Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Nadácia Slovenského olympijského a športového výboru

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Slovenského olympijského a športového výboru, Bratislava'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Romana Čisovská podporená v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na výživové a vitamínové doplnky stravy a tréningový proces
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Matej Današ podporený v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na výživové a vitamínové doplnky stravy, regeneráciu a rehabilitáciu, lekárske vyšetrenie a diagnostiku, športové oblečenie a športovú obuv
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Matej Nemčovič podporený v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na výživové a vitamínové doplnky stravy, pitný režim, športové vybavenie (posilňovacia vesta), športové oblečenie a športovú obuv, regenerácia a rehabilitácia
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Zuzana Dobiašová podporená v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na tréningový kemp (Kemp Zvolen), športové vybavenie (hokejky, rukavice a iné časti výstroje, slideboard), športové oblečenie a športová obuv, tréningový proces, výživové a vitamínové doplnky stravy,
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Nikoleta Trníková podporená v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na športové oblečenie a športovú obuv, tréningový proces, cestovné poistenie športovcov, PCR a AG testovanie, výživové a vitamínové doplnky stravy
b) podpora a rozvoj športu 1 200 € Vratislav Varga podporený v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na športové vybavenie a športové náradie(hokejka, hrazda, bicykel), športové oblečenie a športová obuv, lekárske vyšetrenie a diagnostika, výživové a vitamínové doplnky stravy, sústredenie (výcvikový tábor Banská Bystrica)
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Filip Stanko podporený v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na výživové a vitamínové doplnky stravy, športové vybavenie (lopta, pádlo, bežky, palice bežecké), športové oblečenie a športová obuv, AT testovanie
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Viktória Čerňanská podporená v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na výživové a vitamínové doplnky stravy, pitný režim, športové oblečenie a športová obuv, tréningový proces, regenerácia a rehabilitácia, lekárske vyšetrenie a diagnostika
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Giovanni Slanec podporený v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na športové oblečenie a športová obuv, tréningový proces, športové vybavenie (športové slúchadlá, športové hodinky), sústredenie (Maladivo)
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Filip Revaj podporený v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na športové vybavenie (športové hodinky), športové oblečenie a športová obuv, výživové a vitamínové doplnky stravy, regenerácia a rehabilitácia, sústredenie (Vysoké Tatry)
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Ema Kapustová podporená v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na športové vybavenie a športové náradie (bicykel, regeneračné nohavice)
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Benjamín Maťašeje podporený v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na výživové a vitamínové doplnky stravy, športové oblečenie a športová obuv, regenerácia a rehabilitácia, tréningový proces, športové doplnky (sud na otužovanie)
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Natália Tomčová podporená v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na športové oblečenie a športovú obuv, športové vybavenie a športové náradie (cyklotrenažér, rakety), sústredenie a súťaž, výživové a vitamínové doplnky stravy, tréningový proces, mentálny tréning
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Maroš Machán podporený v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na sústredenia a súťaže (European Grand Prix Antalya, Veronica´s cup Kamnik, European Youth Cup Čatež, European Youth Cup Bukurešť, Majstrovstvá sveta mládeže Wroclav)
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Adela Vlasáková podporená v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na sústredenia a súťaže (K1 youth league Limasson Cyprus, K1 youth league Poreč Chorvátsko, K1 youth league Istanbul Turecko), športové oblečenie, športové vybavenie (kimoná)
