Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Zdravie Zemplína, Michalovce'
za rok 2021

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 655,28 € Finančný príspevok na úhradu faktúry: Cieliaca súprava na ošetrenie poškodenia akromioklavikulárneho kĺbu Pre oddelenie centrálne operačné sály. Od dodávateľa Arthrex s.r.o., Ve Žlíbku 2402/77a Horní Počernice, 193 00 Praha 9, Česká republika
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 309,6 € Finančný príspevok na úhradu faktúry: Mixovacie rameno Hendi Kitchn 350 a 500 a Pohonná jednotka ručného mixéra s reguláciou rýchlosti 500W pre oddelenie Liečebnej výživy a stravovania. Od dodávateľa GASTMA s.r.o.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 644,4 € Finančný príspevok na úhradu faktúry: Automatický zmäkčovač vody Stalgast 822998 pre oddelenie Liečebnej výživy a stravovania. Od dodávateľa VIRTUS s.r.o.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 900 € Finančný príspevok na úhradu faktúry: Škrabka na zemiaky ŠKBZ-20N pre oddelenie Liečebnej výživy a stravovania. Od dodávateľa Nemocnica BORY, a.s.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 12 486,43 € Finančný príspevok na úhradu faktúry: Tricera system pre oddelenie Centrálne operačné sály. Od dodávateľa Zimmer Slovakia, s.r.o., Bratislava, Slovensko.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 841,25 € Finančný príspevok na úhradu faktúry: PH meter pre oddelenia HTO. Od dodávateľa Molchem, s.r.o., Pri sýpke 12, Michalovce.
Spolu 16 836,96 €