Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Chemosvit, Svit'
za rok 2012

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Mesto Svit – Centrum voľného času 24,69 € Na realizáciu súťažného literárno-dramatického festivalu pre deti a mládež „Divadelný Maťko“
Mesto Svit - Zariadenia opatrovateľskej služby 1 000 € Na zakúpenie elektrickej polohovacej postele pre potreby klientov Zariadenia opatrovateľskej služby
Ing. Anna Dubjelová, Spišská Teplica 500 € Na lieky a rehabilitačné pomôcky pre jej ŤZP deti
Futbalový klub Poprad 350 € Na vybavenie športovým výstrojom a tréningovými pomôckami pre mládežnícky futbal
Volejbalový klub VK JUNIOR 2012 POPRAD 350 € Na organizáciu mládežníckych športových podujatí a na materiálové zabezpečenie volejbalového klubu
Slovenský zväz protifašistických bojovníkov ZO Svit 150 € Na činnosť ZO SZPB vo Svite a na akcie, ktoré SZPB organizuje v roku 2014 spojené so 70. výročím SNP
Marta Zummerová, Liptovská Teplička 350 € Na rehabilitačný pobyt pre jej ŤZP dcéru
Detský famózny svet, o.z, Svit 250 € Na činnosť záujmových útvarov, ktoré patria pod oz. DFS a ktoré sú zamerané na udržiavanie a rozvíjanie kultúrneho dedičstva a voľnočasové aktivity pre mládež
Filipko, o.z., Poprad 200 € Príspevok pre o.z., ktoré bolo založené za účelom pomoci ŤZP deťom
Materské centrum Bambino, Poprad 200 € Na materiálne vybavenie materského centra (nákup detských stolov)
23 detí z miest Svit a Poprad 805 € Príspevok na letný tábor
Miroslav Lajčák, Svit 150 € Príspevok na športovú prípravu a splnenie limitu na Majstrovstvá sveta 2014 pre dcéru atlétku.
Petruščák Ján 250 € Príspevok na ozdravný pobyt pre dcérku – astmatičku.
Detský domov Spišská Belá 150 € Na financovanie spoznávacích výletov do blízkeho okolia počas letných prázdnin.
Norbert Kubaský, Sp. Teplica 500 € Sociálna výpomoc na rekonštrukciu strechy rodinného domu, ktorá bola zničená v dôsledku víchrice dňa 15.1.2014.
Slovenský zväz protifašistických bojovníkov 200 € Na ocenenie priamych účastníkov bojov, vdov po priamych účastníkoch a ďalších pozostalých pri príležitosti 70. výročia SNP.
APOLON, o.z. Poprad 150 € Na spolufinancovanie nákladov na zorganizovanie kultúr-neho projektu na prvého mája pre mladých ľudí v Poprade
Basketbalový klub mládeže, Iskra Aréna Svit 250 € Na spolufinancovanie účasti dvoch družstiev v kategóriách mladší a starší minižiaci na majstrovstvách SR.
Detský domov Sp. Štiavnik 150 € Na organizáciu záujmových aktivít pri príležitosti Dňa detí.
Mesto Svit – Zariadenie opatrovateľskej služby 250 € Na zakúpenie zdravotného a hygienického materiálu pre potreby klientov Zariadenia opatrovateľskej služby.
Monika Kunošová, Spišské Bystré 250 € Na spolufinancovanie nákladov na operáciu pre jej zdravotne postihnuté dieťa.
ZRPŠ pri MŠ Dostojevského, Poprad 350 € Na podporu vzdelávacích aktivít – vybavenie počítačovej učebne nábytkom na IT techniku.
Šport Team, Nová Lesná 300 € Na organizáciu 15. ročníka Memoriálu Jána Stilla v behu do vrchu
SZUŠ Fantázia, Svit 200 € Na podporu mladých a talentovaných žiakov v oblasti tanečnej, hudobnej a výtvarnej.
OZ Zlatá rybka pri Špeciálnej základnej škole Spišská Belá 250 € Na podporu vzdelávania žiakov s ľahkým, stredným a ťažkým mentálnym postihnutím, ako aj žiakov s mentálnym postihnutím, ktorí majú aj iné zdravotné postihnutie.
Pro Meliori, n.o., Svit 300 € Na realizáciu súťažného literárno-dramatického festivalu pre deti a mládež „Divadelná Tehlička“.
ZŠ Mierová, Svit 200 € Na výmenné pobyty učiteľov a žiakov v rámci medzinárodného projektu Comenius.
ŠK HORAL-Alto, Svit 500 € Na spolufinancovanie nákladov detských a rodinných súťaží HORAL JUNIOR v rámci viacdňového cyklistického etapového MTB maratónu HORAL TOUR.
Domka, združenie saleziánskej mládeže, stredisko Poprad 38,03 € Na spolufinancovanie nákladov na organizáciu pobytových a prímestských táborov počas letných prázdnin.
Spolu 8 617,72 €