu metodiku"nemčina inak" a deťom pripravovala zaujímavé vzdelávanie v nemčine. Nakúp pomôcok do interiéru a exteriéru.
e) podpora vzdelávania 16 000 € Človek v ohrození, n.o., Lepsia budúcnosť pre mladých Rómov, Náklady spojené s usporiadaním workshopov pre mladých Rómov.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Batania, Legotika - robotika hrou, Finančné prostriedky použité na nákup stavebníc Lego spolu s príslušenstvom.
e) podpora vzdelávania 1 700 € ZŠ a MŠ Igram, Lanová pyramída, Nákup preliezky na školský dvor.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola Hruštín, Kým si kúpim VOLKSWAGEN, dopravné pravidlá poznať chcem, Vybudovanie detského dopravného ihriska.
e) podpora vzdelávania 900 € Áno pre život n.o., Kvalitné sociálne služby pre rodiny s deťmi ohrozené sociálnym vylúčením, Zrekonštruovanie kuchynského kútu pre zlepšenie sociálnych služieb. Poskytovanie terapií a poradenstva pre matky v núdzi.
e) podpora vzdelávania 800 € Spoločnosť pre zmysluplný život, Kútik s interaktívnou tabuľou pre DS, Vybavenie kútika interaktívnou tabuľou a sedenie.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Spoločnosť pre zmysluplný život, Kútik s interaktívnou tabuľou pre DS, Vybavenie kútika interaktívnou tabuľou a sedenie.
e) podpora vzdelávania 999 € Centrum pre deti a rodiny Svidník, Kráľovstvo detskej radosti (park preaktívny oddych), Vytvorenie parku pre deti v CDR, preliezky, ihrisko, trampolíny a pod.
e) podpora vzdelávania 689,2 € MHA Martin, Korčuľujeme s radosťou a bezpečne, Nákup opotrebovanej športovej výstroje na prilákanie detí na zimný štadión, realizácia kurzov pre deti.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie HIPOEDU, Koník detičkám VII, Náklady na starostlivosť o kone. Nákup bezpečnostných pomôcok pre deti, ktoré navštevujú hipoterapiu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € POHYBOVŇA, Komunitný priestor pre všetkých, Organizácia pravidelných tréningov zameraných najmä na disciplíny- gymnastika a parkour. Zakúpenie podlahoviny do jednotlivých zón priestoru, vybudovanie sociálneho zázemia, zadováženie materiálu a cvičebné prvky.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Mary Poppins, n.o., Jeruzalemská, Všetky financie boli použité na nákup pomôcok, bez ktorých sa nedá posúvať, vzdelávať, vychovávať deti smerom vpred.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola, Kaplna, Jazdím, jazdíš, jazdíme, Zakúpenie mobilného dopravného ihriska vrátane dopravného značenia.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Rozprávkový dom pri Materskej škole Sekule, Interaktívna tabuľa a jej využitie – Hravá nemčina, Náklady na kúpu interaktívnej tabule.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Rozprávkový dom pri Materskej škole Sekule, Interaktívna tabuľa a jej využitie – Hravá nemčina, Náklady na kúpu interaktívnej tabule.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola a Gymnázium s vyučovacím jazykom maďarským, Inkluzívny ostrov v srdci Bratislavy, Vytvorenie a zabezpečenie terapeutickej miestnosti pre žiakov so špeciálnymi potrebami.
