Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'CDKL5 Slovakia, Bratislava'
za rok 2019

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 26 281 € Darovacie zmluvy na úhradu výdavkov za účelom sociálnej pomoci, úhradu výdavkov na terapie, liečbu a kompenzačné pomôcky pre ľudí s akýmkoľvek telesným, mentálnym postihnutím, resp. pre ľudí s genetickým, onkologickým, alebo iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 713,28 € Denné centrum Gardenia- mzdové náklady špeciálnych pedagógov a zamestnancov denného centra Gardenia.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 904 € Náklady spojené s prenájmom zariadenia na výkon neurosenzorickej stimulácie Tomatis.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 844,22 € Denné centrum Gardenia- čistiace potreby, výživové doplnky a režijné náklady súvisiace s prevádzkou.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 418 € Denné centrum Gardenia- prenájom priestorov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 204 € Náklady na vzdelávanie a kurzy pre odborníkov, ktorí sa starajú o ľudí s akýmkoľvek telesným, mentálnym postihnutím, resp. pre ľudí s genetickým, onkologickým, alebo iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 531,1 € Denné centrum Gardenia- nákup špeciálnych a športových pomôcok.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 125 € Náklady na lekársku starostlivosť pre dieťa s telesným a mentálnym postihnutím.
Spolu 41 020,6 €