Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'AMÉLIA, o.z., Horňany'
za rok 2018

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 285 € Darovacia zmluva - poskytnutý príspevok na terapiu pre dieťa s mentálnym postihnutím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 172,49 € Náklady na špeciálne cvičenie, liečebné terapie pre deti s genetickým ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 254,6 € Náklady na liečebný pobyt pre deti a genetickým ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 189,3 € Náklady na vstupné do plavárne a denného centra pre deti s genetickým ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 820,41 € Náklady na získavanie finančných prostriedkov: propagačné, grafické, webové a iné služby, materiál. Propagácia za účelom získavania finančných prostriedkov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 8 406,66 € Nákup špeciálnych, kompenzačných, hygienických a vzdelávacích pomôcok na zlepšenie životných podmienok pre deti s genetickým ochorením.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 549,01 € Odborné poradenstvo pre deti s genetickým ochorením a ich rodiny.
Spolu 19 677,47 €