e) podpora vzdelávania 800 € Občianske združenie pri detskom domove Piešťany, Inkluzívne ihrisko pre jedinečné deti, Doplnenie inkluzívneho ihriska, určeného pre deti, ktoré sú umiestnené v dvoch špecializovaných skupinách, nový hravý komponent – balančný mostík.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie pri detskom domove Piešťany, Inkluzívne ihrisko pre jedinečné deti, Doplnenie inkluzívneho ihriska, určeného pre deti, ktoré sú umiestnené v dvoch špecializovaných skupinách, nový hravý komponent – balančný mostík.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Rodinné centrum Bambuľkovo, Inklúzia očami detí, Finančné prostriedky boli použité na nákup materiálneho zabezpečenia všetkých ponúknutých aktivít a odmeny lektorom.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Katolícka spojená škola Nemšová, Inklúzia a welbeing žiakov, Nákup prvkov a vybavenia miestnosti pre zabezpečenie harmonického rozvoja žiakov, zabezpečenie pocitu bezpečia a spokojnosti žiakov.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Umenie počuť, Ika-tika-rytmika - muzikoterapia, Muzikoterapeutický workshop v centre so záhradou pre rodiny s deťmi s poruchou sluchu. Muzikoterapie - 12 rodín s deťmi s poruchou sluchu, nákup hudobných nástrojom pre rodiny a deti SP, občerstvenie, darčeky pre deti.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola s MŠ Studienka, Chodníkom do našej školy, Vybudovanie náučného chodníka.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola Jazernica, Chodník zručnosti, Finančné prostriedky sme využili na nákup lanovej lavice, laná na prekračovanie, kladina, cvičebné prvky na udržanie rovnováhy.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Farebný Štvorlístok, Chceme byť spolu, Za finančne prostriedky sme nakúpili náučné hračky, kreatívny materiál, pomôcky na cvičenie a hudobné nástroje.
e) podpora vzdelávania 1 700 € POĎ DO TOHO, Chceme byť pochopení, Úhrada terapií v hodnote 500 eur pre 5 zdravotne ťažko postihnutých detí.
e) podpora vzdelávania 3 866,2 € Univerzita Komenského v Bratislave, Chcem (sa) učiť nemčinu, Náklady na zabezpečenie projektu Chcem (sa) učiť nemčinu.
e) podpora vzdelávania 13 300 € Univerzita Komenského v Bratislave, Chcem (sa) učiť nemčinu, Náklady spojené s realizáciou a zabezpečením projektu.
e) podpora vzdelávania 600 € Goethe-Institut Bratislava, Chcem (sa) učiť nemčinu, Náklady spojené s realizáciou a zabezpečením projektu.
e) podpora vzdelávania 1 990,61 € Univerzita Komenského v Bratislave, Chcem (sa) učiť nemčinu, Náklady na zabezpečenie projektu Experimentovanie po nemecky.
e) podpora vzdelávania 285 € OZ Batánia, Hýbme sa spolu, Vybudovanie"Gym-tools-house" (pohybový domček), ktorý svojím vybavením umožňuje deťom intuitívne objavovať rôzne možnosti pohybových aktivít.
e) podpora vzdelávania 2 800 € Centrum pre deti a rodiny Banská Bystrica, Hýbeme sa a učíme so psímkamarátom- canisterapia, Canisterapia pre deti v špecializovanej skupine v CDR.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Centrum pre deti a rodiny Mlynky – Biele Vody, Hviezdne auto, Finančné prostriedky sme využili na zakúpenie notebooku, multifunkčného zariadenia na dištančné vzdelávanie a školské pomôcky.
e) podpora vzdelávania 800 € Dom SVitania, n.o., Hravo k zodpovednosti, Zabezpečenie neformálneho vzdelávania pre osoby so zdravotným znevýhodnením.
e) podpora vzdelávania 1 600 € Materská škola s vyučovacím jazykom maďarským - Óvoda, Holice, Hrajme sa na čerstvom vzduchu, Nákup hracích prvkov na školský dvor.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Obec Suchá Hora, Goralček, Finančné prostriedky sa využili na nákup zrkadiel, baletných tyčí a na šitie krojov.
e) podpora vzdelávania 798 € Obec Sučany, Garážička s novými dopravnými prostriedkami, Nákup dopravných prostriedkov v exteriéri. Vybudovanie garážičky na odkladanie dopravných prostriedkov.
e) podpora vzdelávania 300 € Miestny futbalový klub Alekšince, Futbalový turnaj kategórie U9 nadácie Volkswagen Slovakia, Usporiadanie futbalového turnaja pre deti.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Rodičovské združenie pri MŠ ul. J. Kráľa v Stupave, Futbal to je hra, Finančné prostriedky z nadácie sme použili na úhradu časti umelej trávy.
