Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa ' Vzdelanie pre všetkých, Senica'
za rok 2011

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Podpora a rozvoj telesnej kultúry a zdravia detí a mládeže so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami 406,98 € Organizovanie športových podujatí, aktivít zameraných na podporu zdravia, boja proti obezite – / Týždeň zdravia, Šport bez hraníc, Športové hry, Preč s obezitou, Deň mlieka /
Podpora vzdelávania učiteľov a vychovávateľov špeciálnych škôl, zameraných na prácu s deťmi a mládežou so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami 2 854,65 € Spoluúčasť na projektoch CŠPP v Senici, podpora seminárov, prednášok, vzdelávacích kurzov pre učiteľov, exkurzií pre deti a mládež so špec. VVP, príspevky na zakúpenie didaktických pomôcok , pracovných listov pre žiakov Spojenej školy a CŠPP Senica. Príspevok na uhradenie poplatku virtuálnej knižnice Komenský a registračného poplatku v programe Zelená škola.
Organizovanie a sprostredkovanie dobrovoľníckej činnosti 549,91 € Organizovanie voľno časových aktivít pre deti a mládež – tvorivé dielne , Mikuláš, Karneval, Regionálna recitačná súťaž, Vianočná besiedka, MDD, Deň Zeme.
Spolu 3 811,54 €