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Alex Maruška podporený v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na športové oblečenie a športová obuv, rehabilitácia a regenerácia, výživové a vitamínové doplnky stravy, športové vybavenie (športové slúchadlá)
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Adam Štelcl podporený v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na tréningový proces
b) podpora a rozvoj športu 1 200 € Metod Majerčák podporený v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na športové oblečenie a športovú obuv, výživové a vitamínové doplnky stravy, športové vybavenie a športové náradie (posilňovacie doplnky, bicykel
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Viktória Forster podporená v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na výživové a vitamínové doplnky stravy, rehabilitácia a regenerácia, sústredenie (Tenerife), tréningový proces, športové oblečenie a športová obuv)
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Anna Polláková podporená v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na športové oblečenie a športovú obuv, sústredenie (Maďarsko), športové vybavenie a športové náradie (stroj na cvičenie)
b) podpora a rozvoj športu 2 400 € Peter Benjamin Prívara podporený v grantovom programe Juniorský olympijský tím - financie využité na tréningový proces, mentálny tréning, športové vybavenie (bicykel)
b) podpora a rozvoj športu 1 800 € Lisa Maria Gamsjager podporená na základe individuálnej žiadosti - financie využité na športové oblečenie, športové vybavenie (okuliare), regenerácia a rehabilitácia, sústredenie (Amerika)
b) podpora a rozvoj športu 40 000 € realizácia vyhlásenia ankety Športovec roka 2021 - na základe dohody o spolupráci pri zabezpečení organizácie podujatia Športovec roka 2021 medzi Nadáciou SOŠV a Slovenskou olympijskou marketingovou a.s., bolo dňa 19.12.2021 zorganizované vyhlásenie tejto ankety. V rámci tradičnej ankety bolo vyhlásených 10 športovcov (1.Petra Vlhová, 2.Zuzana Rehák - Štefečeková, 3.Jakub Grigar, 4. Rory Sabbatini, 5.Erik Čerbák, 6. Filip Polašek, 7. Milan Škriniar, 8. Peter Sagan, 9. Jozef Metelka, 10. Peter Cehlárik), 3 kolektívy (štvorkajak rýchlostných kanoistov, 2. hokejisti Slovenska, 3. hliadka 3xC1 mužov), talent roka (Martin Svrček), športová legenda (Miloslav Mečir).
b) podpora a rozvoj športu 3 281 € realizácia projektu Ukáž sa - Projekt Ukáž sa je určený pre športovcov vo veku 13 až 18 rokov a pre juniorské športové kolektívy s prihliadnutím na elimináciu sociálnych rozdielov. V rámci šiesteho ročníka prerozdelila nadácia 34 000 eur, ktoré pomohli mnohým športovcov pri plnení ich snov. Ambasádorom bol Peter Altof "Exploited", ktorý motivoval deti k prihláseniu sa do programu. V rámci programu bol vytvorený aj e-book, v ktorom sme sa venovali téme bezpečného používania sociálnych sietí. Financie boli využité na realizáciu projektu - grafické služby, reklamu, projektového manažéra a account manažéra)
b) podpora a rozvoj športu 3 158 € realizácia projektu Ukáž sa - Projekt Ukáž sa je určený pre športovcov vo veku 13 až 18 rokov a pre juniorské športové kolektívy s prihliadnutím na elimináciu sociálnych rozdielov. V rámci šiesteho ročníka prerozdelila nadácia 34 000 eur, ktoré pomohli mnohým športovcov pri plnení ich snov. Ambasádorom bol Peter Altof "Exploited", ktorý motivoval deti k prihláseniu sa do programu. V rámci programu bol vytvorený aj e-book, v ktorom sme sa venovali téme bezpečného používania sociálnych sietí. Financie boli využité na realizáciu projektu - PR support, account manažéra a grafiku.
b) podpora a rozvoj športu 24 474 € realizáciu sústredenia pre členov JOT - JOT Games. Sústredenie sa uskutočnilo 8.-9.10.2021 v x-bionic Sphere v Šamoríne. Dvojdňové podujatie bolo nabité množstvom zaujímavých aktivít, prednášok a stretnutí s olympionikmi Alex Longovou, Zuzkou Rehák - Štefečekovou, Bandim Csemesom, Jakubom Grigarom a Csabom Zalkom. Prednášky sa venovali témam ako doping, športová marketing, výžive a kondičná príprava. Podujatia sa celkom zúčastnilo 18 juniorských športovcov (Viktória Čerňanská, Maroš Machán, Romana Čisovská, Barbora Horniaková, Eva Hanicová, Matej Današ, Alex Maruška, Anna Poláková, Dávid Horeličan, Patrícia Tajcnárová, Ema Zvarová, Michal Tatarko, Tereza Nemcová, Damián Rebro, Lucia Mikušová, Kristína Svrčková, Alexandra Koleková, Matej Hajdu)
Spolu 120 713 €