Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Dorotka, Žilina'
za rok 2017

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 936,76 € Darovacia zmluva č. 1/2018 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 920,79 € Darovacia zmluva č. 2/2018 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 000 € Darovacia zmluva č. 3/2018 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 250 € Darovacia zmluva č. 4/2018 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu výdavkov spojených s chovom asistenčného psa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 500 € Darovacia zmluva č. 5/2018 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kúpu špeciálneho rehabilitačného kočíka.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 590 € Darovacia zmluva č. 6/2018 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kúpu rehabilitačnej pomôcky - cyklovozíka.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 394 € Darovacia zmluva č. 7/2018 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kúpu špeciálnej pomôcky - tabletu.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 370,8 € Darovacia zmluva č. 8/2018 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so špeciálnym stravovaním dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 329,52 € Darovacia zmluva č. 9/2018 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 428,44 € Darovacia zmluva č. 2/2019 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
e) podpora vzdelávania 233,86 € Kurz kraniosakrálnej terapie
e) podpora vzdelávania 273 € Kurz Handle konceptu
Spolu 11 227,17 €