Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Konanie č. 1198231

CHEMO-PAL, s.r.o.

  • Konanie č. 1198231
  • Vydaný 30.6.2021
  • Publikovaný v Obchodnom vestníku č. 129 z roku 2021 7.7.2021
  • Úpadca CHEMO-PAL, s.r.o.
    IČO: 45569339
    Priateľstva 7
    94501   Komárno
Druh
Oznam
Oznam

PREDVOLANIE DLŽNÍKA NA POJEDNÁVANIE

vo veci

navrhovateľa: Daňový úrad Nitra

dlžníka: CHEMO-PAL, s.r.o.

o návrhu na vyhlásenie konkurzu na majetok dlžníka

Okresný súd Nitra predvoláva dlžníka na pojednávanie na deň 03.09.2021 o 9.00 hod.

na Okresnom súde Nitra, Štúrova 9, Nitra, v miestnosti č. dv.: 17 posch.: prízemie

Súd považuje za potrebné Vás v tomto konaní vypočuť.

Dostavte sa preto v určený čas na pojednávanie. Ak sa bez ospravedlnenia nedostavíte, môže Vás súd dať predviesť a uložiť Vám, aby ste uhradili trovy predvedenia [§ 196 zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii (ďalej len „ZKR) v spojení s 101 zákona č. 160/2015 Z. z. Civilný sporový poriadok (ďalej len „CSP“)].

Prineste si na toto pojednávanie listiny, ktoré sa na vec vzťahujú a nie sú doposiaľ v prvopise na súde.

Ak sa dáte zastupovať, je potrebné, aby zástupca predložil plnomocenstvo už na prvom pojednávaní.

Pojednávanie sa môže odročiť len z dôležitých dôvodov. Pojednávanie môže byť na návrh účastníka konania odročené len vtedy, ak sa účastník konania alebo jej zástupca z dôležitých dôvodov nemôže dostaviť na pojednávanie a zároveň od nich nemožno spravodlivo žiadať, aby sa na pojednávaní nechali zastúpiť. Od účastníka konania možno vždy spravodlivo žiadať, aby sa dal na ďalšom pojednávaní zastúpiť inou osobou, ak k odročeniu pojednávania došlo z dôvodu jej nepriaznivého zdravotného stavu. Účastník konania, ktorý navrhuje odročenie pojednávania, oznámi súdu dôvod bezodkladne po tom, čo sa o ňom dozvedel alebo mohol dozvedieť, alebo ho s prihliadnutím na všetky okolnosti mohol predpokladať. Ak súd zistí, že účastníkom konania uvedený dôvod na odročenie pojednávania nie je dôležitý, bezodkladne o tom upovedomí účastníka konania, ktorý odročenie navrhol. Účastník konania, ktorý navrhuje odročenie pojednávania, je povinný uviesť telefónne číslo alebo elektronickú adresu, na ktorú ho možno upovedomiť o rozhodnutí súdu o jeho návrhu na odročenie pojednávania (§ 196 ZKR v spojení s § 183 CSP).

Ak došlo k odročeniu pojednávania z dôvodov uvedených účastníkom konania a tieto dôvody neboli súdu následne preukázané alebo ich nemožno považovať za dôležité, súd môže rozhodnúť, že na ďalšie návrhy o odročenie pojednávania nebude prihliadať (§ 196 ZKR v spojení s § 184 ods. 2 CSP).

  • Súd Okresný súd Nitra
  • Spisová značka 29K/3/2021
  • ICS 4121206812
  • Vydal JUDr. Boris Gál
  • Vydal FN sudca