Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia EEA, Bratislava'
za rok 2015

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
c) poskytovanie sociálnej pomoci 1 000 € Finančné prostriedky boli poskytnuté na realizáciu podporných aktivít a cielenej pomoci pre konkrétnych ľudí bez domova. Cieľom je ich postupné začlenenie do spoločnosti a bežného života.
e) podpora vzdelávania 271,5 € Finančné prostriedky boli poskytnuté na organizáciu podujatí pre deti navštevujúce špeciálnu základnú školu.
e) podpora vzdelávania 870 € Finančné prostriedky boli poskytnuté na organizáciu projektu výchovno-vzdelávacích a poznávacích aktivít detí MŠ a realizáciu projektu „Rozprávka ukrytá v pníčku a hline“
c) poskytovanie sociálnej pomoci 1 000 € Finančné prostriedky boli poskytnuté na podporu činnosti komunitného centra a na realizáciu projektu „Čistota pol života“
b) podpora a rozvoj športu 250,04 € Finančné prostriedky boli použité pre komunitnú cyklodielňu. Ide o dlhodobý projekt, v ktorom dobrovoľníci poskytujú poradenstvo širokej verejnosti v oblasti využívania cyklodopravy, bezpečnosti na cestách a taktiež poskytujú bezplatné opravy v cyklodoprave.
Spolu 3 391,54 €