Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

NADÁCIA VOLKSWAGEN SLOVAKIA

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'NADÁCIA VOLKSWAGEN SLOVAKIA, Bratislava - mestská časť Devínska Nová Ves'
za rok 2021

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
e) podpora vzdelávania 936,36 € Goethe-Institut Bratislava, Experimentovanie po nemecky: Náklady na úhradu a realizáciu projektu Experimentovanie po nemecky v roku 2022.
e) podpora vzdelávania 93 € Goethe-Institut Bratislava, Chcem (sa) učiť nemčinu: Náklady spojené s realizáciou a zabezpečením projektu.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Gotická cesta, Práca s historickým murivom - workshop: Projekt vychádza zo skĺbenia aktivít dvoch OZ - Gotická cesta (GC) a Obnovme Gemer (OG) s cieľom zveľadiť kultúrne dedičstvo v regióne Gemer. OG pracuje s marginalizovanou rómskou komunitou (MRK) na obnove stavebného fondu, vrátane miestnych pamätihodností. V rámci workshopu ide primárne o zvýšenie odbornosti pracovníkov OG a zároveň o pomoc pri obnove takmer 400-ročného ohradného múru pri kostole v Henckovciach.
e) podpora vzdelávania 1 700 € MOVENDI SK, Bezpečné a podnetné detstvo: rojekt nadväzuje na metodiku Psík Happy, ktorá má pomáhať deťom z rodín, kde je problém s alkoholom. Prostredníctvom projektu pomáhame vytvoriť lepšie podmienky pre bezpečnejšie a podnetnejšie detstvo pre deti, ktoré majú náročné domáce prostredie. Cez školenie pre pedagógov, kampaň na sociálnych sieťach a aktivity na školách prispejeme k tvorbe podporného a podnetného prostredia v ktorom deti trávia veľa času.
e) podpora vzdelávania 4 000 € Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, Vodičák pre tvoj štart: Úhrada nákladov na vodičské kurzy pre deti z centrier pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 172,36 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ "Združenie rodičov pri Cirkevnej materskej škole Márie Mazzarellovej", Poďme sa hrať von, kamaráti!: Nákup preliezky (ľanová pyramída) na školský dvor.
e) podpora vzdelávania 600 € FC VOLKSWAGEN Bratislava, Spolu postúpime vyššie: Zaplatené nájomné za ihrisko na tréningy a zápasy pre hráčov.
e) podpora vzdelávania 800 € Občianske združenie Zvedavá včielka, Z virtuálnej reality späť na školský dvor: Finančné prostriedky sme použili na nákup pryžového zvieratka - včielky.
e) podpora vzdelávania 800 € Rodičovské združenie pri Materskej škole Linzbothova 18, Veselé preliezky: Finančné prostriedky sme použili na nákup, montáž a dovoz preliezok.
e) podpora vzdelávania 796,83 € Špeciálna základná škola Veľký Krtíš, Spolu, bezpečne a hravo: Financie sa použili na nákup dopravných značiek s podstavcami, gumových rohoží v tvare cesty a kruhového objazdu, 2 semaforov a kolobežiek.
e) podpora vzdelávania 2 900 € Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, Anjelská akadémia 2022: Náklady na zabezpečenie projektu Anjelská akadémia: strava + občerstvenie na aktivity, ubytovanie počas aktivít, cestovné, mzda koordinátora a vytvorenie videozáznamu.
e) podpora vzdelávania 800 € ZŠ a MŠ Igram, Lanová pyramída: Nákup preliezky na školský dvor.
e) podpora vzdelávania 800 € Kvietky Častkova, Bezpečne na ihrisku: Vybudovať posedenie a zabezpečíť bezpečné prostredie zakúpením defibrilátora. Kúpa setov na sedenie, ktoré využívame pri väčších športových akciách.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola, Kúty, Malí športovci: Nákup športových pomôcok, vďaka ktorým dokážeme cielene a kvalitne rozvíjať deti v oblasti pohybu a športu.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola sv. Jozefa, Hlohovec, EduEverest: Finančné prostriedky boli použité na nákup interaktívnej zostavy s príslušenstvom, 2ks notebook, 2ks optická myš, nemecká literatúra/slovníky školské, slovníky obrázkové, prehľady nemeckej gramatiky, nemecké pexeso.
e) podpora vzdelávania 635 € Iniciatíva rodičov Lamača o.z., Naše kráľovstvo piesku: Revitalizácia pieskoviska. Revitalizácia spočíva vo vybudovaní posuvného zatienenia a zakrytia so sieťou Sio-line jednoduché na obsluhu pre panie učiteľky.
e) podpora vzdelávania 700 € Dobrovoľný hasičský zbor Brestovany, Malý hasič - budúci záchranca: Finančné prostriedky použité na nákup potrebného hasičského súťažného vybavenia. Zakúpenie dataprojektoru na vzdelávanie detí a inštruktáže.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Materská škola Pavla Horova DZ, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola, Láb, Rozveseľme spolu našu Zem: Vedenie detí k ekológií, vytvorenie náučných tabúľ.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola s materskou školou, Diviaky nad Nitricou, Citius, Altius, Fortius (rýchlejšie, vyššie, silnejšie): Finančné prostriedky boli použité výlučne na kúpu športových pomôcok: doskočisko pre skok vysoký, atletické penové prekážky a posilňovacie odporové gumy.
e) podpora vzdelávania 1 040 € Centrum pre deti a rodiny Hriňová, Aktívny priestor - viac aktivít do centier pre deti a rodiny: Športové, relaxačné a voľnočasové aktivity, aby všetky deti mohli tráviť voľný čas zmysluplne, ako napríklad bicyklovaním, jazdou na kolieskových korčuliach, lyžovaním, relaxom na hojdačke.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola pri ZŠ Habovka, Cestou, necestou: Poskytnuté finančné prostriedky v rámci projektu sme použili na nákup detského prenosného dopravného ihriska, zakúpili sme prilby pre deti, bicykle a detské šľapacie autá.
e) podpora vzdelávania 784 € Základná škola, Tešedíkovo, Workoutové ihrisko: Vybudovanie workoutového ihriska na školskom dvore.
e) podpora vzdelávania 800 € Športový klub Hamuliakovo o.z., Bezpečnosť detí pri volejbale: Finančné prostriedky boli využité na kúpu 2 volejbalových stĺpikov na vnútornom ihrisku v hale, na kúpu 4 kusov ochranných krytiek na volejbalové stĺpiky, ktoré sa nachádzajú na vonkajšom beachvolejbalovom ihrisku a nákup 10 lôpt.
e) podpora vzdelávania 800 € Obchodná akadémia Dolný Kubín, Modernizácia učebne nemeckého jazyka: Podstatou projektu je podpora výučby nemeckého jazyka žiakov OA, zatraktívnenie vyučovania pomocou moderných vyučovacích metód v zmodernizovanej učebni.
e) podpora vzdelávania 800 € MI Talents, o. z., Žijeme basketbalom: Zabezpečenie technického vybavenia novozaloženého basketbalového tímu športovými pomôckami a zorganizovanie sústredenia.
e) podpora vzdelávania 800 € DFS Juránek, Neni haňba ít do ritmu: Zabezpečenie pohybového workshopu počas slávností, ktoré organizujeme. Zakúpenie ozvučenia a zabezpečenie exteriérového mobiliára na konanie workshopov.
e) podpora vzdelávania 757,3 € Materská škola s vyučovacím jazykom maďarským - Óvoda, Holice, Hrajme sa na čerstvom vzduchu: Nákup hracích prvkov na školský dvor.
e) podpora vzdelávania 792 € Súkromná materská škola AKADEMIK, Hýb sa s nami!: Zakúpenie rebrín s kruhmi a dopadovou plochou, balančnými doskami, senzomotorickými pomôckami a piklerovej trianglom. V rámci revitalizácie dvora vytvorenie dráhy pre bicykle, odražadlá a detské motorky.
