Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia J&T, Bratislava'
za rok 2018

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 799,92 € Cicoňová Helena - poskytnutý účelovo viazaný prípsevok na úhradu nákladov spojených so zabezpečením bývania ako pomoc osamelej matke s dieťaťom.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 600 € Vislocká Mária - poskytnutý príspevok na rekonštrukciu detskej izby pre maloleté deti zverené do jej poručníctva a osvojenia.
f) ochrana ľudských práv 14 000 € Slovenský tenisový zväz - poskytnutý finančný príspevok na všestrannú starostlivosť o rozvoj tenisového športu, vytvárať podmienky k jeho rozvoju a ochraňovať záujmy subjektov, ktoré združuje.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 920 € Živčáková Michalela - poskytnutý účelovo viazaný prípsevok na úhradu nákladov spojených so zabezpečením úhrady depozitu na bývanie ako pomoc osamelej tehotnej matke s dieťaťom.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 659,74 € Stetzová Julianna - poskytnutý finančný príprespovok na rekonštrukciu domu pre vdovu, ktorá má v náhradnej osobnej starostlivosti vnučku.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 4 950 € Náruč - pomoc detom v kríze - poskytnutý finančný príspevok na rozvoj terénnych sociálnych a terapeutických služieb pre rodiny ohrozené domácim násilím
f) ochrana ľudských práv 6 380 € Rovnováha, o.z. - poskytnutý finančný príspevok na vzdelávacie aktivity v rodinách, ktoré majú deti zverené v náhradnej starostlivosti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 14 050 € Rozum a Cit poskytnutý finančný príspevok na zabezpečenie terénnej práce v náhradných rodinách, sociálne – právne a psychologické poradenstvo
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 23 700 € Centrum včasnej intervencie - poskytnutý finančný príspevok na personálne posilnenie na pravidelné poskytovanie sociálneho a psychologického poradenstva rodinám s dieťaťom so zdravotným znevýhodnením a na zastabilizovanie rodiny v kríze.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 36 620 € OZ Dom nádeje - poskytnutný finančný príspevok na personálne posilnenie formy terénnej krízovej intervencie - Integrácia osamelých , týraných žien s deťmi do spoločnosti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 42 660 € Áno pre život, n.o. - poskytnutý finančný príspevok na prevádzkové a persnálne náklady za účelom: znížiť počet zlyhávajúcich rodín v kríze, zabezpečiť dostupné a kvalitné podporné služby pre rodiny v kríze, poskytnúť rodinám v kríze konkrétnu a adresnú službu.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 480 € Rozum a cit - poskytnutý finančný príspevok na projekt: "Odľahčenie", ktorý je určený pre deti a mladých ľudí, ktorí sú v náhradnej starostlivosti ako aj náhradným rodičom.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 23 507 € Náruč - pomoc detom v kríze - poskytnutý finančný príspevok na zabezpečenie kontinuálneho poskytovania špecializovaného odborného poradenstva a podporných služieb obetiam domáceho násilia.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 500 € Asociácia náhradných rodín - poskytnutý finančný príspevok na letný rekreačno - poradenský pobyt pre deti a náhradných rodičov
f) ochrana ľudských práv 2 000 € Majerčík Richard - poskytnutý finančný príspevok na čiastočnú úhradu za elektrický vozík pre osvojené dieťa
f) ochrana ľudských práv 1 800 € Občianske združenie Sasa - poskytnutý príspevok na čiastočnú úhradu nákladov určených na prevádzku organizácie, ktorá poskytuje služby pre hendikepované deti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 20 910 € OZ Brána do života - poskytnutý príspevok na projekt pomoci tým občanom, ktorí sa ocitli v sociálnej núdzi a je orientovaný pre tých, ktorí si sami nevedia pomôcť a zabezpečiť primeraný životný štandard v krízovej životnej situácii.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 900 € Spišáková Mária - poskytnutý finančný príspevok na plastové okná pre starú matku, ktorá má v náhradnej osobnej starostlivosti vnuka
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 800 € Spoločnosť priatelov detí z detských domovov - úsmev ako dar - poskytnutý finančný príspevok pre projekt: Centrum pre obnovu rodiny – záchrana biologickej rodiny. Poslaním centra je pomáhať rodinám s deťmi v krízových situáciách, do ktorých sa dostali.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 200 € Misia mladých - poskytnutý príspevok na projekt na: Rozvijanie programu sebestačnosti, prevencia drogových závislosti, organizovanie aktivít pre deti a mladých ľudi. Pomoc rodinam v narocnych zivotnych situaciach
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 200 € Misia mladých - poskytnutý príspevok na náklady na projekt: Príručka sebestačnosti - ako môžu zlepšiť svoje hospodárenie naučiť sa novým zručnostiam, na osvojenie si správnych návykov v nakupovaní, stravovaní, či správe domácnosti
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 25 200 € Náruč - pomoc deťom v kríze - poskytnutý finančný príspevok na personáne a prevádzkové náklady na rozvoj terénnych sociálnych a terapeutických služieb pre rodiny ohrozené domácim násilím.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 36 750 € Rovnováha, o. z. - poskytnutý príspevok na personálne a prevádzkové náklady spojené s činnosťou zameranou na prevenciu sociálne – patologických javov a ich elimináciu prostredníctvom rozvoj tvorivosti, osobnostného rastu, zážitkovej pedagogiky, alternatívneho životného štýlu a humanistických terapeutických prístupov.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 200 € Basa René - poskytnutý príspevok na čiastočnú úhradu kotla pre osamelú matku s hendikepovaným synom a maloletou dcérou.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 800 € Asociácia náhradných rodín - poskytnutý finančný príspevok na rekreačný projekt - víkendový pobyt určený na pomoc, podporu a odbornú pomoc náhradným rodinám po celom Slovensku.
