Dishe.sk s.r.o
Údaje z Obchodného registra spoločnosti Dishe.sk s.r.o
- Názov Dishe.sk s.r.o
- IČO 50727303
- DIČ 2120453302
- IČ DPH SK2120453302 podľa §7a
- Sídlo Zadné Halny 1965/51, 977 01 Brezno
- Dátum vzniku 21. februára 2017, Obchodný register Okresného súdu Banská Bystrica, oddiel: Sro, vložka č. 31426/S
-
Základné imanie
Podľa ORSR: 5 000 €
/ splatené 5 000 €
Podľa účtovnej závierky: 5 000 €
-
Historické sídlo
Kuzmányho 12, 977 01 Brezno
(platné do 27. decembra 2018)
Šetrite čas a pracujte s podaniami z Obchodného registra hromadne s FinStat Premium
-
Pridajte si do monitoringu až do 60 000 firiem
- automaticky dostanete emailovú notifikáciu o každom novom podaní, nemusíte tak ručne kontrolovať každú firmu zvlášť
-
Vyhľadávajte, filtrujte a exportujte podania sledovaných firiem vo Vašom konte
- na časovej osi chronologicky zoradené udalosti obchodných partnerov s možnosťou vyhľadávania, filtrovania a exportu udalostí firiem do CSV
-
Exportujte vždy aktuálne údaje o vašich obchodných partneroch do Excelu
- aktuálne názvy, adresy a SK NACE spoločností, mená a adresy štatutárov spolu s finančnými údajmi získate v jednom CSV súbore
Predmety podnikania
Názov | Vznik |
---|---|
Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) | 21.2.2017 |
Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu, služieb, výroby | 21.2.2017 |
Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom | 21.2.2017 |
Prenájom hnuteľných vecí | 21.2.2017 |
Reklamné a marketingové služby | 21.2.2017 |
Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov | 21.2.2017 |
Administratívne služby | 21.2.2017 |
Výroba strojov pre hospodárske odvetvia | 21.2.2017 |
Uskutočňovanie stavieb a ich zmien | 21.2.2017 |
Prípravné práce k realizácii stavby | 21.2.2017 |
Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov a interiérov | 21.2.2017 |
Stavebné cenárstvo | 21.2.2017 |
Finančný leasing | 21.2.2017 |
Verejné obstarávanie | 21.2.2017 |