e) podpora vzdelávania 800 € Cirkevná materská škola Márie Mazzarellovej, Na ihrisku bezpečne - i hravo, i zdravo: Renovácia dopravného ihriska v areáli MŠ. Revitálizácia ďalších herných prvkov na školskom ihrisku a doplnenie o nové pestré senzomotorické aktivity, ktoré podporia v deťoch pozitívny postoj k pohybu ako k zdravému životnému štýlu.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Mamy Margity, Objavujme svet všetkými zmyslami: Zakúpenie informačnej tabule s edukačným hracím prvkom les, nádoby na dažďovú vodu a vyvýšených záhonov.
e) podpora vzdelávania 800 € Materské centrum Bublinka, O skok ďalej, bližšie k sebe: Vytvorenie klubovne pre stretávanie detí.
e) podpora vzdelávania 9 100 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 100 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 820 € Asociácia pre mládež, vedu a techniku, Naše VW deti: Účastnícky poplatok na letnom pobytovom tábore pre deti z projektu naše VW deti.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola s MŠ Kľačany, Rozhýb sa po karanténe: Finančné prostriedky boli využité na doplnenie telocvičného náradia ako lopty, švihadlá, kriketové loptičky, rozlišovacie vesty, gymnastický pás karimatky.Motivačný faktor splnili odmeny, trofeje a medaily pre deti.
e) podpora vzdelávania 600 € Zariadenie pre seniorov sv. Kataríny Labouré Bošany, Zvieratká pomáhajú seniorom: Finančné prostriedky boli využité na zakúpenie kurína, vybudovanie oplotenia a bezbariérového vstupu, chodníka, zakúpenie zrna, lavičiek a hydiny - 10 sliepok a jeden kohút.
e) podpora vzdelávania 800 € Na trati, občianske združenie, Arteterapia- kremikou k rozvoju zručností detí s PAS: Nákup keramickej pece na zabezpečenie arteterapie.
e) podpora vzdelávania 800 € POĎ DO TOHO, Chceme byť pochopení: Úhrada terapií v hodnote 500 eur pre 5 zdravotne ťažko postihnutých detí.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Občianske združenie CHABIK, Nemecká knižnica: Vybudovanie otvorenej nemeckej knižnice: nákup nábytku, kníh a ďalšieho vybavenia.
e) podpora vzdelávania 800 € STEFANI, n.o., Život s včielkou: Za poskytnuté finančné prostriedky sme nakúpili včelárske overaly, ktoré ochránia deti (v sprievode rodičov) pred uštipnutím včelou pri workshopoch. Ďalej sme kúpili 2 včelie úle a Ddrevenú infotabuľu s lavičkami s témou "Na návšteve v úli".
e) podpora vzdelávania 296,06 € DeSk, Dvojjazyčné vzdelávanie: Nákup kníh na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 757,77 € Spoločnosť priateľov slobodnej výchovy a vzdelávania -“Krídla“, Komunitná biozáhrada: Vybudovanie biozáhrady, ktorá pozostáva z vyvýšených záhonov a vysadených stromov a krov.
e) podpora vzdelávania 800 € Novoškola, o.z., "HURÁ VON!": Finančné prostriedky boli použité na workoutové ihrisko a lavičky. Nakúp farby na asfalt/betón, štetce.
e) podpora vzdelávania 790 € Základná škola Františka Hrušovského, Kláštor pod Znievom, Podpora talentov v stolnom tenise: Finančné prostriedky použité na nákup stolnotenisových stolov, loptičiek, rakiet, cien pre žiakov a žiačky, občerstvenia na náborový turnaj a na zabezpečenie lekárskej služby na náborový turnaj.
e) podpora vzdelávania 700 € Vzdelávacie združenie Gaudemus, Podpora mladých vedcov: Finančné prostriedky použité na nákup 3D tlačiarne značky Prusa a 4 balenia filamentov, trinokulárny mikroskop, dva menšie žiacke mikroskopy, dve sady preparátov, digitálny fotoaparát a krycie sklíčka.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola a Gymnázium s vyučovacím jazykom maďarským, Inkluzívny ostrov v srdci Bratislavy: Vytvorenie a zabezpečenie terapeutickej miestnosti pre žiakov so špeciálnymi potrebami.
e) podpora vzdelávania 50 000 € Základná škola, Bytča, Naša inkluzívna škola: Debarierizácia vonkajších a vnútorných priestorov školy,stavebné úpravy miestností, nákup pomôcok a vybavenia miestností. Zabzepčenie vzdelávania pre pedagógov.
e) podpora vzdelávania 50 000 € Základná škola M. R. Štefánika, Naša inkluzívna škola: Debarierizácia vonkajších a vnútorných priestorov školy,stavebné úpravy miestností, nákup pomôcok a vybavenia miestností. Zabzepčenie vzdelávania pre pedagógov.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 2 180,03 € Manageria, Teach for Slovakia - rozšírené partnerstvo 2022: Pokrytie odmien kľúčových ľudí v tíme TFS, režijné výdavky, výdavky spojené s recruitingom nových účastníkov do programu TFS, školiacim programom pre našich účastníkov a ambasádorov, rozvíjanie partnerstiev so školami.
e) podpora vzdelávania 1 500 € Centrum pre deti a rodiny Košická Nová Ves, Športové ihrisko pri Zelenom dome: Výstavba malého športového ihriska v exteriérových priestoroch a zakúpenie športového vybavenia, športových potrieb pre deti.
e) podpora vzdelávania 45 000 € Katolícka spojená škola sv. Vincenta de Paul, Saratovská 87, Levice, Naša inkluzívna škola: Debarierizácia vonkajších a vnútorných priestorov školy,stavebné úpravy miestností, nákup pomôcok a vybavenia miestností. Zabzepčenie vzdelávania pre pedagógov.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Katolícka spojená škola sv. Vincenta de Paul, Saratovská 87, Levice, Bez varenia nie je jedlo: Nákup 6 kuchynských liniek do zariadenia.
e) podpora vzdelávania 900 € Centrum pre deti a rodiny DORKA n.o., Malý záhradník: Vybudovanie senzorického chodníka a eko záhradky.
e) podpora vzdelávania 900 € Centrum Slniečko, n.o., "Pome" sa učiť niečo nové : Zakúpenie nastaviteľných korčúľ 2v1 pre deti a zabezepčenie inštruktora na kurzy plávania.
e) podpora vzdelávania 870 € Alžbetka, n.o., ROZVÍJAME TO VEĽKÉ, ČO DRIEME V MALOM ČLOVEKU: Podpora terapeutických, vzdelávacích a voľnočasových aktivít pre deti v Centre, aby sa terapiou zmiernili postraumatické stavy detí, aby si osvojovaním poznatkov a zručností v prirodzenom a estetickom prostredí nadobudli základné návyky, poznali nové skutočnosti zvlášť zážitkovou a hravou formou a rozvíjali svoje osobné talenty.
e) podpora vzdelávania 1 890 € Latino Scool, Viva La Danza: Náklady na prenájom zrkadlovej sály, kostými, elektronika, nákup úborov a nájom kina Záhoran.
e) podpora vzdelávania 2 160 € OZ Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom v Trnave, Pohyb v pohybe: Za finančné prostriedky, boli vykonané výkopové práce na cvičebné náradie, upravený povrch na športové plochu, zakúpená trampolína a Workoutzostava.
e) podpora vzdelávania 2 000 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 89,1 € DeSk, Dvojjazyčné vzdelávanie: Nákup kníh na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 2 900 € VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s., Technizácia: Nákup IT techniky.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií..
