Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Zrak, Bratislava'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 000 € Finančný príspevok na podporu orgánových koncertov pre Rád Premonštrátov v Jasove
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 4 000 € Finančný príspevkok na podporu činnosti strediska Saleziánov don Bosca v Michalovciach v súvislosti s podporou duchovných hodnôt a na realizáciou aktivít, projektov a programov sociálneho, športového a kultúrneho charakteru pre deti, mládež a dospelých
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 323,35 € Nákup materiálno technické vybavenia ambulancie Pneumomed, s.r.o. v Bratislave ( PFTstik, Pulzný oxymeter na zápästie 3150 USBWristOx2 s pamäťou a senzorom a jednorazové filtre)
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 925 € Nákup päť prenosných uzavretých germicídnych žiaričov pre ambulancie spoločnosti Pneumomed, s.r.o. na Úderníckej ulici za účelom ochrany pacientov a personálu pri zvýšenom výskyte Covid a iných respiračných infekcií
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 4 160 € Príspevok na liečbu dieťaťa Eleny K. z ultra zriedkavým ochorením (chýbanie enzýmu alfamanozidáza)
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 514,88 € Príspevok na zdravotnú starostlivosť individuálnej respiračnej fyzioterapie v centre Pneumomed, s. r.o.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 500 € Príspevok rodine B., ktorú postihlo ničivé tornádo
h) veda a výskum 1 200 € Príspevok na podporu výskumu vzácneho ochorenia ,,Alpha - manosidosis" pre Máriu J.M.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 800 € Finančný príspevok na prevádzku a liečebnú rehabilitáciu spoločnosti Charis of Alatyr s.r.o. v Bratislave (2022)
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 060 € Zakúpenie pacientskych brožúr pre OLÚP Predná Hora (2022)
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 558 € Obstaranie diagnostík NIOX VERO Test Kit 1000 meraní pre Pneumo Alergo Centrum Plus, s.r.o. v Bratislave (2022)
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 321,32 € Liečivá a špeciálny zdravotný materiál pre odídencov z vojnového konfliktu na Ukrajine sústredených v Michalovciach (2022)
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 869,4 € Odber stravy pre odídencov v stredisku v Michalovciach (2022)
h) veda a výskum 2 200 € Príspevok Dr. Sanji P. k účasti na ARVO kongrese v Denveri, kde pani doktorka prezentovala výskum “Relatívna ochrana centrálnych vrstiev sietnice v porovnaní s ostatnými optickými neuropatiami” realizovaný v Ljubljane. (2022)
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 489,5 € Príspevok pre skvalitnenie výučby zveľadením výučbových priestorov Spojenej školy sv. rodiny na Gercenovej ulici v Bratislave (2022)
Spolu 35 921,45 €