Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Pre Tomáška, Zeleneč'
za rok 2020

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 218,57 € Nákup špeciálnych pomôcok pre telesne, mentálne a ťažko zdravotne postihnuté deti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 865,69 € Nákup zdravotníckych potrieb, hygienických a čistiacich prostriedkov pre telesne, mentálne a ťažko zdravotne postihnuté deti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 604,51 € Náklady na rehabilitáciu, liečbu a odborné poradenstvo pre telesne, mentálne a ťažko zdravotne postihnuté deti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 090 € Náklady na kúpu pomôcok a vzdelávanie pre telesne, mentálne a ťažko zdravotne postihnuté deti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 622 € Finančné zabezpečenie nákladov na rehabilitačný pobyt pre telesne, mentálne a ťažko zdravotne postihnuté deti a ich doprovod
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 800 € Finančný dar na úhradu výdavkov pre Ester Raksovú na rehabilitácie, liečbu a kompenzačné pomôcky.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 512,23 € Finančné zabezpečenie nákladov na používanie motorového vozidla pre telesne, mentálne a ťažko zdravotne postihnuté deti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 4 000 € Náklady na nákup špeciálneho zariadenia pre telesne, mentálne a ťažko zdravotne postihnuté deti.
Spolu 21 713 €