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 860 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie: Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 9 200 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 100 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 846 € Náruč - Pomoc deťom v kríze, Športovanie pomáha prekonať traumu, zvyšuje sebavedomie: Realizácia 4-dňového jarného pobytu v prírode a letného, športovo zameraného denného tábora v trvaní 5 dní pre deti - turistika, plávanie, plavba na kanoe, lezenie na lezeckej stene, klasická lukostreľba, rôzne zábavné a veku prispôsobené atletické disciplíny
e) podpora vzdelávania 2 600 € Spišská katolícka charita, Podpora krízových centier: Vybudovanie detského ihriska pre deti všetkých vekových kategórií predstavuje možnosť zmysluplného trávenia voľného času.
e) podpora vzdelávania 1 600 € Áno pre život n.o., Podpora krízových centier: Projekt Radosť a pomoc pre ohrozené rodiny v Rajeckej doline je zameraný na udržanie kvality poskytovaných služieb pre matky a deti, rodiny v krízovej situácii a poskytnutie možnosti odreagovania, pozitívnych zážitkov, zmeny prostredia pre ohrozené rodiny - výlety, voľnočasové aktivity, výstavba ohniska.
e) podpora vzdelávania 2 600 € ZÁUJMOVÉ ZDRUŽENIE RODINA, Podpora krízových centier: Zvýšenie kvality života v azylovom dome Tamara, ktorý má kapacitu 12 lôžok. Slúži ako dočasný domov pre obete domáceho násilia a ich deti, ktoré sa ocitli v nepriaznivej soc. situácii, a nie sú určitý čas schopné zvládnuť situáciu vlastnými silami. Systém pomoci zahŕňa bezplatné odborné sociálne poradenstvo, jednorazové ale aj dlhodobé.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Jazmín n.o., Podpora krízových centier: Výmena opotrebovaného nábytku v izbách klientov za nový.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Centrum pre deti a rodiny DRaK, Podpora krízových centier: Projektom KOLO BEŽ chceme obohatiť pobyt detí v CDR zadovážením kolobežiek a bicyklov, určených na realizáciu aktivít v mestskom prostredí Prešova a okolia. Pomocou vybudovaných cyklotrás spoznávať prírodu, posilniť kolektív a sebavedomie.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Alžbetka, n.o., Podpora krízových centier: Hlavným cieľom projektu Život v plnosti je zabezpečiť pre deti z CDR viac príležitostí k aktívnemu tráveniu voľného času a zároveň zabezpečiť obnovu technického a materiálneho vybavenia CDR pre lepšie fungovanie bežného dňa.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Inštitút Krista Veľkňaza, Podpora krízových centier: Obnova kuchynského vybavenia v zariadení núdzového bývania pre opustené a týrané matky s deťmi Dom Márie Magdalény - zakúpenie konvektomatu.
e) podpora vzdelávania 1 300 € Náruč - Pomoc deťom v kríze, Podpora krízových centier: Realizácia dvoch terapeuticko-relaxačných pobytov pre klientov DKC Náruč zameraných na zmiernenie príznakov prežitej traumy a budovanie sebadôvery.
e) podpora vzdelávania 2 600 € Krízové centrum ADCH Košice, Podpora krízových centier: Zabezpečenie základného štandardu bývania pre ľudí bez domova. Podstatou projektu je zabezpečiť nové vybavenie niektorých izieb s cieľom zvýšiť kvalitu ubytovania.
e) podpora vzdelávania 2 100 € Centrum Slniečko, n.o., Podpora krízových centier: Prostredníctvom podpory z projektu Bezpečie v podnetnom prostredí sme kompletne obnovili jednu ďalšiu detskú izbu.
e) podpora vzdelávania 1 435 € Centrum pre deti a rodiny Spišská Belá, Letný tábor: Prostredníctvom získaných finančných prostriedkov sme zabezpečili pre 20 detí centra 2 letné pobytové tábory.
e) podpora vzdelávania 1 500 € Centrum pre deti a rodiny Ružomberok, Poďme do tábora!: Náklady na tábor pre deti v CDR.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola, Zohor, Bezpečná škôlka v Zohore: Zakúpiť techniku k interaktívnemu vzdelávaniu mládeže v cestnej dopravne, prepojiť teóriu dopravnej výchovy detí s praktickým skúšaním na dopravnom ihrisku.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Farebný Štvorlístok, Chceme byť spolu: Za finančne prostriedky sme nakúpili náučné hračky, kreatívny materiál, pomôcky na cvičenie a hudobné nástroje.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola, Tvrdošín, "V kráľovskom meste": Finančné prostriedky boli použité na nákup stavebníc, didaktických pomôcok, hier k efektívnejšej realizácii výchovno-vzdelávacieho procesu v oblasti dopravnej výchovy.
e) podpora vzdelávania 800 € Spojená škola sv. Františka Assiského, Malé ruky - veľké činy: Finančné prostriedky použité na zakúpenie, výrobu a montáž vyvýšených záhonov a zeminy do nich, ďalej na zakúpenie kompostu a nádoby na dažďovú vodu a na zakúpenie edukačných eko-programov a didaktického materiálu.
e) podpora vzdelávania 800 € ZŠ s MŠ Vrbovce, Bežme vpred!: Finančné prostriedky boli použité na výkopové práce - bágrovanie + nákup a dovoz kameňa + povrchová umelá tráva bežeckej dráhy.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola Bratská 9, Banská Štiavnica, Rastieme s úsmevom a s pohybom: Práce sa realizovali na bosonohom chodníku, vymenila sa krytina na detských prístreškoch - hrových prvkoch. Zakúpenie gumených rohoží na dopadové plochy.
e) podpora vzdelávania 790 € OZ JABĹČKO, Pripraviť sa, pozor, štart!: Finančné prostriedky boli použité na zakúpenie herného prvku do školskej záhrady.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola s materskou školou, Brezno, Pomôžme deťom učiť sa a preukazovať svoje vedomosti a schopnosti: Nákup učebnej pomôcky MAGIC BOX E1.
e) podpora vzdelávania 2 500 € IPčko, Linka podpory: Zabezpečenie chodu organizácie a podporných liniek.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 2 600 € BRIEŽDENIE, občianske združenie, Podpora krízových centier: Podstatou projektu Právo na pomoc je dostupná právna pomoc pre ženy zažívajúce akúkoľvek formu núdze. Advokát vecne, citlivým a zrozumiteľným jazykom bude pomáhať ženám s uplatňovaním práv a právnom chránených záujmov.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 612 € Slovenský Červený kríž, Územný spolok Trebišov, Skvalitnenie životných podmienok pre matky s deťmi: Rekonštrukcia kúpeľní a zakúpenie sanitárneho zariadenia v zariadení núdzového bývania Maják. Finančných prostriedky na vyplatenie psychológa, ktorý poskytuje služby pre klientky zariadenia a ich ratolesti.
e) podpora vzdelávania 800 € Obec Oravská Poruba, Na ceste si dávaj pozor, cesta nie je park: Vytvorenie dopravného ihriska a nákup dopravných a reflexných prvkov.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola Branovo, Náučný chodník s eko-učebňou: Finančné prostriedky sme použili najmä na výstavbu dreveného prístrešku do areálu MŠ.
e) podpora vzdelávania 900 € ZEM DETÍ - Košice n.o., Kvalita a bezpečnosť v zariadení núdzového bývania: Postavenie bezpečného plota vpredu a vzadu dvora.
e) podpora vzdelávania 3 000 € POSSIBILITAS o.z., Therasuit rehabilitácie pre klientov s DMO: Dvojtýždňové intenzívne rehabilitácie pre deti s DMO z rodín v sociálnej núdzi.
