Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa '"COMUNIO", Bratislava'
za rok 2017

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
b) podpora a rozvoj športu 10 000 € Príspevok pre Fyzioklinik za účelom obstarania materiálno-technického zabezpečenia pre družstvo mladších žiakov kategórie U13 (zimné športové oblečenie, teplákové súpravy, futbalové lopty a pomôcky)a úhrady športovej haly počas zimnej prípravy.
b) podpora a rozvoj športu 3 000 € Príspevok pre Danubius za účelom finančného zabezpečenia projektu "44. ročník Behu Devínskou Kobylou", športového bežeckého podujatia pre mládež od predškolského veku a dospelých.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 000 € Príspevok pre Medipa na nákup nového prístoroja Spirometer Spiro Scaut, zabezpečujúceho diagnostické vyšetrenie pacientov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 200 € Príspevok pre Žena s.r.o. na vybavenie gynekologickej ambulancie
e) podpora vzdelávania 18 783,29 € Príspevok pre Invencia to je umenie n.o. za účelom technologického zabezpečenia programu pre podporu vzdelávania, výskumu a osvety mládeže v oblasti Technologie ADAS (pokročilé systémy riadenia automobilov) so zameraním na pokročilé algoritmy typu Deep Learning, Sensom Fusion, Computer Vision a Object detection s využitím už zakupeného DW.
Spolu 34 983,29 €