Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Tesco, Bratislava'
za rok 2013

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Ochrana a podpora zdravia 10 000 € Organizácia letných táborov pre detí so svalovou dystrofiou- Organizácia muskulárnych dystrofikov
Podpora vzdelávania 43 000 € Vzdelávacia roadshow Srdce plné zdravia o zdravom životnom štýle pre deti 2.stupňa ZŠ po celom Slovensku.
Podpora vzdelávania 5 000 € Rozvoj debatných aktivít mladých ľudí- Slovenská debatná asociácia
Podpora vzdelávania 85 000 € Podpora malých, mladých a rodinných farmárov a drobných výrobcov potravín – NPPC - Výskumný ústav potravinársky, Bratislava
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 1 000 € Oplotenie detského ihriska v MŠ Tušická Nová Ves
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 1 400 € Vďaka grantu sa v detskom domove Pastelka zakúpili hracie prvky do záhrady a upravila predzáhradka.
Podpora vzdelávania 3 000 € Vďaka grantu sa doplnili školské dvory v MŠ Hurbanove o nové preliezkové zostavy, ktoré využíva denne 110 detí.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 1 500 € Vďaka grantu sa dokúpili fitnes stroje do fitnes centra TJ Višňové, ktoré využíva asi 450 ľudí.
Zachovanie kultúrnych hodnôt 3 000 € Vďaka grantu bola opravená strecha Detskej železnice v Košiciach.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 2 000 € Vďaka grantu sa zveľadilo detské ihrisko v meste Revúca, ktoré využíva 540 detí.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 1 500 € Vďaka grantu sa zrevitalizovalo detské ihrisko v Spojenej ŠZŠ s MŠ v Komárne, ktoré využíva široká verejnosť.
Podpora vzdelávania 1 000 € Vďaka grantu sa skrášlilo vonkajšie betónové oplotenie a zrepasoval sa vnútorný nábytku KC Jánovce, kt. využíva cca 200 klientov TENENET o.z.
Ochrana a tvorba životného prostredia 3 000 € Vďaka grantu pribudla v centre mesta Hnúšťa nová fontána.
Podpora vzdelávania 1 300 € Vďaka grantu sa 25 zdravotne znevýhodnených ľudí z OZ Dlaň venovalo pracovnej terapii. Zasadili levanduľu, z ktorej následne vyrábali a predávali výrobky.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 1 194,3 € Vďaka grantu sa v obci Košúty zriadilo pohybové štúdio, ktoré týždenne využíva 124 detí.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 2 000 € Vďaka grantu sa v priestoroch školského dvora v Leviciach inštaloval komplex preliezačok, ktoré využíva asi 650 detí.
Podpora vzdelávania 1 800 € Vďaka grantu sa uviedla do používania hrnčiarska dielňa a sušiareň keramiky na ZŠ Lučenec, ktorú využíva cca 660 žiakov.
Podpora vzdelávania 2 000 € Grant prispel k rekonštrukcii priestorov OZ Kaspian, ktoré ročne využíva 500 detí a 500 dospelých na voľnočasové aktivity.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 3 000 € V obci Dolný Vadičov vďaka grantu pribudli nové preliezky, ktoré využíva asi 150 detí.
Podpora vzdelávania 2 000 € Vďaka grantu bolo vybudované v ZŠ v Žiari n/Hr. kompostovisko a skleník, ktorý v rámci vyučovania využíva 846 žiakov.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 1 929 € Vďaka grantu sa plne sfunkčnila telocvičňa pre malých škôlkarov na Gelnickej 33 v Bratislave.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 2 000 € Vďaka grantu sa rozrástol priestor Materského centra Lapajko o vonkajšie detské ihrisko, ktoré využíva asi 30 detí týždenne.
Podpora vzdelávania 3 000 € Vďaka grantu sa v Turčianskych Tepliciach zrevitalizovalo dopravné ihrisko, ktoré ročne navštívi cca 1500 detí.
Ochrana a tvorba životného prostredia 3 000 € Za poskytnuté finančné prostriedky sa upravil park v Nižnom Hrušove a zakúpili sa prvky detského ihriska. Park a ihrisko využíva široká verejnosť.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 1 950 € Vďaka grantu bol na ZŠ v Ružomberku inštalované 4 vonkajšie fitnes stroje, ktoré využíva asi 250 žiakov.
Ochrana a tvorba životného prostredia 2 419 € Vďaka grantu sa podarilo v meste Humenné zazeleniť zanedbané plochy nachádzajúce sa pred obytnými domami susediacimi s nákupným strediskom TESCO.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 2 000 € Vďaka grantu sa v meste Spišská Belá osadili vonkajšie fitnes stroje, ktoré využíva 1000 ľudí mesačne.
Ochrana a tvorba životného prostredia 2 627,5 € Vďaka grantu sa opravili schody a dobudovali lavičky pri prechode na rieke Hornád pod železničným mostom v mestskej časti Džungľa v Košiciach. Prechod využíva široká verejnosť.
Podpora vzdelávania 2 000 € Vďaka grantu boli na školskom dvore MŠ Bilíková v Bratislave nainštalované nové prvky z agátového dreva, ktoré využíva asi 100 detí. V škôlke sa uskutočnila akcia „Deň zdravia“.
Ochrana a podpora zdravia 606,05 € Vďaka grantu boli zakúpené terapeutické pomôcky pre 120 klientov Centra sociálnych služieb- Straník.
