Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Konanie č. 1784417

RealFin SK, s.r.o.

  • Konanie č. 1784417
  • Vydaný 16.1.2024
  • Publikovaný v Obchodnom vestníku č. 16 z roku 2024 23.1.2024
  • Úpadca RealFin SK, s.r.o.
    IČO: 44130104
    Koháryho 967/30
    93401   Levice
Druh
Uznesenie
Hlavička

Okresný súd Nitra v právnej veci vyhláseného konkurzu na majetok úpadcu: RealFin SK, s.r.o., so sídlom Koháryho 967/30, 934 01 Levice, IČO: 44 130 104, ktorého správcom je Ing. Jana Fülöpová, so sídlom Štefánikova trieda 79, 949 01 Nitra o žiadosti správcu na uloženie záväzného pokynu, takto

Rozhodnutie

Súd u k l a d á správcovi z á v ä z n ý p o k y n na speňaženie majetku predajom, zapísaného v súpise všeobecnej podstaty zverejnenom v Obchodnom vestníku č. OV 227/2011 dňa 28.11.2011 a to prostredníctvom ponukového konania, ktorého podmienky budú zverejnené oznamom v Obchodnom vestníku, pričom pohľadávky sa budú predávať ako jeden samostatný súbor, pričom sa bude v ďalšom kole speňažovať za najvyššiu ponúknutú hodnotu.

a) Záväzná písomná ponuka záujemcu musí obsahovať:

1. Písomnú záväznú cenovú ponuku s označením návrhu kúpnej ceny, pričom návrh kúpnej ceny musí byť vyjadrený pevnou sumou: základ + DPH v eur, označenie záujemcu: meno, priezvisko, bydlisko, rodné číslo, resp. Obchodné meno, sídlo, IČO, bankové spojenie, kde správca má poukázať zloženú zálohu, ak ponuka nebude úspešná, resp. akceptovaná.

2. Výpis z Obchodného registra alebo Živnostenského registra, u záujemcov - nie podnikateľov - rodný list. Doklad o zložení zálohy kúpnej ceny vo výške 100 % ponúkanej kúpnej ceny. Finančné prostriedky musia byť pripísané na účet správcu, najneskôr do 10 dní odo dňa uverejnenia oznamu o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku.

3. Vyhlásenie záujemcu, že v prípade, ak záujemca, ktorého ponuka na odkúpenie majetku patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu bola vyhodnotená správcom ako najvýhodnejšia, neuzatvorí so správcom zmluvu týkajúcu sa prevodu majetku úpadcu patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu, nedoplatí zvyšok ponúkanej kúpnej ceny, odstúpi od svojej ponuky na odkúpenie majetku patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu alebo akýmkoľvek iným spôsobom zmarí ponukové konanie, zaplatí správcovi zmluvnú pokutu vo výške 25% z ponúknutej ceny.

4. Záujemca o kúpu majetku, patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu, doručí svoju záväznú písomnú ponuku na odkúpenie pohľadávok na adresu Ing. Jana Fülöpová - správca konkurznej podstaty, Štefánikova tr.79, NITRA 949 01, v zalepenej obálke viditeľne označenej nápisom ,, Konkurz 31K/35/2011 NEOTVÁRAŤ “ najneskôr do 10 dní odo dňa uverejnenia oznamu o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku do 14.00 hodiny.

b) Otváranie obálok s ponukami a ich vyhodnotenie sa uskutoční v kancelárii správcu najneskôr do 20 dní od dňa uverejnenia oznamu o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku.

c) Na ponuky, ktoré nebudú spĺňať tieto podmienky speňaženia, alebo budú doručené po stanovenom termíne, sa neprihliada.

d) V prípade, že záujemca, ktorého ponuka na odkúpenie majetku úpadcu bola vyhodnotená správcom ako najvýhodnejšia, neuzatvorí so správcom zmluvu týkajúcu sa prevodu majetku úpadcu patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu, nedoplatí zvyšok ponúkanej kúpnej ceny, odstúpi od svojej ponuky na odkúpenie majetku alebo akýmkoľvek iným spôsobom zmarí ponukové konanie, zaplatí správcovi pokutu vo výške 25% z ponúknutej ceny. Pokuta je príjmom konkurznej podstaty.

e) Víťazom ponukového konania sa stane ten záujemca, ktorý ponúkne najvyššiu kúpnu cenu.

f) Po zaplatení celej kúpnej ceny uzatvorí správca s kupujúcim zmluvu o prevode majetku úpadcu patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu.

g) Správca konkurznej podstaty má právo odmietnuť najvyššiu ponuku, ak by bola nevyhovujúca.

Poučenie

Proti tomuto uzneseniu odvolanie nie je prípustné.

Za deň zverejnenia tohto uznesenia sa považuje deň nasledujúci po dni zverejnenia uznesenia v Obchodnom vestníku.

  • Súd Okresný súd Nitra
  • Spisová značka 31K/35/2011
  • ICS 4111224339
  • Vydal JUDr. Lucia Hanzlík Šuleková
  • Vydal FN sudkyňa