e) podpora vzdelávania 700 € OZ Nie sme sami, Učenie a tvorenie so psím terapeutom: Zabezpečenie canisterapie.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 365 € Športový klub Záhorák Plavecký Mikuláš, Zahraj si ping pong na čerstvom vzduchu: Finančné prostriedky boli použité na nákup exteriérového pingpongového stola s príslušenstvom - sieťkou.
e) podpora vzdelávania 667 € Materská škola Novohorská, Bratislava, Radostne na dvore: Finančné prostriedky použité na hracie prvky a montáž na školský dvor.
e) podpora vzdelávania 774,28 € ZŠ s MŠ Jazernica 84, Chodník zručnosti: Finančné prostriedky sme využili na nákup lanovej lavice, laná na prekračovanie, kladina, cvičebné prvky na udržanie rovnováhy.
e) podpora vzdelávania 800 € Katolícka spojená škola Nemšová, Inklúzia a welbeing žiakov: Nákup prvkov a vybavenia miestnosti pre zabezpečenie harmonického rozvoja žiakov, zabezpečenie pocitu bezpečia a spokojnosti žiakov.
e) podpora vzdelávania 2 280 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie: Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 9 200 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 100 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 900 € Dom nádeje o.z., Pokojný domov: Zakúpenie nábytku a spotrebičov do obytných miestnosti.
e) podpora vzdelávania 800 € Rada rodičov a priateľov materskej školy Šancová, BA, Doskokové plochy máme, bezpečne sa teraz hráme: Revitalizácia škôlkárského dvora. Nákup nových preliezok a dopadových plôch.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Rodičovské združenie pri MŠ ul. J. Kráľa v Stupave, Futbal to je hra: Finančné prostriedky z nadácie sme použili na úhradu časti umelej trávy.
e) podpora vzdelávania 800 € Rodičovské združenie pri ZŠ s MŠ Hrnčiarovce nad Parnou, o.z., Spájame komunity pohybom v revitalizovanom areáli školského ihriska: Finančné prostriedky boli použité na obstaranie šplhacej konštrukcie, pingpongového stola. Ďalšie prostriedky použité na výstavbu petangovej dráhy.
e) podpora vzdelávania 5 600 € Goethe-Institut Bratislava, Dvojjazyčné vzdelávanie: Výučba nemeckého jazyka.
e) podpora vzdelávania 33,8 € ALBRECHTOVÁ, Cestovné náklady: Cestovné náhrady - vzdelávanie učiteľov
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 500 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 3 000 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola, Banská Štiavnica, Bezpečne na cestách: Nákup detských bicyklov, odrážadiel, kolobežiek, detských prilieb.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola, Snina, Bezpečne do škôlky: Finančné prostriedky boli využité na rekonštrukciu chodníkov. Nákup farieb na maľovanie dopravného značenia. Nákup kolobežiek a odrážadiel, dopravných značiek.
e) podpora vzdelávania 800 € Lipovienka, Vybudovanie športovo-oddychovej zóny: Finančné prostriedky boli použité na rekonštrukciu povrchu priestoru pre tanec a hry.
e) podpora vzdelávania 750 € CLAUDIANUM n.o., Pohyb nepozná znevýhodnenia: Finančné prostriedky boli použité na nákup a osadenie exteriérových cvičebných strojov.
e) podpora vzdelávania 700 € Obec Rovinka, Podpora športu v obci: Z poskytnutého grantu bolo zakúpené športové vybavenie: pingpongový stôl a basketbalové koše.
e) podpora vzdelávania 796 € SRRZ-RZ pri Spojenej škole, Púchov, Pohladenie na duši – snoezelen miestnosť: Vytvorenie multisenzorickej miestnosti Snoezelen určenej na terapeutické a relaxačné využitie.
e) podpora vzdelávania 797 € Základná škola s materskou školou Vysoká Pri Morave, Deti – naša budúcnosť: Náklady na vybavenie novej učebne v MŠ.
e) podpora vzdelávania 1 400 € Centrum pre deti a rodiny Michalovce, Orava-Oravský hrad: Dvojdňový výlet na Oravskom hrade.
e) podpora vzdelávania 16 360 € TESCO STORES SR, a.s., Naše VW deti: Nákup darčekových poukážok pre projekt Naše VW deti.
e) podpora vzdelávania 5 000 € PLAMIENOK n.o., Mimoriadna podpora: Terapeutický tábor pre deti po strate blízkeho
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 800 € Centrum pre deti a rodiny Piešťany, Vianočný projekt 2022: Hviezdne auto - 1. miesto: Náklady spojené s táborom pre deti - ubytovanie, strava a ostatné náklady
e) podpora vzdelávania 5 000 € Základná škola Drábova 3, Košice, Naša inkluzívna škola: Debarierizácia priestorov školy. Zakúpenie exteriérových fitness prvkov. Zakúpenie a vybavenie terapeutických miestností. Nákup vzdelávacích a terapeutických pomôcok. Zabezpečenie kvalifikovaných zamestnancov. Vzdelávanie zamestnancov.
e) podpora vzdelávania 800 € Združenie autoškôl Slovenskej republiky, Bezpečný Sekčov: Financie boli použité na rozšírenie mobilných nástrojov (kolobežky, helmy) pre výcvik na otvorenom priestranstve, pre návrhy, prípravu a výrobu vizuálnych materiálov na podporu prezentácii v triedach.
e) podpora vzdelávania 800 € SRRZ-RZ pri Materskej škole, Dunajská Streda, So semaforikom spoznávame cestnú premávku: Nákup dopravných značiek, dopravných prostriedkov, prilieb, materiálu na vyhotovenie vodorovného dopravného značenia.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Spoločne za lepšie vzdelávanie našich detí, Poďme spolu von!: Finančné prostriedky boli použité na: nákup mulču - štiepky do átria, makadamu a rohoží na makadam. Farieb a materiálu na maľbu na asfalt. Zhotovenie a inštaláciu náučnej tabule umiestnenej na fasáde budovy materskej školy.
e) podpora vzdelávania 800 € Mesto Šamorín, Spoznávajme prírodu: Finančné prostriedky boli použité na vybudovanie eko učební na dvore materskej školy. - materiál na eko učebňu.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola s materskou školou Milana Hodžu, BA, Pohybom k dopravnej výchove: Zakúpenie preliezky na školský dvor.
e) podpora vzdelávania 800 € Občianske združenie Spoločnosť EDUKA, Elektronický študentský časopis v NEJ: Finančné prostriedky použité na nákup interaktívnej tabule, projektora a počítača, čím sa nám podarilo vybudovať jazykovú učebňu na našej škole.
e) podpora vzdelávania 2 310 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie: Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 305,64 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 9 200 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 679 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 100 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 600 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 800 € Centrum pre deti a rodiny Holíč, Vianočný projekt 2022: Hviezdne auto - 3. miesto: Ubytovanie a strava pre deti v tábore.
e) podpora vzdelávania 758 € Štúdio Zážitku Outward Bound Slovensko, o.z., Týždeň pádlovania bez bariér: Náš projekt pomáha mladým ľuďom so zdravotným znevýhodnením v osobnostnom raste, rozvíja ich sebavedomie, motivuje ich vystúpiť mimo zóny komfortu, podporuje ich motiváciu. Pádlovanie "bez bariér" prináša nové možnosti, ako objavovať svoje silné stránky, získať nové zručnosti, stanoviť si vlastné ciele v prostredí, ktoré takmer zmazáva rozdiely v zdravotnom znevýhodnení.
e) podpora vzdelávania 800 € Vodácky klub Zlaté piesky, Športovými návykmi k zdravému prístupu k sebe a svojmu okoliu: Zakúpenie športového vybavenia klubu, konkrétne pádla, lode, vesty pádla a pod.
e) podpora vzdelávania 700 € OZ Inšpirácia, Robme niečo preto, aby sme žili zdravo: Finančné prostriedky použité na zakúpenie stromov, rastlín, kvetináčov, vyvýšených záhonov, záhradného náradia.
