Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Intenda, Bratislava'
za rok 2010

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Zachovanie kultúrnych hodnôt 120 € Finančné prostriedky na realizáciu aktivít projektov podporených žiadateľov o grant. Otvorená finančná schéma „Ad Hoc podpora“ určená v roku 2011 pre inovatívne projekty a projekty zamerané na pružné riešenie problémov
Poskytovanie sociálnej pomoci 1 150 € Finančné prostriedky na realizáciu aktivít projektov podporených žiadateľov o grant. Otvorená finančná schéma „Ad Hoc podpora“ určená v roku 2011 pre inovatívne projekty a projekty zamerané na pružné riešenie problémov.
Poskytovanie sociálnej pomoci 153 € Organizačné náklady súvisiace s procesom hodnotenia žiadostí a administráciou a propagáciou grantových programov a schém. Otvorená finančná schéma „Ad Hoc podpora“ určená v roku 2011 pre inovatívne projekty a projekty zamerané na pružné riešenie problémov.
Zachovanie kultúrnych hodnôt 59 173,4 € Finančné prostriedky na realizáciu aktivít projektov podporených žiadateľov o grant. Grantový program „Podpora súčasného umenia“ prebiehajúci v roku 2011 pre organizácie i jednotlivcov z oblasti kultúry.
Zachovanie kultúrnych hodnôt 5 669,54 € Organizačné náklady súvisiace s procesom hodnotenia žiadostí a administráciou a propagáciou grantových programov a schém. Grantový program „Podpora súčasného umenia“ prebiehajúci v roku 2011 pre organizácie i jednotlivcov z oblasti kultúry.
Poskytovanie sociálnej pomoci 58 861,89 € Finančné prostriedky na realizáciu aktivít projektov podporených žiadateľov o grant. Grantový program „Podpora znevýhodnených skupín“ pre organizácie pracujúce v roku 2011 so skupinami ľudí so znevýhodnením ohrozenými sociálnym vylúčením.
Poskytovanie sociálnej pomoci 5 668,4 € Organizačné náklady súvisiace s procesom hodnotenia žiadostí a administráciou a propagáciou grantových programov a schém. Grantový program „Podpora znevýhodnených skupín“ pre organizácie pracujúce v roku 2011 so skupinami ľudí so znevýhodnením ohrozenými sociálnym vylúčením.
Podpora vzdelávania 39 998,27 € Finančné prostriedky na realizáciu aktivít projektov podporených žiadateľov o grant. Grantový program „Podpora inovácií vo vzdelávaní“ prinášajúci v roku 2011 do výchovno-vzdelávacieho procesu na základných a stredných školách moderné formy výučby.
Podpora vzdelávania 3 830 € Organizačné náklady súvisiace s procesom hodnotenia žiadostí a administráciou a propagáciou grantových programov a schém. Grantový program „Podpora inovácií vo vzdelávaní“ prinášajúci v roku 2011 do výchovno-vzdelávacieho procesu na základných a stredných školách moderné formy výučby.
Podpora vzdelávania 97 000 € Finančné prostriedky na realizáciu aktivít projektov podporených žiadateľov. Podpora projektov Vízia 2025, VentureFund a „CEQLS“ určených na podporu vzdelávania, podporu študentov a prezentáciu tvorivých a originálnych pohľadov.
Podpora vzdelávania 11 151 € Finančné prostriedky na realizáciu aktivít projektov podporených žiadateľov. Podpora projektov Vízia 2025, VentureFund a „CEQLS“ určených na podporu vzdelávania, podporu študentov a prezentáciu tvorivých a originálnych pohľadov.
Ochrana a podpora zdravia; prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb Poskytovanie sociálnej pomoci 38 970,36 € Finančné prostriedky na realizáciu aktivít projektov podporených žiadateľov o grant. Grantový program „Ďalej znižujeme prahy“ určení v roku 2012 pre podporu nízkoprahových zariadení a sociálnych služieb.
Ochrana a podpora zdravia; prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb Poskytovanie sociálnej pomoci 450 € Organizačné náklady súvisiace s procesom hodnotenia žiadostí. Grantový program „Ďalej znižujeme prahy“ určení v roku 2012 pre podporu nízkoprahových zariadení a sociálnych služieb.
Zachovanie kultúrnych hodnôt 29 980 € Finančné prostriedky na realizáciu aktivít projektov podporených žiadateľov o grant. Grantový program „Podpora súčasného umenia“ prebiehajúci v roku 2012 pre organizácie i jednotlivcov z oblasti kultúry.
Zachovanie kultúrnych hodnôt 789,6 € Organizačné náklady súvisiace s procesom hodnotenia žiadostí. Grantový program „Podpora súčasného umenia“ prebiehajúci v roku 2012 pre organizácie i jednotlivcov z oblasti kultúry.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 27 722,34 € Finančné prostriedky na realizáciu aktivít projektov podporených žiadateľov o grant. Grantový program „Oživujeme verejný priestor“ prebiehajúci v roku 2012 pre organizácie i jednotlivcov z oblasti kultúry a športu.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 450 € Organizačné náklady súvisiace s procesom hodnotenia žiadostí. Grantový program „Oživujeme verejný priestor“ prebiehajúci v roku 2012 pre organizácie i jednotlivcov z oblasti kultúry a športu.
Podpora vzdelávania, Ochrana ľudských práv 53 452,98 € Finančné prostriedky na realizáciu aktivít projektov podporených žiadateľov o grant. Grantový program „Rozvíjame občiansku identitu“ prebiehajúci v roku 2012 pre organizácie stimulujúce ďalší rozvoj aktívnej a otvorenej občianskej spoločnosti.
Podpora vzdelávania, Ochrana ľudských práv 450 € Organizačné náklady súvisiace s procesom hodnotenia žiadostí. Grantový program „Rozvíjame občiansku identitu“ prebiehajúci v roku 2012 pre organizácie stimulujúce ďalší rozvoj aktívnej a otvorenej občianskej spoločnosti.
Zachovanie kultúrnych hodnôt 700 € Finančné prostriedky na realizáciu aktivít projektov podporených žiadateľov. Priama finančná podpora projektu „Oko hada – výstava mladého slovenského komiksu“ z oblasti kultúry.
Zachovanie kultúrnych hodnôt 60 000 € Finančné prostriedky na realizáciu aktivít projektov podporených žiadateľov o grant. Otvorená finančná schéma „Ad Hoc podpora“ určená v roku 2012 pre inovatívne projekty a projekty zamerané na pružné riešenie problémov.
Zachovanie kultúrnych hodnôt, Podpora vzdelávania, Poskytovanie sociálnej pomoci, Podpora a rozvoj telesnej kultúry 11 261,16 € Organizačné náklady súvisiace s procesom hodnotenia žiadostí a administráciou a propagáciou grantových programov a schém. Grantové programy prebiehajúce v roku 2012.
Spolu 507 001,94 €
Výrok auditora

gdpr_placeholder