Podpora vzdelávania 1 988,1 € Vďaka grantu sa na ZŠ Mokrohájska 3, BA premenili skladové priestory na priestory učebne výtvarnej výchovy a pracovného vyučovania.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 2 000 € Z prostriedkov z grantu sa zakúpilo vonkajšie fitnes zariadenie, ktoré slúži širokej verejnosti v Dome detí Božieho milostrdenstva, n.o. v Stropkove.
Podpora vzdelávania 2 750 € Vďaka grantu sa podarilo zorganizovať cyklus "nová škola" v Atelieri 33,o.z., ktorý verejnosti predstavil nové smery vo výchove a vzdelávaní. 8 workshopov sa zúčastnilo 40 ľudí, z toho 30 pedagógov.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 2 800 € Vďaka grantu sa zveľadilo Centrum voľného času Strážske, ktoré využíva cca 300 detí ročne. V tanečnej sále pribudla zrkadlová stena, gymnastický koberec, nové kostýmy, tanečná obuv.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 1 600 € Vďaka grantu sa zrevitalizovalo detské ihrisko v centre Myjavy, ktoré využíva mesačne asi 100 detí.
Podpora vzdelávania 3 000 € Vďaka grantu pribudlo v areáli ruín kláštora na Zobore archeologické pieskovisko, informačné tabule, stoly a stolíky, ktoré využíva široká verejnosť.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 2 000 € Vďaka grantu sa v obci Svätý Anton v kultúrnom dome opravila podlaha v tanečnej sále a zakúpila sa ozvučovacia technika. Tanečnú sálu využíva 1231 obyvateľov obce.
Podpora vzdelávania 1 800 € Projekt zoznámil asi 150 deti a mladých ľudí v nízkoprahovom centre MIXklub so zdravým spôsobom života. Deti získali nové informácie a zážitky prostredníctvom rozhovorov, minikvízmi, prevenčnými dňami, športovaním a ponúkaním ovocia a zeleniny.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 3 000 € Vďaka grantu sa v meste Trebišov vybudovalo multifunkčné ihrisko, ktoré denne využije cca 100 rodín s deťmi.
Ochrana a tvorba životného prostredia 2 000 € Vďaka grantu sa zrevitalizovala školská záhrada v meste Ružomberok, ktorá slúži nielen deťom, ale aj širokej verejnosti.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 2 250,27 € Vďaka grantu sa v obci Žabokreky vybudovalo detské športové ihrisko, ktoré využíva cca 50 detí.
Ochrana a tvorba životného prostredia 1 800 € Vďaka grantu sa na ZŠ A. Dubčeka v BA obnovili 2 komunitné záhrady, ktoré využíva 450 žiakov.
Podpora vzdelávania 1 825 € Vďaka grantu pribudla v Spojenej katolíckej škole v Nitre nová preliezka, konali sa akcie zdravý a športový deň.
Podpora vzdelávania 2 964,42 € Vďaka grantu sa zakúpilo osvetlenie, ktoré výrazne zlepší kvalitu bábkových predstavení v Novomestskej kulutúrnej spoločnosti v Novom Meste nad Váhom.
Podpora vzdelávania 2 920 € Vďaka grantu sa uskutočnilo 8 seminárov, ktoré boli zamerané na architektúru stredovekých stavieb a život v stredoveku. Seminárov sa zúčastnilo cca 180 detí v združení LEUSTACH v Nitrianskom kraji.
Podpora vzdelávania 2 100 € Grant prispel k úhrade nákladov na prevádzku online psychologickej pomoci pre mladých ľudí v IPečku, Bratislava.
Podpora vzdelávania 2 000 € Vďaka grantu Spojená škola, Belá vybudovala kuchynku pre žiakov, zrealizovala športové aktivity a aktivity zamerané na zdravý životný štýl a zdravú výživu pre 200 detí
Ochrana a podpora zdravia 1 306,17 € Vďaka grantu zrealizovalo centrum Dorka n.o. Zvolen arteterapiu pre 6 , ktoré boli obeťami domáceho násilia.
Ochrana a podpora zdravia 1 500 € Počas trvania grantu sa 3krát do týždňa realizovala pracovná terapia pre 35 matiek v núdzi v OZ Maják nádeje Košice.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry 2 795,19 € Vďaka grantu bola zrevitalizovaná plocha vnútrobloku občianskeho združenia RASTlinka v Bratislave – vybudované futbalové ihrisko, domček na strome pre deti, výsadba zelene, vybudované paletové sedenie pre komunitu a box na darovanie potravín.
Ochrana a tvorba životného prostredia 2 000 € Vďaka grantu bola vytvorená oddychová zóna, ktorú využíva asi 1050 občanov Starej Turej. Bola upravená predzáhradka, vysadené kríky a tráva.
Podpora vzdelávania 1 375 € Vďaka grantu sa zrealizovalo 9 besied pre asi 100 študentov stredných škôl. Prednášky zvýšili účastníkom sociálne a komunikačné zručnosti a zručnosti potrebné pre uplatnenie sa na trhu práce organizovaných Asociáciou supervízorov a sociálnych poradcov.
Podpora a rozvoj telesnej kultúry, podpora vzdelávania, zachovanie kultúrnych hodnôt, ochrana a tvorba životného prostredia, ochrana a podpora zdravia 12 740,86 € Príprava, vyhlásenie a koordinácia grantového programu – Nadácia Pontis
Spolu 255 740,86 €
Výrok auditora

gdpr_placeholder