Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Slovenská ornitologická spoločnosť/BirdLife Slovensko

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Slovenská ornitologická spoločnosť/BirdLife Slovensko, Bratislava'
za rok 2016

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
g) ochrana a tvorba životného prostredia 150 € Kontrola a monitoring hniezdenia volavky popolavej .
g) ochrana a tvorba životného prostredia 150 € Kontrola hniezdenia bocianov bielych, monitoring hniezdenia v okrese Sobrance.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 200 € Kontrola budov ohľadom nárazov vtákov do presklených plôch v Bratislave.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 200 € Podpora hniezdenia muchárika bielkrkého na západnom Slovensku.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 200 € Ochrana hniezd a monitoring hniezdenia bociana bieleho na južnom Slovensku.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 300 € Kontrola hniezdenia bocianov bielych a monitoring krúžkovaných jedincov bociana bieleho pri hniezdení.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 250 € Monitoring potenciálneho hniezdenia vzácneho kalužiaka perlavého.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 150 € Podpora hniezdnych možností pre vrabca domového (Passer domesticus) v meste Poprad.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 450 € Záchrana a obnova maloplošného chráneného územia v obci Nižný Čaj
g) ochrana a tvorba životného prostredia 200 € Mapovanie hniezdneho rozšírenia vtákov na nedostatočne preskúmanom území okresu Levice.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 250 € Monitoring a ochrana orla kráľovského (Aquila heliaca) na území CHKO Ponitrie.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 100 € Kontrola hniezd a monitoring hniezdneho rozšírenia bociana bieleho /Ciconia ciconia/ v regióne Záhorie.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 200 € Monitoring a ochrana včelárika zlatého (Merops apiaster) na území v pôsobnosti S-CHKO Ponitrie
g) ochrana a tvorba životného prostredia 200 € Zlepšenie hniezdnych možností v meste Michalovce pre druhy: kavka tmavá (Corvus monedula ), sokol myšiar (Falco tinnunculus).
g) ochrana a tvorba životného prostredia 250 € Monitoring vtáčích spoločenstiev na území TANAP a v jeho ochrannom pásme.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 80 € Ekovýchovné aktivity s ornitologickou a prírodovednou tematikou určené pre žiačikov košickej Materskej školy B. Němcovej.
g) ochrana a tvorba životného prostredia 3 739,17 € Prenájom lúk a mokradí pre ochranársky manažment v CHVÚ Žitavský luh a CHVÚ Parížske močiare.
Spolu 7 069,17 €