e) podpora vzdelávania 1 480 € Centrum pre deti a rodiny Pečeňady, Fitpark, Vytvorenie workoutového ihriska. Funkčnú zónu dotvorí kruhová trampolína.
e) podpora vzdelávania 800 € Antistres centrum, Fit kondicia pre ostrovské deti, Nákup kvalitného športového vybavenia a reprezentačných dresov pre nových, mladých stolnotenisových hráčov.
e) podpora vzdelávania 623 € City Kids, Festival modernej gymnastiky, Zorganizovanie festivalu modernej gymnastiky. Zakúpenie nových cvičebných pomôcok, pomôcok na modernú gymnastiku.
e) podpora vzdelávania 3 063,64 € Goethe-Institut Bratislava, Experimentovanie po nemecky, Náklady na úhradu a realizáciu projektu Experimentovanie po nemecky v roku 2022.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Občianske združenie Spoločnosť EDUKA, Elektronický študentský časopis v NEJ, Finančné prostriedky použité na nákup interaktívnej tabule, projektora a počítača, čím sa nám podarilo vybudovať jazykovú učebňu na našej škole.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Vodníček Rodičovské združenie pri MŠ Tupolevova 20, Eko-učebňa, Vybudovanie altánku v areáli MŠ.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Vajnorský vinohradnícky spolok, Bratislava, Ekologický vinohrad a život v ňom, Finančné prostriedky boli použité na nákup ochranných prostriedkov a pracovných náradí pre dobrovoľníkov. Nákup modernej metrologickej stanice pre predchádzanie chorôb.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola sv. Jozefa, Hlohovec, EduEverest, Finančné prostriedky boli použité na nákup interaktívnej zostavy s príslušenstvom, 2ks notebook, 2ks optická myš, nemecká literatúra/slovníky školské, slovníky obrázkové, prehľady nemeckej gramatiky, nemecké pexeso.
e) podpora vzdelávania 3 100 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 4 690 € Goethe-Institut Bratislava, Dvojjazyčné vzdelávanie, Výučba nemeckého jazyka.
e) podpora vzdelávania 6 965 € Goethe-Institut Bratislava, Dvojjazyčné vzdelávanie, Výučba nemeckého jazyka.
e) podpora vzdelávania 1 380 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 900 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 1 170 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 1 350 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 1 440 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 1 170 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 1 620 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 1 530 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 15 000 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Úhrada nákladov na nákup pomôcky do nemeckých tried.
e) podpora vzdelávania 250 € Klett nakladatelství s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie, Slovensko-ukrajinský slovníček.
e) podpora vzdelávania 7 760 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 760 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 760 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 760 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 760 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 760 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 760 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 760 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 7 760 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 029,36 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 3 000 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Úhrada nákladov súvisiaca vybavením priestorov a aktivitami obdarovaného.
e) podpora vzdelávania 1 800 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 524,99 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 800 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 800 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 800 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 800 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 800 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 800 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 800 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 927,64 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 4 000 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie, Na úhradu nákladov s vybavením priestorov a rekonštrukčnými prácami.
e) podpora vzdelávania 4 000 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Úhrada nákladov v súvislosti s nákupom pomôcok a vybavenia učební v rámci nemeckého konceptu.
e) podpora vzdelávania 238,5 € DeSk, Dvojjazyčné vzdelávanie, Nákup kníh na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Materská škola Pavla Horova , Dvojjazyčné vzdelávanie, Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Rada rodičov a priateľov materskej školy Šancová, BA, Doskokové plochy máme, bezpečne sa teraz hráme, Revitalizácia škôlkárského dvora. Nákup nových preliezok a dopadových plôch.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola Františka Hrušovského, Kláštor pod Znievom, Dopravkovo, Finančné prostriedky sme použili na zakúpenie komponentov dopravného ihriska, koberce, dopravné značky.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Obec Čáry, Dopraváčik, Zakúpenie mobilného dopravného ihriska na školský dvor materskej školy.
