Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'CDKL5 Slovakia, Bratislava'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 26 924 € Darovacie zmluvy na úhradu výdavkov za účelom sociálnej pomoci, úhradu výdavkov na terapie, liečbu a kompenzačné pomôcky pre ľudí s akýmkoľvek telesným, mentálnym postihnutím, resp. pre ľudí s genetickým, onkologickým, alebo iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 020,31 € Denné centrum Gardenia- materiálno- technické vybavenie- čistenie a údržba.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 657,06 € Denné centrum Gardenia- nákup pracovných potrieb: papier, stuhy, farby, knihy, látky, špeciálne pomôcky.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 574,72 € Nákup doplnkov stravy a oblečenia pre deti s genetickým, onkologickým, alebo iným závažným ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 9 439,85 € Vzdelávanie a kurzy pre odborníkov a inštitúcie, ktoré sa starajú o ľudí s genetickým, onkologickým, alebo iným závažným ochorením. Stimulácia pre deti so zdravotným znevýhodnením a ich rodiny.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 732,24 € Denné centrum Gardenia- prenájom priestorov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 584 € Náklady spojené s prenájmom zariadenia na výkon neurosenzorickej stimulácie Tomatis.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 638 € Odborné lekárske vyšetrenia a starostlivosť.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 20 575,87 € Denné centrum Gardenia- mzdové náklady špeciálnych zamestnancov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 844 € Kurz plávania pre deti so zdravotným znevýhodnením a ich rodiny.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 58 € Denné centrum Gardenia- občerstvenie na stretnutí s odborníkmi
Spolu 70 048,05 €