f) ochrana ľudských práv 30 000 € Slovenská resuscitačná rada (SRR)- poskytnutý príspevok čiastočnú úhradu ALS (Advanced Life Support) Provider kurzov, na projekt: Deň záchrany života 2019 na chod asociácie SRR.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 800 € Spoločnosť priatelov detí z detských domovov - úsmev ako dar - poskytnutý finančný príspevok pre projekt: Centrum pre obnovu rodiny – záchrana biologickej rodiny. Poslaním centra je pomáhať rodinám s deťmi v krízových situáciách, do ktorých sa dostali.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 795 € Občianske združenie Rovnováha - poskytnutý príspevok na projekt: "Hlinený dotyk" - keramická dielňa. Umožňuje pravidelnú arteterapiu pre deti v náhradnej starostlivosti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 330 € Občianske združenie Rovnováha - poskytnutý príspevok na projekt: "V zdravom tele zdravý /vz/duch" – aktivity pre náhradné rodiny. Projekt zameraný na odľahčenie - prevenciu únavy a syndrómu vyhorenia u rodičov a prehlbovanie vzťahov v období krízy identity detí , a hlavne na ich takzvané zlyhanie počas náročného obdobia.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 9 590 € Občianske združenie Rovnováha - poskytnutý finančný príspevok na relizáciu kontinuálneho projektu: "Odľahčenie" pomáha odľahčiť náhradných rodičov, pri návštevách lekárov, či úradov alebo je pomoc určená poradenstvo pri výchovných či iných problémoch zverených detí.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 220 € Občianske združenie Misia Mladých - poskytnutý príspevok na úhradu nákladov na personálne zabezpečenie služieb a koordináciu sociálnej a materiálnej pomoci.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 500 € Asociácia náhradných rodín - poskytnutý príspevok na projket: Letný rekreačno - poradenský pobyt pre náhradných rodičov. Vzdelávacie pre rodičov pod vedením odborníkov z oblasti náhradného rodičovstva, psychológie, sociálneho poradenstva.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 280 € Občianske združenie Rovnováha - poskytnutý príspevok na projekt: "Srdce prírody" – outdoorový pobyt s cieľom motivovať mládež z náhradných a pestúnskych rodín ku zmysluplnému využívaniu voľného času s využitím psychologických terapií.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 100 € Rovnováha o.z. poskytnutý príspevok na projekt: "Radosť žiť " – farbenie látok prírodninami a zdieľanie pre dospievajúce dievčatá z náhradných rodín.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 800 € Spoločnosť priatelov detí z detských domovov - úsmev ako dar - poskytnutý finančný príspevok pre projekt: Centrum pre obnovu rodiny – záchrana biologickej rodiny. Poslaním centra je pomáhať rodinám s deťmi v krízových situáciách, do ktorých sa dostali.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 274 € Asociácia náhradných rodín - poskytnutý príspevok na úhradu časti nájmomného na podporu činnosti organizácie.
f) ochrana ľudských práv 5 995,57 € 365.nadácia- poskytnutý príspevok na proket: "Nápad pre 3 generácie", ktorý je verejnoprospešným projekt určeným na rozvoj telovýchovy, vzdelávania a podporu humanitných cieľov v oblasti zdravotníctva a sociálnej pomoci so zameraním najmä na deti a mládež.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb -1 800 € Spoločnosť priatelov detí z detských domovov - úsmev ako dar - nepoužitá časť poskytnutého finančného príspevku pre projekt: Centrum pre obnovu rodiny – záchrana biologickej rodiny. Poslaním centra je pomáhať rodinám s deťmi v krízových situáciách, do ktorých sa dostali.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb -189,63 € Rozum a Cit - poskytnutý príspevok na projekt: "Sny o mori" určený pre rodiny s deťmi v náhradnej osobnej starostlivosti - zážitková pedagogika, relax, arteterapia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb -2,32 € Rozum a Cit nepoužitá časť poskytnutého finančného príspevkuna zabezpečenie terénnej práce v náhradných rodinách, sociálne – právne a psychologické poradenstvo
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 200 € Klimasová Eliška - poskytnutý príspevok osamelej vdovy s dieťaťom na preklenutie nepriaznivej životnej situácie na depozit a nájom aby sa mohla zastabilizovať.