e) podpora vzdelávania 796 € Obec Čáry, Dopraváčik, Zakúpenie mobilného dopravného ihriska na školský dvor materskej školy.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Obec Tarnov, Digitálny svet - všade okolo nás, Vytvorenie moderného a podnetného prostredia v edukačnom i mimovyučovacom procese, obohatenie poznávania a naplnenie voľného času zmysluplnými praktickými činnosťami.
e) podpora vzdelávania 703 € Rodičovské združenie pri Gymnáziu Antona Bernoláka Senec, Deutschlerner - chill -zone, Vytvorenie priestoru pre žiakov, ktorý poskytuje príjemné prostredie a technické podmienky na moderné vzdelávanie nemčiny.
e) podpora vzdelávania 300 € VKP Bratislava o.z., Detská športová olympiáda, Organizácia detskej športovej olympiády v špecializovanej atletickej hale s deťmi predškolského veku.
e) podpora vzdelávania 800 € ŠK Svätý Jur, Deti v pohybe, Zaobstaranie a obnovenie materiálnych a technických pomôcok pre deti a zakúpenie futbalovo športovej súpravy pre deti a mládež na ich pravidelné tréningové, súťažné a reprezentačné aktivity športového klubu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola s materskou školou Vysoká Pri Morave, Deti – naša budúcnosť, Náklady na vybavenie novej učebne v MŠ.
e) podpora vzdelávania 1 700 € SRRZ-RZ pri ZŠ Jakubov 276, Čo sa za mladi naučíš, ..., Finančné prostriedky boli použité na nákup programovateľných aj neprogramovateľných LEGO sád pre žiakov 1.stupňa ZŠ.
e) podpora vzdelávania 956 € Základná škola s materskou školou, Lučenec, Čo nedokážeme sami,dokážeme spolu, Vytvorenie miestnosti Snoezelen.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola, Handlová, Čitateľské lavičky pod vŕbou, Finančné prostriedky boli použité predovšetkým na nákup drevených odpadových paliet, na úpravu exteriéru, vyrovnanie terénu pre sedenie pod vŕbou. Zakúpenie dreva a rôznorodého materiálu vhodného na tvorbu pocitového chodníka.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola, Handlová, Čitateľské lavičky pod vŕbou, Finančné prostriedky boli použité predovšetkým na nákup drevených odpadových paliet, na úpravu exteriéru, vyrovnanie terénu pre sedenie pod vŕbou. Zakúpenie dreva a rôznorodého materiálu vhodného na tvorbu pocitového chodníka.
e) podpora vzdelávania 10 000 € Linka detskej istoty, n.o., Covid-19, Finančné prostriedky boli použité na zabezpečenie odborných poradenských služieb poradcami Linky detskej istoty - psychológmi, sociálnymi pracovníkmi, špeciálnymi a liečebnými pedagógmi, ako i na koordináciu poskytovaných služieb a zázemie LDI.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola s materskou školou, Diviaky nad Nitricou, Citius, Altius, Fortius (rýchlejšie, vyššie, silnejšie), Finančné prostriedky boli použité výlučne na kúpu športových pomôcok: doskočisko pre skok vysoký, atletické penové prekážky a posilňovacie odporové gumy.
e) podpora vzdelávania 300 € OZ Útulňa kníh, Cestuj s knihou v ruke!, Nainštalujeme v priestoroch čakárne na hlavnej stanici v Košiciach knižný regál. Okrem toho chceme z grantu spolufinancovať prenájom priestorov pre sklad kníh a pokryť dobrovoľníkom časť nákladov za pohonné hmoty spotrebované pri zbere a distribúcii kníh.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola pri ZŠ Habovka, Cestou, necestou, Poskytnuté finančné prostriedky v rámci projektu sme použili na nákup detského prenosného dopravného ihriska, zakúpili sme prilby pre deti, bicykle a detské šľapacie autá.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Centrum pre deti a rodiny Prievidza, CDR - miesto, kde rád/rada trávimčas, Vytvorenie oddychovej zóny pre deti z CDR, nákup notebookov.
