Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

PROŠUTO s.r.o. [zrušená]

Spoločnosť PROŠUTO s.r.o. je zrušená od 3.5.2011

Spoločnosť PROŠUTO s.r.o. bola založená 30. augusta 2000 dvoma spoločníkmi so základným imaním 6639 EUR.

  • IČO 36313971
  • DIČ 2020112391
  • Sídlo PROŠUTO s.r.o.
    Ul. Slovenských dobrovoľníkov 4/119 010 03 Žilina - Budatín
  • Dátum vzniku streda, 30. augusta 2000
  • Dátum zániku utorok, 3. mája 2011
  • Právna forma Spol. s r. o.
  • Druh vlastníctva Súkromné tuzemské
  • SK NACE podľa Štatistického úradu SR:
    46320 Veľkoobchod s mäsom a mäsovými výrobkami
  • Počet zamestnancov 2011: nezistený (Zdroj: Štatistický úrad)
  • Zápis v ORSR Obchodný register Okresného súdu Žilina, oddiel: Sro, vložka č. 13087/L
  • Historické sídlaGbeľany 238, 013 02 Žilina(platné do 12.3.2003)Rozkvet č. 2083/176-42 , 017 01 Považská Bystrica(platné do 26.6.2001)
Predmety podnikania
Názov Vznik
maloobchod s tovarom v rozsahu voľných živností
30.8.2000
veľkoobchod s tovarom v rozsahu voľných živností
30.8.2000
maloobchod s mäsom a mäsovými výrobkami
30.8.2000
sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu a služieb
30.8.2000
prenájom kancelárskych strojov a zariadení vrátane elektronických zariadení na spracovanie údajov
30.8.2000
poskytovanie informácií v oblasti výberu podnikateľských aktivít, marketingu, taktiky a stratégie podnikania
30.8.2000
výskum trhu a verejnej mienky
30.8.2000
organizovanie výstav, školení a kultúrno - zábavných podujatí a sprostredkovanie služieb s tým spojených
30.8.2000
reklamné a propagačné činnosti
30.8.2000
prekladateľské a tlmočnícke služby
30.8.2000
prenájom motorových a nemotorových vozidiel
30.8.2000
leasing spojený s financovaním
30.8.2000
prípravné práce pre stavbu
30.8.2000
demolácia a zemné práce
30.8.2000
predaj na priamu konzumáciu nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov, koktailov, vína a destilátov
30.8.2000
predaj na priamu konzumáciu tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov, bezmäsitých jedál a obvyklých príloh, ak na ich priamu konzumáciu nie je k dispozícii viac ako 8 miest
30.8.2000