Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Konanie č. 791499

DOSA Slovakia, s.r.o.

  • Konanie č. 791499
  • Vydaný 19.1.2017
  • Publikovaný v Obchodnom vestníku č. 15 z roku 2017 23.1.2017
  • Úpadca DOSA Slovakia, s.r.o.
    IČO: 36412678
    Dostojevského 12
    01401   Bytča
Druh
Uznesenie
Hlavička

Okresný súd Žilina v právnej veci konkurzného konania vedeného voči dlžníkovi: DOSA Slovakia, s.r.o., Dostojevského 12, 014 01 Bytča, IČO: 36 412 678, začatého na návrh veriteľa: NSO INVEST, spol. s r.o., Veľká Okružná 2721/39, 010 01 Žilina, IČO: 44 813 490, takto

Rozhodnutie

V y z ý v a veriteľa, aby sa v lehote 7 dní od doručenia tohto uznesenia jeho zverejnením v Obchodnom vestníku písomne vyjadril k vyjadreniu dlžníka, ktoré si osobne prevzal dňa 13.1.2017, a

- uviedol ďalšie skutočnosti

- označil dôkazy na preukázanie svojich tvrdení.

Na neskôr predložené a označené skutočnosti a dôkazy súd nemusí prihliadnuť.

Vyjadrenie veriteľ predloží s potrebným počtom rovnopisov a s prílohami tak, aby jeden rovnopis zostal na súde a aby dlžník dostal jeden rovnopis.

Za deň doručenia tohto uznesenia sa považuje deň nasledujúci po jeho zverejnení v Obchodnom vestníku.

P o u č u j e veriteľa, že podľa ustanovenia § 153 Civilného sporového poriadku (Sudcovská koncentrácia konania), ktorý sa primerane aplikuje v tomto konaní, sú strany povinné uplatniť prostriedky procesného útoku a prostriedky procesnej obrany (najmä skutkové tvrdenia, popretie skutkových tvrdení protistrany, návrhy na vykonanie dôkazov, námietky k návrhom protistrany na vykonanie dôkazov a hmotnoprávne námietky) včas. Prostriedky procesného útoku a prostriedky procesnej obrany nie sú uplatnené včas, ak ich strana mohla predložiť už skôr, ak by konala starostlivo so zreteľom na rýchlosť a hospodárnosť konania. Na prostriedky procesného útoku a prostriedky procesnej obrany, ktoré strana nepredložila včas, nemusí súd prihliadnuť, najmä ak by to vyžadovalo nariadenie ďalšieho pojednávania alebo vykonanie ďalších úkonov súdu. Podľa ustanovenia § 154 Civilného sporového poriadku (Zákonná koncentrácia konania), prostriedky procesného útoku a prostriedky procesnej obrany možno uplatniť najneskôr do vyhlásenia uznesenia, ktorým sa dokazovanie končí.

Poučenie

Proti tomuto uzneseniu súdu prvej inštancie, vydanému súdnym úradníkom, je prípustná sťažnosť.

Sťažnosť môže podať ten, v koho neprospech bolo uznesenie vydané v lehote 15 dní od doručenia

uznesenia na súde, ktorý napadnuté uznesenie vydal.

V sťažnosti sa popri všeobecných náležitostiach podania uvedie, proti ktorému uzneseniu smeruje, v

čom sa postup alebo uznesenie súdu považuje za nesprávne a čoho sa sťažovateľ domáha. Rozsah, v akom sa uznesenie napáda, môže sťažovateľ rozšíriť len do uplynutia lehoty na podanie sťažnosti. V sťažnosti možno uvádzať nové skutočnosti a dôkazy, ak je to so zreteľom na povahu a okolnosti sporu možné a účelné.

  • Súd Okresný súd Žilina
  • Spisová značka 1K/19/2016
  • ICS 5116227490
  • Vydal Mgr. Antónia Ďuranová
  • Vydal FN vyššia súdna úradníčka
  • Odoslal Mgr. Antónia Ďuranová