f) ochrana ľudských práv 24 414,09 € Slovenská resuscitačná rada (SRR)- poskytnutý príspevok čiastočnú úhradu ALS (Advanced Life Support) Provider kurzov, na projekt: Deň záchrany života 2020 na chod asociácie SRR.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 865 € RaC - poskytnutý príspevok na projekt: "Som tu, kým nie je s Tebou mama" - tvorbou patchworku životného príbehu snaha docieliť, aby dieťa mohlo byť plnohodnotnou súčasťou novej rodiny a tam naplno a kvalitne mohlo žiť.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 300 € Asociácia náhradných rodín - poskytnutý príspevok na projekt: "Rešpektovať a byť Rešpektovaný" na odborný kurz pre náhradných rodičov, ktorý má základné východisko v presvedčení, že z postoja rešpektu a úcty sa odvíja všetko ostatné v rodine, v škole v medziľudských vzťahoch. Toto východisko je dôležité aj v náhradných rodinách, hlavne v rodinách, ktoré prijali staršie dieťa do svojej rodiny.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 410,8 € Kosová Mária - poskytnutý príspevok pre starú mamu so zverenou vnučkou do náhradnej osobnej starostlivosti na vykurovancie palivo.
f) ochrana ľudských práv 650 € Kašíková Sofia - poskytnutý finančný príspevok na dofinancovanie špeciálneho kočíka pre ZŤP dievčatko
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 800 € Virág Ľudovít - poskytnutý finančný príspevok na rekonštrukciu (kotol). Pomoc je určená pre dve deti v pestúnskej starostlivosti.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 000 € Rusinko Milan - poskytnutý finančný príspevok na úhradu nákladov spojených s bývaním na preklenutie obdobia po ťažkom úraze , ktorému rodina čelila.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 800 € Asociácia náhradných rodín - poskytnutý finančný príspevok na rekreačný projekt -" Víkendový pobyt II" určený na pomoc, podporu a odbornú pomoc náhradným rodinám po celom Slovensku.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 20 000 € Neurochirurgia ľuďom - poskytnutý finančný príspevok na kúpu operačného mikroskopu.
f) ochrana ľudských práv 30 000 € Nadácia poštovej banka - poskytnutý príspevok na proket: "Nápad pre 3 generácie", ktorý je verejnoprospešným projekt určeným na rozvoj telovýchovy, vzdelávania a podporu humanitných cieľov v oblasti zdravotníctva a sociálnej pomoci so zameraním najmä na deti a mládež.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 4 680 € Rozum a Cit - poskytnutý príspevok na projekt: "Sny o mori" určený pre rodiny s deťmi v náhradnej osobnej starostlivosti - zážitková pedagogika, relax, arteterapia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb -2 973,86 € Náruč - pomoc detom v kríze - nepoužitá časť poskytnutého finančného príspevku na zabezpečenie kontinuálneho poskytovania špecializovaného odborného poradenstva a podporných služieb obetiam domáceho násilia.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb -93,68 € Rovnováha o.z. nepoužitá časť poskytnutého finančného príspevku -16,77 na projekt: "Radosť žiť " – farbenie látok prírodninami a zdieľanie pre dospievajúce dievčatá z náhradných rodín ako aj epoužitá časť poskytnutého finančného príspevku -76,91 na relizáciu kontinuálneho projektu: "Odľahčenie" pomáha odľahčiť náhradných rodičov, pri návštevách lekárov, či úradov alebo je pomoc určená poradenstvo pri výchovných či iných problémoch zverených detí.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb -7 638,92 € Náruč - pomoc detom v kríze - poskytnutý finančný príspevok na zabezpečenie kontinuálneho poskytovania špecializovaného odborného poradenstva a podporných služieb obetiam domáceho násilia.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb -2 602,97 € Áno pre život, n.o. - nepoužitá časť poskytnutého finančného príspevkuposkytnutý finančný príspevok na prevádzkové a persnálne náklady za účelom: znížiť počet zlyhávajúcich rodín v kríze, zabezpečiť dostupné a kvalitné podporné služby pre rodiny v kríze, poskytnúť rodinám v kríze konkrétnu a adresnú službu.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 638,92 € Áno pre život, n. o. - poskytnutý finančný príspevok na úhradu energií v Komunitnom centre, ako administratívne zázemie aktivít projektu; administratívne náklady – kancelárske potreby, tel., internet.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 602,97 € Maják nádeje - poskytnutý finančný príspevok na úhradu nákladov na nájomné a časť prevádzkových nákladov na zabezpečenie sprevádzajúcich služieb rodinám v hmotnej a sociálnej núdzi ako aj osamelým matkám s maloletými deťmi a viacpočetným chudobným rodinám.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 93,68 € Spoločnosť priatelov detí z detských domovov - úsmev ako dar - poskytnutý finančný príspevok pre projekt: Centrum pre obnovu rodiny – záchrana biologickej rodiny. Poslaním centra je pomáhať rodinám s deťmi v krízových situáciách, do ktorých sa dostali.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 973,86 € Stratégia pomoci, o. z. - poskytnutý finančný príspevok na úhradu prevádzkových nákladov na realizáciu sociálneho projektu: "VNUČKA" ktorá vytvára rodinu pre osamelých seniorov.
Spolu 452 399,17 €