e) podpora vzdelávania 700 € Mesto Bytča, Zober ma von: Vybudovanie altánku v areáli školy, ktorého súčasťou sú kreatívne 3D tabule, magnetické kresliace tabule, trojrozmerné environmentálne puzzle, nástenné manipulačné aplikácie a iné didaktické pomôcky na rozvoj kognitívnych, manuálnych a technických zručností detí.
e) podpora vzdelávania 600 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 797,55 € Obec Plavecký Mikuláš - Materská škola, "Dopravné ihrisko - Bezpečne na ceste": Nákup dopravných a ochraných prostriedkov.
e) podpora vzdelávania 798 € Dobrovoľný hasičský zbor Mošovce, Podpora požiarneho športu a rozvoj mladých hasičov v obci Mošovce: Nákup náradia a potrieb pre hasičský výcvik a súťaže.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Človek v ohrození, n.o., Lepsia budúcnosť pre mladých Rómov: Náklady spojené s usporiadaním workshopov pre mladých Rómov.
e) podpora vzdelávania 5 000 € STU Bratislava Strojnícka fakulta, Podpora techniky: Automotive innovation Lab: vybavenie a zariadenie nového laboratória.
e) podpora vzdelávania 15 000 € Človek v ohrození, n.o., Lepsia budúcnosť pre mladých Rómov II.: Náklady spojené s usporiadaním workshopov pre mladých Rómov.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Centrum pre deti a rodiny Ružomberok, Vianočný projekt 2022:Hviezdne auto - 2. miesto: Zakúpenie športového vybavenia: kolobežky, prilby, stolnotenisový stôl.
e) podpora vzdelávania 500 € ZŠ Alexandra Dubčeka Martin, Výhra 500 € na FB stránke Nadácie VW: Zakúpenie nábytku a kníh do knižnice.
e) podpora vzdelávania 700 € Top-Art chránená dielňa o.z., Vianočné benefičné trhy: Náklady spojené s chodom, vybavením a zabezpečením organizácie.: Vybavenie chránenej dielne tlačiarňou a 3D tlačiareň na výrobu dizajnových predmetov.
e) podpora vzdelávania 700 € Dom Svitania, n.o., Vianočné benefičné trhy: Náklady spojené s chodom, vybavením a zabezpečením organizácie.: Náklady na chod, vybavenie a zabezpečenie organizácie a úhradu nájomného.
e) podpora vzdelávania 900 € SLAVKINE, o.z., Vianočné benefičné trhy: Náklady spojené s chodom, vybavením a zabezpečením organizáci: Materiál na výrobu predmetov.
e) podpora vzdelávania 757 € Alej na Prameni, o. z., Spoznaj miesto, kde bývaš- vybudovanie exteriérovej eko učebne: Nákup výsadbového materiálu, záhradných rukavíc, záhradných lavičiek, drobného záhradného náradia, výučbových materiálov, organizácia komunitných výsadieb, pikniku a koncertu - občerstvenie a pitný režim, záhradný domček na náradie, kalendár.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Náš Devín, Bezpečné miesto: Prostriedky sme použili na výstavbu altánku (stavebné práce, materiál, betónové pätky).
e) podpora vzdelávania 799,76 € Waldkind, Lesný nemecký klub: Väčšina prostriedkov bola vynaložená na lektorku, ktorá prináša unikátnu metodiku"nemčina inak" a deťom pripravovala zaujímavé vzdelávanie v nemčine. Nakúp pomôcok do interiéru a exteriéru.
e) podpora vzdelávania 784,14 € Anjelská Tamarka, o. z., Multizenzorická hernička: Nákup muzikoterapeutických, komunikačných, senzorických, vzdelávacích pomôcok, ktoré pomáhajú v psycho-motorickom napredovaní hendikepovaných detí.
e) podpora vzdelávania 775 € Angel Adel, Pomoc pre Pomoc pre deti z CVI Ružomberok: Finačné prostriedky sa použili na nákup špeciálnych pomôcok, ktoré pomáhajú pri rozvoji hendikepovaných detí v rôznych oblastiach.
e) podpora vzdelávania 800 € Obec Suchá Hora, Goralček: Finančné prostriedky sa využili na nákup zrkadiel, baletných tyčí a na šitie krojov.
e) podpora vzdelávania 766 € Súkromná základná škola s MŠ pre žiakov a deti s autizmom Jozefská, Obnova telocvične detí s autizmom: Finančné prostriedky sme využili na nákup pomôcok a náradia do telocvične pre deti s PAS.
e) podpora vzdelávania 1 710 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie: Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 900 € ČELLAS s.r.o., Vianočné benefičné trhy: Náklady spojené s chodom, vybavením a zabezpečením organizácie.: Nákup materiálu na výrobu darčekových predmetov.
e) podpora vzdelávania 2 500 € ČERVENÝ NOS Clowndoctors - občianske združenie, Vianočné benefičné trhy: Realizácia zdravotných klauniád.: Realizácia aktivít pre deti v nemocniciach.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Univerzita Komenského v Bratislave, Chcem (sa) učiť nemčinu: Náklady na zabezpečenie projektu Chcem (sa) učiť nemčinu.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Združenie rodičov Spoločnej nemecko-slovenskej školy v Bratislave, Observatórium pre Bratislavu: Finančné prostriedky použité na zakúpenie profesionálneho vybavenie hvezdárne, konkrétne: stojan Skywatcher; ďalekohľad Omegon Ritchey-Chretien; slnečný ďalekohľad Lunt Solar Systems; CCD kamera; filtrové koleso + sada filtrov; spektroskop.
e) podpora vzdelávania 800 € Volejbalový klub TAMI Bratislava, Obnovenie volejbalových zručností po pandemickej prestávke: Finančné prostriedky boli použité na prenájmy, cestovné náhrady, nákup zdravotníckeho a športového materiálu.
e) podpora vzdelávania 740 € ZŠ Š. M. Daxnera, Rimavská Sobota, Rozhýb svoje telo: Zakúpili sa 2 stolnotenisové stoly, 1 vzdušný hokej, 2 stolné futbaly, 4 sedacie vaky s podnožkami, 5 taburetiek a 5 balančných podložiek. Vytvorili sme vertikálnu lezeckú stenu z dreva, obklopenú dreveným sedením, zabezpečenú žinenkami a vankúšmi.
e) podpora vzdelávania 800 € Súkromné konzervatórium, Nitra, Televízne štúdio na výuku predmetu Práca s kamerou a mikrofónom a predmetu Moderovanie na konzervatóriu: Finančné prostriedky boli využité na kúpu nevyhnutného technického zabezpečenia televízneho štúdia: fotoaparát s možnosťou nahrávania videa, riadiacu jednotku - réžiu, reflektory, mikrofóny, statívy, počítačové programy na strih videa a zvuku.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Downov syndróm, Nič nás nezastaví: Finančné prostriedky boli prerozdelené medzi 25 detí s DS. Deti spolu s rodičmi absolvovali logopedickú intervenciu, a to buď počas neurorehabilitačného pobytu, alebo ambulantnou formou.
e) podpora vzdelávania 1 700 € OZ Cykloklub VYSOČAN, Založenie ovocného sadu, záhrady a bylinkových záhonov v areáli základnej školy: Nákup záhradnickej zeminy, podporných kolov ku stromom. Nákup stromov, kríkov a trvaliek
e) podpora vzdelávania 3 000 € Univerzita Komenského v Bratislave, Chcem (sa) učiť nemčinu: Náklady na zabezpečenie projektu Chcem (sa) učiť nemčinu.
e) podpora vzdelávania 800 € Materská škola, Kaplna, Jazdím, jazdíš, jazdíme: Zakúpenie mobilného dopravného ihriska vrátane dopravného značenia.