e) podpora vzdelávania 3 000 € Centrum pre deti a rodiny Tŕnie, Byť spolu je dôležité, Zabezpečenie a realizácia tábora pre deti z centier pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 7 000 € PRO VIDA, Buddy program, Skupinové aj individuálne školenia pre BUDDY tím, skupinové školenia pre dobrovoľníkov, organizačné náklady súvisiace s realizáciou BUDDY Day.
e) podpora vzdelávania 300 € Materské centrum BUDATKO, Budatkači omamam, Zakúpenie kvalitných montessori pomôcok.
e) podpora vzdelávania 732,39 € OZRPMŠI Iľjušinova 1, 851 01 Bratislava, Bosé nôžky v škôlke, Vytvorenie pocitového chodníka.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Rodičovské združenie pri Základnej škole kpt. J. Nálepku v Stupave, Bilingválne tabule na ekovzdelávanie, Vytvorenie interaktívnych náučných tabúľ, ktoré nesú informácie o faune a flóre miestnej lokality, pomocou obrázkov a QR kódu poskytujú detailnejšie informácie.
e) podpora vzdelávania 1 700 € ZŠ s MŠ Vrbovce, Bežme vpred!, Finančné prostriedky boli použité na výkopové práce - bágrovanie + nákup a dovoz kameňa + povrchová umelá tráva bežeckej dráhy.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Združenie autoškôl Slovenskej republiky, Bezpečný Sekčov, Financie boli použité na rozšírenie mobilných nástrojov (kolobežky, helmy) pre výcvik na otvorenom priestranstve, pre návrhy, prípravu a výrobu vizuálnych materiálov na podporu prezentácii v triedach.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Športový klub Hamuliakovo o.z., Bezpečnosť detí pri volejbale, Finančné prostriedky boli využité na kúpu 2 volejbalových stĺpikov na vnútornom ihrisku v hale, na kúpu 4 kusov ochranných krytiek na volejbalové stĺpiky, ktoré sa nachádzajú na vonkajšom beachvolejbalovom ihrisku a nákup 10 lôpt.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola Turany, Bezpečne na ceste, Nákup dopravných prostriedov a značiek, a tak zabezpečenie výučby dopravnej výchovy.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola, Banská Štiavnica, Bezpečne na cestách, Nákup detských bicyklov, odrážadiel, kolobežiek, detských prilieb.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Náš Devín, Bezpečné miesto, Prostriedky sme použili na výstavbu altánku (stavebné práce, materiál, betónové pätky).
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola, Snina, Bezpečne do škôlky, Finančné prostriedky boli využité na rekonštrukciu chodníkov. Nákup farieb na maľovanie dopravného značenia. Nákup kolobežiek a odrážadiel, dopravných značiek.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola Košťany nad Turcom, Bezpečná cesta do školy, Nákup dopravných prostriedkov, bezpečnostných prvkov a dopravného značenia.
e) podpora vzdelávania 777 € Škôlka Benjamín, Benjamin v pohybe - Lezecká Boulder Stienka, Revitalizácia dvoch škôlkarských dvorov a rozvoj pohybovej výchovy prostredníctvom novej lezeckej stienky.
e) podpora vzdelávania 1 700 € HŠK Legends Šaľa, o. z., Bavíme sa hádzanou, Náklady na zapezbečenie štartovania v hádzanárskych súťaží.
e) podpora vzdelávania 800 € HŠK Legends Šaľa, o. z., Bavíme sa hádzanou, Náklady na zapezbečenie štartovania v hádzanárskych súťaží.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Na trati, občianske združenie, Arteterapia- kremikou k rozvoju zručností detí s PAS, Nákup keramickej pece na zabezpečenie arteterapie.
e) podpora vzdelávania 1 700 € S láskou pre radosť, Arteterapia a senzorická stimulácia ako podpora inklúzie a rozvoja hendikepovaných detí priamo v materskej škôlke, Priama práca arteterapeutky - zážitkové workshopy učitelia, rodičia, priama práca s deťmi, konzultácie a supervízia učiteľkám. Matetiál a technické zabezpečenie.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, Anjelská akadémia 2022, Náklady na zabezpečenie projektu Anjelská akadémia: strava + občerstvenie na aktivity, ubytovanie počas aktivít, cestovné, mzda koordinátora a vytvorenie videozáznamu.
