Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'AMÉLIA, o.z., Horňany'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 275,56 € Náklady na špeciálne cvičenie, liečebné terapie pre hendikepované deti s telesným, príp. mentálnym postihnutím napr. z dôvodu vývojového poškodenia mozgu.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 613,69 € Náklady na liečebný pobyt pre hendikepované deti s telesným, príp. mentálnym postihnutím napr. z dôvodu vývojového poškodenia mozgu
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 451,5 € Odborné poradenstvo pre hendikepované deti s telesným, príp. mentálnym postihnutím napr. z dôvodu vývojového poškodenia mozgu.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 9 410,33 € Nákup špeciálnych, kompenzačných, hygienických a vzdelávacích pomôcok na zlepšenie životných podmienok pre hendikepované deti s telesným, príp. mentálnym postihnutím napr. z dôvodu vývojového poškodenia mozgu.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 071 € Nákup špeciálnej autosedačky pre hendikepované dieťa Améliu Varhaníkovú s telesným a mentálnym postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 423,39 € Náklady spojené s presunom a mobilitou pre hendikepované deti s telesným, príp. mentálnym postihnutím napr. z dôvodu vývojového poškodenia mozgu a ich rodiny.
Spolu 28 245,47 €