Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'COMUNIO, Bratislava'
za rok 2009

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Podpora športu 8 000 € Príspevok na úhradu tréningových hodín a športového vybavenia pre futsal, príspevok na zabezpečenie tanečných a kondičných sústredení; príspevok na nákup futbalového športového vybavenia pre talentované deti zo sociálne slabších rodín.
Podpora ochrany a podpory zdravia v podobe prevencie a liečby 18 210 € Príspevok na náklady na nadobudnutie zdravotníckej techniky, za účelom používania v zdravotníckych zariadeniach pre tam umiestnených alebo liečených pacientov alebo za účelom bezplatného zapožičania; príspevok na úhradu rehabilitačných pomôcok, didaktických hračiek a kompenzačných pomôcok; príspevok na rehabilitačno-rekondičné liečebné metódy.
Podpora vzdelávania na základných školách 4 000 € Príspevok na renováciu priestorov školy za účelom vyhotovenia nových úložných priestorov pre učebné pomôcky; príspevok na vybavenie tried učebnými pomôckami, ktoré budú slúžiť žiakom počas študijného procesu.
Podpora poskytovania sociálnej pomoci 7 000 € Príspevok na úhradu špeciálneho zdravotníckeho materiálu pre pacientov v terminálnom štádiu života, príspevok na ošetrovateľskú starostlivosť a súvisiace výkony.
Spolu 37 210 €