Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Konanie č. 558915

ZEM - ekoplast spol. s r.o. v likvidácii

Druh
Uznesenie
Hlavička

Okresný súd Trnava v právnej veci navrhovateľa - likvidátora: Ľubomír Mrva, nar. 23.2.1953, Wilsonovo nábrežie 170, 949 01 Nitra, o vyhlásenie konkurzu na majetok dlžníka: ZEM - ekoplast spol. s.r.o. v likvidácii, so sídlom: areál SEMATu, 919 23 Vlčkovce, IČO 31429513, zapísaný v Obchodnom registri Okresného súdu Trnava, oddiel: Sro, vl. č. 3037/T, takto

Rozhodnutie

Súd z a č í n a konkurzné konanie proti dlžníkovi: ZEM - ekoplast spol. s.r.o. v likvidácii, so sídlom: areál SEMATu, 919 23 Vlčkovce, IČO 31429513.

Poučenie

Proti tomuto uzneseniu odvolanie nie je prípustné.

Proti rozhodnutiu súdneho úradníka alebo justičného čakateľa je vždy prípustné odvolanie. Odvolaniu podanému proti rozhodnutiu, ktoré vydal súdny úradník alebo justičný čakateľ, môže v celom rozsahu vyhovieť sudca, ktorého rozhodnutie sa považuje za rozhodnutie súdu prvého stupňa; ak sudca odvolaniu nevyhovie, predloží vec na rozhodnutie odvolaciemu súdu. Ak odvolanie podané v odvolacej lehote oprávnenou osobou smeruje proti rozhodnutiu súdneho úradníka alebo justičného čakateľa, proti ktorému zákon odvolanie nepripúšťa ( § 202), rozhodnutie sa podaním odvolania zrušuje a opätovne rozhodne sudca.

Odvolanie sa podáva do 15 dní odo dňa doručenia rozhodnutia prostredníctvom tunajšieho súdu na Krajský súd v Trnave.

V odvolaní sa má popri všeobecných náležitostiach ( § 42 ods. 3 O.s.p.) uviesť, proti ktorému rozhodnutiu smeruje, v akom rozsahu sa napáda, v čom sa toto rozhodnutie alebo postup súdu považuje za nesprávny a čoho sa odvolateľ domáha.Odvolanie treba predložiť s potrebným počtom rovnopisov a s prílohami tak, aby jeden rovnopis zostal na súde a aby každý účastník dostal jeden rovnopis.

  • Súd OKRESNÝ SÚD TRNAVA
  • Spisová značka 23K/39/2015
  • ICS 2115230131
  • Vydal Mgr. Barbora Odnogová
  • Vydal FN vyšší súdny úradník
  • Odoslal Soňa Puterová