Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Dorotka, o. z., Žilina'
za rok 2018

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 510 € Darovacia zmluva č. 2019/a - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 3 032,27 € Darovacia zmluva č. 2019/b - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 841,95 € Darovacia zmluva č. 2019/000 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 506,26 € Darovacia zmluva č. 2019/001 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 7 462,22 € Darovacia zmluva č. 2019/003 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 10 525,63 € Darovacia zmluva č. 2019/004 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 5 000 € Darovacia zmluva č. 2019/008 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 332,02 € Darovacia zmluva č. 2019/005 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 907,14 € Darovacia zmluva č. 2019/006 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 1 931,25 € Darovacia zmluva č. 2019/007 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 120 € Darovacia zmluva č. 2019/009 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 249,02 € Projekt Svet Gombička - dofinancovanie projektu: nákup pomôcok, terapie,...
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 2 000 € Darovacia zmluva č. 2020/002 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 500 € Darovacia zmluva č. 2020/009 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
a) ochrana a podpora zdravia, prevencia, liečba, resocializácia drogovo závislých v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb 428 € Darovacia zmluva č. 2020/010 - Finančný príspevok pre zdravotne ťažko postihnuté dieťa na kompenzáciu zvýšených výdavkov súvisiacich so zdravotným znevýhodnením dieťaťa.
Spolu 37 345,76 €