Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Nadácia Jana Amosa Komenského

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Jana Amosa Komenského, Žilina'
za rok 2012

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Podpora vzdelávania 369 € Projekt ECAV na Slovensku "Biblická olympiáda z evanjelického náboženstva" - úhrada zakúpeného osobného počítača Notebook pre celkového víťaza celoslovenského kola v súťaži žiakov ev. cirkevných škôl, uskutočneného 02.06.2014 v Evanjelickom gymnáziu v Tisovci.
Zachovanie kultúrnych a duchovných hodnôt 300 € Projekt CZ ECAV Príbelce "400. výročie prvej písomnej zmienky o Cirkevnom zbore Príbelce" - úhrada nákladov na výrobu pamätnej tabule na farskej budove a opravu náhrobných kameňov Pavla Štúra, Karola Štúra a jeho sestry Eleny Štúrovej, významných osobností ECAV na Slovensku.
Podpora vzdelávania 165 € Projekt ThDr. M.Oráča, ev.a.v. farára v Prešove "Perzekúcie evanjelických a.v. duchovných v rokoch 1948-1989" - úhrada školného v 5.ročníku externého doktorandského štúdia na FFUK Bratislava 2013/2014.
Podpora vzdelávania 432 € Projekt EMŠ, Exnárova 10 Košice "Zriadenie Evanjelickej materskej školy" - úhrada nákladov na základné vybavenie materskej školy edukačnými a didaktickými pomôckami pre zabezpečenie vzdelávacieho procesu.
Podpora vzdelávania 300 € Projekt ECAV na Slovensku "Duchovná pieseň v živote detí a mládeže" - úhrada zakúpených vecných darov pre žiakov ev. cirkevných škôl na všetkých stupňoch v sólovom speve, ktorí postúpili do celoslovenského kola, uskutočneného 07.05.2014 v Martine.
Spolu 1 566 €