Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Konanie č. 656392

SKICENTRUM KOŠUTKA, s.r.o.

  • Konanie č. 656392
  • Vydaný 16.11.2017
  • Publikovaný v Obchodnom vestníku č. 225 z roku 2017 27.11.2017
  • Úpadca SKICENTRUM KOŠUTKA, s.r.o.
    IČO: 36621081
    Slanec 847
    96205   Hriňová
Druh
Rozhodnutie
Hlavička

Okresný súd Banská Bystrica v právnej veci navrhovateľa SKICENTRUM KOŠUTKA, s.r.o., so sídlom Slanec 847, 962 05 Hriňová, IČO: 36 621 081, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Banská Bystrica, v oddiele: Sro, vložka č. 8682/S, o návrhu dlžníka na povolenie reštrukturalizácie, takto

Rozhodnutie

Súd z a s t a v u j e reštrukturalizačné konanie na majetok dlžníka SKICENTRUM KOŠUTKA, s.r.o., so sídlom Slanec 847, 962 05 Hriňová, IČO: 36 621 081.

Poučenie

Proti uzneseniu je oprávnený podať odvolanie každý účastník reštrukturalizačného konania. Odvolanie možno podať v lehote 15 dní odo dňa jeho doručenia (odo dňa nasledujúceho po dni jeho zverejnenia v Obchodnom vestníku) prostredníctvom tunajšieho súdu ku Krajskému súdu Banská Bystrica, a to písomne v dvoch vyhoveniach. (§ 116 ods. 5 ZKR)

V odvolaní sa popri všeobecných náležitostiach podania uvedie, proti ktorému rozhodnutiu smeruje, v akom rozsahu sa napáda, z akých dôvodov sa rozhodnutie považuje za nesprávne (odvolacie dôvody) a čoho sa odvolateľ domáha (odvolací návrh).

Ak zákon na podanie nevyžaduje osobitné náležitosti, v podaní sa uvedie, ktorému súdu je určené, kto ho robí, ktorej veci sa týka, čo sa ním sleduje a podpis. Ak ide o podanie urobené v prebiehajúcom konaní, náležitosťou podania je aj uvedenie spisovej značky tohto konania.

Odvolanie možno odôvodniť len tým, že a) neboli splnené procesné podmienky, b) súd nesprávnym procesným postupom znemožnil strane, aby uskutočňovala jej patriace procesné práva v takej miere, že došlo k porušeniu práva na spravodlivý proces, c) rozhodoval vylúčený sudca alebo nesprávne obsadený súd, d) konanie má inú vadu, ktorá mohla mať za následok nesprávne rozhodnutie vo veci, e) súd prvej inštancie nevykonal navrhnuté dôkazy, potrebné na zistenie rozhodujúcich skutočností, f) súd prvej inštancie dospel na základe vykonaných dôkazov k nesprávnym skutkovým zisteniam, g) zistený skutkový stav neobstojí, pretože sú prípustné ďalšie prostriedky procesnej obrany alebo ďalšie prostriedky procesného útoku, ktoré neboli uplatnené, alebo h) rozhodnutie súdu prvej inštancie vychádza z nesprávneho právneho posúdenia veci.

  • Súd Okresný súd Banská Bystrica
  • Spisová značka 4R/7/2017
  • ICS 6117238979
  • Vydal JUDr. Ľubica Mojžišová.
  • Vydal FN sudca
  • Odoslal Mgr. Zsolt Alakša