e) podpora vzdelávania 780 € POHYBOVŇA, Komunitný priestor pre všetkých: Organizácia pravidelných tréningov zameraných najmä na disciplíny- gymnastika a parkour. Zakúpenie podlahoviny do jednotlivých zón priestoru, vybudovanie sociálneho zázemia, zadováženie materiálu a cvičebné prvky.
e) podpora vzdelávania 780 € OZ Batania, Legotika - robotika hrou: Finančné prostriedky použité na nákup stavebníc Lego spolu s príslušenstvom.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Radosť vranovských detí, Pod hviezdnou oblohou: Financie boli použité na nákup senzorických pomôcok potrebných na zriadenie a funkčnosť multisenzorického prostredia. Hviezdne nebo, projektor, kotúče, interaktívny svetelný panel, projektor hviezdnej oblohy.
e) podpora vzdelávania 375 € Archa, n.o., Spoznávame zmyslami: Knihy s rôznou tématikou, interaktívne, spoločenské, pohybové hry, pomôcky a potreby práca s rôznym materiálom a textúrami, pomôcky a potreby na prácu so zemou, pomôcky a potreby na varenie, čajovňu, rôzne pomôcky na senzomotoriku.
e) podpora vzdelávania 800 € KONE ĽUĎOM, OZ Kone Ľudom - studňa: Vybudovanie studne pre ekologickejšie fungovanie občianskeho združenia zachraňujúceho kone a psy.
e) podpora vzdelávania 900 € Jazmín n.o., Jazmín pomáha: Pokrytie prevádzkových nákladov za 2 mesiace (úhrada faktúr za energiu a teplú vodu), kúpa poschodovej postele pre 2 dievčatá, ktoré sú s mamičkou umiestnené v zariadení.
e) podpora vzdelávania 900 € Centrum pre deti a rodiny DRaK, Podpora krízových centier: Projektom KOLO BEŽ chceme obohatiť pobyt detí v CDR zadovážením kolobežiek a bicyklov, určených na realizáciu aktivít v mestskom prostredí Prešova a okolia. Pomocou vybudovaných cyklotrás spoznávať prírodu, posilniť kolektív a sebavedomie.
e) podpora vzdelávania 1 000 € Autistické centrum Andreas, n.o., Vianočné benefičné trhy: Náklady spojené s chodom, vybavením a zabezpečením organizácie: Náklady spojené s chodom, vybavením a zabezpečením organizácie.
e) podpora vzdelávania 8 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 783 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 333 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 6 000 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 600 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 900 € Inštitút Krista Veľkňaza, Podpora krízových centier: Obnova kuchynského vybavenia v zariadení núdzového bývania pre opustené a týrané matky s deťmi Dom Márie Magdalény - zakúpenie konvektomatu.
e) podpora vzdelávania 2 010 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie: Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 8 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 783 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 333 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 450 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 3 000 € PRO VIDA, Buddy program: Skupinové aj individuálne školenia pre BUDDY tím, skupinové školenia pre dobrovoľníkov, organizačné náklady súvisiace s realizáciou BUDDY Day.
e) podpora vzdelávania 2 500 € Linka detskej istoty, n.o., Linky podpory: Zabezpečenie chodu organizácie a podporných liniek.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Umenie počuť, Ika-tika-rytmika - muzikoterapia: Muzikoterapeutický workshop v centre so záhradou pre rodiny s deťmi s poruchou sluchu. Muzikoterapie - 12 rodín s deťmi s poruchou sluchu, nákup hudobných nástrojom pre rodiny a deti SP, občerstvenie, darčeky pre deti.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Moja záhrada, Poznaj nepoznané - fauna a flóra Tokaja: Peniaze sme využili na materiálové vybavenie a výrobu džemov, sirupov, (ingredienice, poháre, hrnce, látky, viečka, papiere, vosk,..). Okrem toho sme nakúpili plátna, farby, štetce, tvorivý materiál - látky, šnúry na tkanie.
e) podpora vzdelávania 800 € Občianske združenie HIPOEDU, Koník detičkám VII: Náklady na starostlivosť o kone. Nákup bezpečnostných pomôcok pre deti, ktoré navštevujú hipoterapiu.
e) podpora vzdelávania 800 € Dom detí Božieho milosrdenstva, n.o., "Na nových krídlach leťme vpred": Finančné prostriedky zo schváleného grantu sa použili na kúpu interaktívneho dotykového monitora a elektrického držiaka na monitor.
e) podpora vzdelávania 45 000 € Základná škola, Bytča, Naša inkluzívna škola: Debarierizácia priestorov školy. Zakúpenie exteriérových fitness prvkov. Zakúpenie a vybavenie terapeutických miestností. Nákup vzdelávacích a terapeutických pomôcok. Zabezpečenie kvalifikovaných zamestnancov. Vzdelávanie zamestnancov.
e) podpora vzdelávania 450 € Naše VW deti: Finančný dar určený na podporu vzdelávania pre pozostalé deti zosnulých zamestnancov VW.
e) podpora vzdelávania 605,66 € Základná škola s MŠ Studienka, Chodníkom do našej školy: Vybudovanie náučného chodníka.
e) podpora vzdelávania 800 € TK Rebeli DNV, Tenis a pohyb celý rok: Zabezpečenie trénovania v zimnom období v nafukovacej hale.
e) podpora vzdelávania 800 € SRRZ-RZ pri ZŠ Jakubov 276, Čo sa za mladi naučíš, ...: Finančné prostriedky boli použité na nákup programovateľných aj neprogramovateľných LEGO sád pre žiakov 1.stupňa ZŠ.
e) podpora vzdelávania 800 € Platforma rodín detí so zdravotným znevýhodnením, Vzdelávanie rodičov detí so zdravotným znevýhodnením: Financie boli použité v súlade s požiadavkou na realizáciu t.j. na koordinátora celého projektu, prenájom nahrávacieho štúdia a zapojenie odborníkov.
e) podpora vzdelávania 800 € Rodinné centrum Bambuľkovo, Inklúzia očami detí: Finančné prostriedky boli použité na nákup materiálneho zabezpečenia všetkých ponúknutých aktivít a odmeny lektorom.
e) podpora vzdelávania 1 950 € Telovýchovná jednota Junior club Borský Mikuláš, Meníme pohyb na zdravie: Financie sme využili na klubovú športovú výstroj a materiálne zabezpečenie klubu, aby deti mali vhodné podmienky a prostriedky na rozvoj a činnosť počas tréningových jednotiek.
e) podpora vzdelávania 2 500 € Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, Zvyšovanie kvality sociálnych služieb pre ľudí so zrakovým postihnutím: Náklady spojené s realizáciou projektu, natáčanie osvetového videa, stretnutie odborníkov.
e) podpora vzdelávania 600 € Športový klub SUN sport, Splavujeme Dunaj: Použitie finančných prostriedkov: Plavidlá, ceny pre deti za účasť na splave (športové oblečenie, športové vybavenie).
e) podpora vzdelávania 800 € Mary Poppins, n.o., Jeruzalemská: Všetky financie boli použité na nákup pomôcok, bez ktorých sa nedá posúvať, vzdelávať, vychovávať deti smerom vpred.
e) podpora vzdelávania 1 710 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie: Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 8 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 783 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 333 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Infosluch, Online poradenstvo a posunky pre rodiny s dieťaťom s poruchou sluchu: Organizácia webinárov, ktoré sú tlmočené do znakovej reči.
e) podpora vzdelávania 800 € Obec Tarnov, Digitálny svet - všade okolo nás: Vytvorenie moderného a podnetného prostredia v edukačnom i mimovyučovacom procese, obohatenie poznávania a naplnenie voľného času zmysluplnými praktickými činnosťami.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Manageria, Teach for Slovakia - rozšírené partnerstvo 2022: Pokrytie odmien kľúčových ľudí v tíme TFS, režijné výdavky, výdavky spojené s recruitingom nových účastníkov do programu TFS, školiacim programom pre našich účastníkov a ambasádorov, rozvíjanie partnerstiev so školami.
