Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'MSM pre ľudí, o.z., Dubnica nad Váhom'
za rok 2019

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
b) podpora a rozvoj športu 500 € Finančný príspevok na náklady na ubytovanie, cestovné náhrady a ostatné výdaje spojené s prípravou reprezentácie vo Francúzsku na ME v plážovom volejbale kategórie do 20 rokov, ktoré sa konali 08-11.07.2021.
c) poskytovanie sociálnej pomoci 500 € Finančná pomoc v súvislosti so zmiernením následkov pandémie COVID-19 (úhrada poplatkov za nájomné, energie, splátka úveru...).
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 800 € Finančný príspevok na zakúpenie špeciálneho elektrického skútra pre telesne postihnuté dieťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 800 € Finančná pomoc v súvislosti s liečbou vážneho ochorenia (výdavky spojené s dopravou do a z nemocnice, s pobytom v nemocnici, vitamínové doplnky, hygienické potreby, lieky....)
d) zachovanie kultúrnych hodnôt 500 € Finančná podpora pri organizovaní výstavy: Národná prezentácia umenia handicapovaných umelcov SR 2021.
b) podpora a rozvoj športu 200 € Finančný príspevok na materiálno-technické vybavenie futbalového tímu.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 000 € Finančný príspevok na kúpu endoskopickej veže Xion EndoFLEX s príslušenstvom.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € Finančná podpora charitatívneho podujatia Hviezdy Deťom 2021.
i) organizovanie a sprostredkovanie dobrovoľníckej činnosti 1 000 € Finančná podpora kúpy technickej práčky a sušičky na čistenie zásahových oblekov DHZ.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 500 € Finančná pomoc na nákup zdravotných pomôcok, rehabilitácie, prenajatie špeciálnej polohovateľnej postele a iných potrebných vecí na zotavenie po nehode.
b) podpora a rozvoj športu 500 € Finančný príspevok na nákup materiálového a technického vybavenia futbalového klubu.
b) podpora a rozvoj športu 1 000 € Finančná podpora pri organizácii dňa otvorených dverí na Dukle v Trenčíne (zabezpečenie materiálneho, technického vybavenia a propagácie DOD a prezentácie športovcov).
b) podpora a rozvoj športu 1 000 € Finančný príspevok na organizovanie pretekov v cyklokrose C2.
b) podpora a rozvoj športu 2 000 € Finančná podpora na vybudovanie basketbalového ihriska 3x3 (nákup technického a športového vybavenia, vybudovanie tribúny, rekonštrukcia šatní...)
b) podpora a rozvoj športu 500 € Podpora pre ženský hádzanársky klub na kúpu športového oblečenia pre členky.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 500 € Finančná podpora na zlepšenie zdravotného stavu po nehode, a to formou liečby, rehabilitácie či zvýšenej zdravotnej starostlivosti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 449,96 € Finančná pomoc pri zabezpečení rehabilitácií pre jednotlivé osoby (v počte 7 osôb).
Spolu 21 749,96 €
Výrok auditora

Výrok audítora z 24. marca 2021, Ing. Čechová Edita, CA, číslo licencie 737SKAU, 84105 Bratislava Nad lúčkami 55,: "Podľa nášho názoru, priložená účtovná závierka poskytuje pravdivý a verný obraz finančnej situácie Spoločnosti k 31.decembru 2020 a výsledku jej hospodárenia za rok končiaci sa k uvedenému dátumu podľa zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.