Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Rotary Club Žilina, Žilina'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 750 € Dar na film Karol Herian. Medailón o živote a práci, ako človeku a odborníkovi na mlieko a syry, ktorý bude slúžiť na propagáciu zdraviu prospešných potravín, veda a výskum
c) poskytovanie sociálnej pomoci 2 300 € Nadácia Krajina Harmónie. Dar je určený obdarovanému na rekonštrukciu izby v ubytovacom zariadení združenia po požiari pre členov združenia,
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 1 250 € Musica Classica Žilina. Dar je irčený na podporu umenia a kultúry
e) podpora vzdelávania 1 000 € SZŠ s MŠ pre žiakov a deti a autizmom. Ide o podporu na organizovanie a sprostredkovanie dobrovoľníckej činnosti a zachovanie kultúrnych hodnôt, podpora vzdelávania.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 000 € AKTÍVNY VOZÍK, občianske združenie. Ide o podporu na organizovanie a sprostredkovanie dobrovoľníckej činnosti a zachovanie kultúrnych hodnôt, podpora vzdelávania.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 000 € Stružielka. Ide o podporu na organizovanie a sprostredkovanie dobrovoľníckej činnosti a zachovanie kultúrnych hodnôt, podpora vzdelávania.
Spolu 8 300 €