e) podpora vzdelávania 800 € Brána do Narnie, Narnijské maľované ihriská: Vytvorenie kresieb na betónovej ploche v okolí školy , ktoré môžu deti aktívne využiť na hry.
e) podpora vzdelávania 2 500 € Spišská katolícka charita, Letný integračný slovensko-ukrajinský tábor vo Vysokých Tatrách: Finančné prostriedky boli použité na mzdy animátorov a koordinátorov, cestovné výdavky na prepravu detí, stravu detí a dospelých, materiálne vybavenie, kancelárske a výtvarné pomôcky pre aktivity a ubytovanie.
e) podpora vzdelávania 2 550 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie: Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 8 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 783 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 333 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 800 € Cirkevná základná škola s materskou školou Jána Krstiteľa Partizánske, Snoezelen terapia: Finančné prostriedky sme použili na financovanie vzdelávania pre 3 sprevádzajúce osoby v multisenzorickej miestnosti a taktiež na nákup vybavenia a pomôcok do tejto miestnosti.
e) podpora vzdelávania 2 500 € Pomoc obetiam násilia Bratislava, Mimoriadna podpora: Podpora celoslovenskej zbierky Nádej pre obete násilia.
e) podpora vzdelávania 2 000 € POSSIBILITAS o.z., Therasuit rehabilitácie pre klientov s DMO: Dvojtýždňové intenzívne rehabilitácie pre deti s DMO z rodín v sociálnej núdzi.
e) podpora vzdelávania 900 € ZÁUJMOVÉ ZDRUŽENIE RODINA, Podpora krízových centier: Zvýšenie kvality života v azylovom dome Tamara, ktorý má kapacitu 12 lôžok. Slúži ako dočasný domov pre obete domáceho násilia a ich deti, ktoré sa ocitli v nepriaznivej soc. situácii, a nie sú určitý čas schopné zvládnuť situáciu vlastnými silami.
e) podpora vzdelávania 700 € Združenie rodičov a priateľov pri ZŠ Pri kríži, Bratislava, Postavme si budúcnosť: Finančné prostriedky sme použili na zakúpenie sád programovateľných stavebníc Lego a Boffin.
e) podpora vzdelávania 800 € Základná škola s materskou školou Štefana Moysesa, "Inovatívna Nemčina": Počas projektu, hlavne počas stavebných úprav nás nečakane prakvapila zlá podlaha v učebni. Urobili sme tak len nutnú opravu a novú elektroinštaláciu, nakoľko nás prekvapil jej stav.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 800 € ŠŠK B.S.C. Bratislava, Petržalská letná streetballová liga: Prostriedky z grantu boli použité na nákup obojstranných basketbalových dresov.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 2 900 € Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, Anjelská akadémia 2022: Náklady na zabezpečenie projektu Anjelská akadémia: strava + občerstvenie na aktivity, ubytovanie počas aktivít, cestovné, mzda koordinátora a vytvorenie videozáznamu.
e) podpora vzdelávania 800 € NIKOLKA o.z., Aj ja chcem poznať svet: Vytvorenie komunitnej záhrady.
e) podpora vzdelávania 700 € Vajnorský vinohradnícky spolok, Bratislava, Ekologický vinohrad a život v ňom: Finančné prostriedky boli použité na nákup ochranných prostriedkov a pracovných náradí pre dobrovoľníkov. Nákup modernej metrologickej stanice pre predchádzanie chorôb.
e) podpora vzdelávania 45 000 € Základná škola M. R. Štefánika, Naša inkluzívna škola: Debarierizácia priestorov školy. Zakúpenie exteriérových fitness prvkov. Zakúpenie a vybavenie terapeutických miestností. Nákup vzdelávacích a terapeutických pomôcok. Zabezpečenie kvalifikovaných zamestnancov. Vzdelávanie zamestnancov.
e) podpora vzdelávania 798 € Bakomi O.Z., TELOvýchova: Prostriedky sa použili na zakúpenie športového vybavenia slúžiaceho najmä na rozvoj agility a rovnováhy, čiastočne aj na rozvoj gymnastických schopností.
e) podpora vzdelávania 1 860 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie: Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 900 € BRIEŽDENIE, občianske združenie, Šťastné dieťa - zdravé dieťa: Úprava vonkajšieho priestoru na trávenie voľnočasových aktivít - "terapia hrou": nákup kolotoča, preliezačky so šmykľavkou, trampolíny a štyroch hojdačiek.
e) podpora vzdelávania 800 € Mensa Slovensko, "Detská Mensa" - identifikácia a podpora intelektovo nadaných detí: Finančné prostriedky boli využité na zakúpenie pomôcok potrebných pre organizáciu klubovní, taktiež na workshopy počas táborov, IQ olympiády a nákladov spojených s tlačou materiálov, odmena pre psychológa potrebného na IQ testovaniach.
e) podpora vzdelávania 8 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 783 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 333 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 10 000 € Manageria, Teach for Slovakia v Košiciach a v Lozorne: Pokrytie nákladov na aktivity s deťmi na ZŠ v Lozorne a na Luníku v Košiciach a rozvoj zručností učiteľov.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 10 880,88 € Liga proti rakovine SR, Rodinná týždňovka: Náklady na ubytovanie a stravu, náklady na materiálne zabezpečenie voľnočasových a športových aktivít, služby psychológa a fyzioterapeuta.
e) podpora vzdelávania 1,85 € Centrum pre deti a rodiny Banská Bystrica, Hýbeme sa a učíme so psím kamarátom - canisterapia : Z celkovej sumy 3940 eur využili 3679,10 eur za platbu canisterapie a 260,90 eura za nákup pomôcok pre canisterapiu
e) podpora vzdelávania 3 000 € Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, Anjelská akadémia: Náklady na zabezpečenie projektu Anjelská akadémia: strava + občerstvenie na aktivity, ubytovanie počas aktivít, cestovné, mzda koordinátora a vytvorenie videozáznamu.
e) podpora vzdelávania 14 000 € Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar, Vodičák pre tvoj štart: Úhrada nákladov na vodičské kurzy pre deti z centrier pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 800 € S láskou pre radosť, Arteterapia a senzorická stimulácia ako podpora inklúzie a rozvoja hendikepovaných detí priamo v materskej škôlke: Priama práca arteterapeutky - zážitkové workshopy učitelia, rodičia, priama práca s deťmi, konzultácie a supervízia učiteľkám. Matetiál a technické zabezpečenie.
e) podpora vzdelávania 2 280 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie: Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 1 260 € Goethe-Institut Bratislava, Dvojjazyčné vzdelávanie: Výučba nemeckého jazyka.
e) podpora vzdelávania 8 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 783 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 333 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 11 072 € Športový klub SPECIAL STARS, Opačná inklúzia: Náklady na tréningy vo výukovom plávaní, športovej a modernej gymnastike a základnej športovej príprave pre deti a mladých s mentálnym znevýhodnením.
e) podpora vzdelávania 10 000 € PRO VIDA, Program BUDDY: Zabezpečenie komunitných podujatí pre dvojice alebo dobrovoľníkov a kontinuálneho profesionálneho vzdelávania pre dobrovoľníkov.
e) podpora vzdelávania 15 296,53 € Moje šťastné dieťa, o.z., Podpora a rozvoj inkluzívneho vzdelávania v nemocničných školách: Príprava a realizácia zážitkových projektových aktivít s inkluzívnym vzdelávacím zámerom určených pre žiakov nemocničných škôl v NÚDCH Bratislave, DfN Košiciach a v UN Martin vrátane kooperatívnych vzdelávacích aktivít pre žiakov so zdravotným znevýhodnením, žiakov v stave choroby a po úrazoch a žiakov intaktných (zdravých).