e) podpora vzdelávania 849,21 € Centrum pre deti a rodiny Malacky, Aktívny priestor - viac aktivít do centier pre deti a rodiny, Nákup športových pomôcok pre deti, bicykle, korčule a pod.
e) podpora vzdelávania 1 500 € Centrum pre deti a rodiny Martin, Aktívny pohyb a relax, Revitalizácia vonkajšieho detského ihriska. Prispôsobenie ihriska aj pre deti so zdravotným nezvýhodnením. Doplnenie ihriska o workoutové prvky.
e) podpora vzdelávania 800 € Združenie rodičov Materskej školy Gorazdova, Aktívne a bezpečne, Nákup odrážadiel. Vybudovanie prístrešku na skladovanie týchto odrážadiel.
e) podpora vzdelávania 800 € Centrum Naša chalúpka, o.z., Aj najzraniteľnejšie skupiny ľudí sa chcú učiť interaktívne a zaujímavo, Nákup interaktívnej tabule a didaktických pomôcok.
e) podpora vzdelávania 1 700 € NIKOLKA o.z., Aj ja chcem poznať svet, Vytvorenie komunitnej záhrady.
e) podpora vzdelávania 274,88 € MOVENDI SK, „Sila zvyku“, Realizácia Trhu ideí - festival zdravého životného štýlu a vytvorenie klubov na školách s cieľom dlhodobej podpory a angažovanosti. Śkolenie a vzdelávanie lektorov.
e) podpora vzdelávania 11 050 € Univerzita Komenského v Bratislave, „Chcem (sa) učiť nemčinu“, Organizácia podujatí pre študentov/študentky učiteľstva VŠ (prax a webináre s ňou spojené, semináre o využití médií vo vyučovaní) a na organizáciu workshopov nemčiny pre SŠ.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Materská škola, Tvrdošín, "V kráľovskom meste", Finančné prostriedky boli použité na nákup stavebníc, didaktických pomôcok, hier k efektívnejšej realizácii výchovno-vzdelávacieho procesu v oblasti dopravnej výchovy.
e) podpora vzdelávania 457 € Dom aktivít Hybaj, občianske združenie, "Senzi Deti" - priestorpre rozvojsenzorickéhovnímania, Vytvorenie špecializovanej miestnosti a zabezpečenie pomôcokpre deti s autizmom.
e) podpora vzdelávania 1 800 € Centrum Slniečko, n.o., "Pome" sa učiť niečo nové , Zakúpenie nastaviteľných korčúľ 2v1 pre deti a zabezepčenie inštruktora na kurzy plávania.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Dom detí Božieho milosrdenstva, n.o., "Na nových krídlach leťme vpred", Finančné prostriedky zo schváleného grantu sa použili na kúpu interaktívneho dotykového monitora a elektrického držiaka na monitor.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Základná škola s materskou školou Štefana Moysesa, "Inovatívna Nemčina", Počas projektu, hlavne počas stavebných úprav nás nečakane prakvapila zlá podlaha v učebni. Urobili sme tak len nutnú opravu a novú elektroinštaláciu, nakoľko nás prekvapil jej stav.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Novoškola, o.z., "HURÁ VON!", Finančné prostriedky boli použité na workoutové ihrisko a lavičky. Nakúp farby na asfalt/betón, štetce.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Obec Plavecký Mikuláš - Materská škola, "Dopravné ihrisko - Bezpečne na ceste", Nákup dopravných a ochraných prostriedkov.
e) podpora vzdelávania 1 700 € Mensa Slovensko, "Detská Mensa" - identifikácia a podpora intelektovo nadaných detí, Finančné prostriedky boli využité na zakúpenie pomôcok potrebných pre organizáciu klubovní, taktiež na workshopy počas táborov, IQ olympiády a nákladov spojených s tlačou materiálov, odmena pre psychológa potrebného na IQ testovaniach.
Spolu 1 018 086,66 €