Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'NEURINO OZ, Šamorín'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 30 753,84 € Darovacie zmluvy na pokrytie nákladov spojených s prevozom, liečbou, rehabilitáciou a kúpou kompenzačných pomôcok .
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 850,49 € Nákup materiálno- technického vybavenia do denného centra NEURINO O.Z. pre deti s akýmkoľvek telesným a mentálnym postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 4 104,83 € Nákup nástrojov a pracovných pomôcok slúžiacich na terapie do denného centra NEURINO O.Z. pre deti s akýmkoľvek telesným a mentálnym postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 876,45 € Nákup špeciálnych pomôcok, športových potrieb a literatúry pre deti s akýmkoľvek telesným a mentálnym postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 820 € Náklady na vzdelávanie a kurzy pre odborníkov, ktorí sa starajú o deti s akýmkoľvek telesným a mentálnym postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 729,9 € Náklady na nájomné Denné centrum NEURINO O.Z.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 207,29 € Nákup liekov, hygienických potrieb a výživových doplnkov pre deti s akýmkoľvek telesným a mentálnym postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 6 824,06 € Mzdové náklady špeciálnych pracovníkov v dennom centre NEURINO O.Z.
Spolu 55 166,86 €