e) podpora vzdelávania 745 € Materská škola Košťany nad Turcom, Bezpečná cesta do školy: Nákup dopravných prostriedkov, bezpečnostných prvkov a dopravného značenia.
e) podpora vzdelávania 615,06 € Centrum Slniečko, n.o., "Pome" sa učiť niečo nové : Zakúpenie nastaviteľných korčúľ 2v1 pre deti a zabezepčenie inštruktora na kurzy plávania.
e) podpora vzdelávania 1 500 € Centrum pre deti a rodiny Ilava - Klobušice, Vianočný projekt 2021: Hviezdne auto: Finančné prostriedky boli využité na zútulnenie detských izieb a na dokúpenie pomôcok na výchovnú činnosť. Vytvorenie príjemného a tvorivého prostredia pre deti.
e) podpora vzdelávania 10 000 € Občianske združenie Mareena, Integračné aktivity pre ľudí z Ukrajiny: Zabezpečenie kultúrno-komunitných aktivít s dôrazom na inkúziu, najmä ukrajinskej odídenenckej komunity do lokálnej spoločnosti, ako aj iných cudzineckých komunít.
e) podpora vzdelávania 1 980 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie: Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 1 000 € VW rodina: Finančný dar určený na terapie, zdravotné a edukačné pomôcky pre rodiny zamestnancov VW SK a zamestnancov partnerských organizácií.
e) podpora vzdelávania 7 315 € Goethe-Institut Bratislava, Dvojjazyčné vzdelávanie: Výučba nemeckého jazyka.
e) podpora vzdelávania 8 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 783 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 333 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 900 € Spišská katolícka charita, Letný integračný slovensko-ukrajinský tábor vo Vysokých Tatrách: Finančné prostriedky boli použité na mzdy animátorov a koordinátorov, cestovné výdavky na prepravu detí, stravu detí a dospelých, materiálne vybavenie, kancelárske a výtvarné pomôcky pre aktivity a ubytovanie.
e) podpora vzdelávania 12 321,4 € Porsche Inter Auto Slovakia, spol. s r.o., Vianočný projekt: Odkúpenie automobilu pre projekt s Nadáciou v pohybe. Automobil následne darovaný do centra pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 8 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 783 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 333 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 5 000 € Základná škola, Bytča, Naša inkluzívna škola: Debarierizácia priestorov školy. Zakúpenie exteriérových fitness prvkov. Zakúpenie a vybavenie terapeutických miestností. Nákup vzdelávacích a terapeutických pomôcok. Zabezpečenie kvalifikovaných zamestnancov. Vzdelávanie zamestnancov.
e) podpora vzdelávania 10 000 € POSSIBILITAS o.z., Therasuit rehabilitácie pre klientov s DMO: Dvojtýždňové intenzívne rehabilitácie pre deti s DMO z rodín v sociálnej núdzi.
e) podpora vzdelávania 1 140 € Centrum pre deti a rodiny Banská Bystrica, Hýbeme sa a učíme so psímkamarátom- canisterapia: Canisterapia pre deti v špecializovanej skupine v CDR.
e) podpora vzdelávania 9 258 € Rozmanita, o.z., Bezbariérový vstup do školy Rozmanita: Debarierizácia vstupu do priestorov základnej školy prostredníctvom schodiskovej plošiny umiestnenej na schodisku medzi materskou a základnou školou.
e) podpora vzdelávania 761,8 € MOVENDI SK, Psík Happy: Projekt pomocou materiálu „Happy“ pomáha dospelým hovoriť s deťmi o alkohole bez toho, aby boli stigmatizované,alebo citovo náročné. Ide o vedecky overenú metódu, ktorá umožňuje malým deťom na školách hovoriť o alkohole v rodine.
e) podpora vzdelávania 506 € Náruč - Pomoc deťom v kríze, Športovanie pomáha prekonať traumu, zvyšuje sebavedomie: Realizácia 4-dňového jarného pobytu v prírode a letného, športovo zameraného denného tábora v trvaní 5 dní pre deti - turistika, plávanie, plavba na kanoe, lezenie na lezeckej stene, klasická lukostreľba, rôzne zábavné a veku prispôsobené atletické disciplíny
e) podpora vzdelávania 250 € Mestská časť Bratislava - Devínska Nová Ves, Podpora sociáne znevýhodnených detí z DNV: Podpora detí zo sociálne znevýhodnených rodín, mnohopočetných rodín, rodín jednorodičov - školské pomôcky.
e) podpora vzdelávania 8 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 783 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 333 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 717,14 € Centrum sociálnych služieb, n.o., Vybavenie INKLUbovne a aktivity pre zraniteľné skupiny: Materiálne vybavenie - nábytok. Prednáška a workshop - lektori.
e) podpora vzdelávania 800 € OZ Cykloklub VYSOČAN, Založenie ovocného sadu, záhrady a bylinkových záhonov v areáli základnej školy: Nákup záhradnickej zeminy, podporných kolov ku stromom. Nákup stromov, kríkov a trvaliek
e) podpora vzdelávania 800 € Občianske združenie MŠ Turnianska (Lipka), Bezpečne pri hrách i na ulici.: Revitalizácia exteriérových plôch určených na pohyb a hru detí vrátane detí so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami u ktorých je obzvlášť dôležité budovať zdravý životný štýl cez voľnočasové pohybové aktivity.
e) podpora vzdelávania 799,27 € Aktivi3, Na každej kvapke nám záleží: Vybudovanie dažďového jazierka s informačnými tabuľkami a oddychovou zónou.
e) podpora vzdelávania 1 198,5 € Centrum pre deti a rodiny Tŕnie, Byť spolu je dôležité: Zabezpečenie a realizácia tábora pre deti z centier pre deti a rodiny.
e) podpora vzdelávania 8 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 783 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 333 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 10 307 € Goethe-Institut Bratislava, Chcem (sa) učiť nemčinu: Náklady spojené s realizáciou a zabezpečením projektu.
e) podpora vzdelávania 1 620 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie: Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 2 160 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie: Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 8 500 € Základná škola Ivana Bukovčana, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 8 783 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 333 € Materská škola Martin, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 2 500 € Liga za duševné zdravie SR, o.z., Linky podpory: Zabezpečenie chodu organizácie a podporných liniek.
e) podpora vzdelávania 4 409,64 € Základná škola M. R. Štefánika, Naša inkluzívna škola: Debarierizácia vonkajších a vnútorných priestorov školy,stavebné úpravy miestností, nákup pomôcok a vybavenia miestností. Zabzepčenie vzdelávania pre pedagógov.
e) podpora vzdelávania 2 078,2 € GERMAN GROUP s.r.o., Dvojjazyčné vzdelávanie: Náklady na výučbu nemčiny.
e) podpora vzdelávania 2 693 € Materská škola Pavla Horova Mzdy, Dvojjazyčné vzdelávanie: Mzdové náklady na pedagógov v rámci dvojjazyčnej výučby.
e) podpora vzdelávania 700 € Obec Oponice, Verejné detské ihrisko: Výstavba verejného detského ihriska v areály ZŠ v Oponiciach.
e) podpora vzdelávania 700 € SRRZ – RZ pri Materskej škole, Martin, Dopravné ihrisko: Vytvorenie priestoru pre bezpečný pohyb detí v školskom areáli Materskej školy J. Lettricha na sídlisku Ľadoveň v Martine.
e) podpora vzdelávania 600 € Obec Dražkovce, Cvičíme, hýbeme sa pre zdravie: Doplnenie školského dvora o nové náradie - pohyblivý most.
Spolu 1 065 503,91 €