Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Dorotka, o. z., Žilina'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 492,76 € Darovacia zmluva č. 2021/001 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 568,76 € Darovacia zmluva č. 2021/002 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 266,16 € Darovacia zmluva č. 2021/003 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 420,88 € Darovacia zmluva č. 2021/005 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 220 € Darovacia zmluva č. 2021/006 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 000 € Darovacia zmluva č. 2021/007 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 138,38 € Darovacia zmluva č. 2021/009 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 139,94 € Darovacia zmluva č. 2021/010 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 9 405,33 € Darovacia zmluva č. 2021/011 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 000 € Darovacia zmluva č. 2021/013 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 000 € Darovacia zmluva č. 2022/001 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 824,1 € Darovacia zmluva č. 2022/002 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 586 € Úhrada rehabilitačného pobytu pre dieťa s ťažkým zdravotným postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 518 € Úhrada rehabilitačného pobytu pre dieťa s ťažkým zdravotným postihnutím.
Spolu 43 580,31 €