Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Oznámenie č. 31K/14/2010

ONTE-Slovakia, s.r.o. v konkurze

  • Úpadca ONTE-Slovakia, s.r.o. v konkurze
    IČO: 36592471
    Orechová 115
    07251  Orechová
  • Druh Oznámenia súviasiace s dražbou majetku podliahajúceho konkurzu
  • Publikovaný v Obchodnom vestníku č. 136 z roku 2011 dňa 15.7.2011
  • Spisová značka - súd 31K/14/2010
  • Spisová značka - správca 31K/14/2010 S1460
Text

Správca úpadcu ONTE –Slovakia, s.r.o. v konkurze so sídlom Orechová 115, 072 51 Orechová, IČO: 36 592 471, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Košice, oddiel: Sro, vl. č.:16487/V na základe záväzného pokynu príslušného orgánu v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona NRSR č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZKR“) vyhlasuje 3. kolo verejného ponukového konania na predaj podniku úpadcu ako celku.

Predmetom predaja je celý podnik úpadcu, jeho veci, práva a iné majetkové hodnoty. Súpis majetku úpadcu bol zverejnený v OV SR č. 198B/2010.

Na základe § 92 ods. 2 ZKR pri speňažení podniku správca prevedie na kupujúceho zmluvou všetky veci, práva a iné majetkové hodnoty patriace k podniku. Pri zmluve o predaji podniku sa primerane použijú ustanovenia § 476 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v platnom znení.

II. Záväzné ponuky záujemcov musia byť v súlade s dole uvedenými podmienkami doručované na adresu sídla správcu: Saleziánov 1282/4, 071 01 Michalovce najneskôr do 15 dní od uverejnenia tohto oznámenia v Obchodnom vestníku SR a to do kancelárie správcu, v posledný deň lehoty do 15:00 hod.. Ponuky musia byť podávané písomne v zalepenej obálke adresovanej správcovi a označené výrazným textom “ PONUKA 31K/14/2010 NEOTVÁRAŤ“ a musia obsahovať najmä:

a) presnú identifikáciu záujemcu a doklad o registrácii t.j. výpis z obchodného registra resp. živnostenského registra záujemcu, resp. fotokópiu občianskeho preukazu,

b) navrhovanú kúpnu cenu za podnik úpadcu a doklad o zložení zálohy na kúpnu cenu vo výške 50.000,- € na bankový účet úpadcu vedený v UniCreditBank, a.s, č.ú. 1361764000/1111. Záujemca vo svojej ponuke uvedie aj číslo účtu záujemcu, na ktorý správca poukáže uhradenú zálohu v prípade neúspešnosti ponuky záujemcu.

c) vyhlásenie záujemcu, že súhlasí s podmienkami ponukového konania a v prípade, že bude jeho ponuka vyhodnotená ako úspešná sa záujemca zaväzuje, že uhradí celú sumu kúpnej ceny najneskôr v deň podpisu kúpnej zmluvy.

III.Ponuky ako aj prílohy sa predkladajú v slovenskom jazyku. V prípade, že bude ktorýkoľvek dokument v cudzom jazyku s výnimkou jazyka českého, musí byť prekladateľom úradne preložený do slovenčiny. Úspešný záujemca v ponukovom konaní je povinný zaplatiť kúpnu cenu predávajúcemu na jeho účet tak, aby bol zostatok kúpnej ceny pripísaný na účet predávajúceho najneskôr v deň podpisu kúpnej zmluvy. Záväzná ponuka, ktorá nebude obsahovať všetky hore uvedené údaje alebo písomnosti, alebo nebude v súlade so všeobecne záväzným právnym predpisom Slovenskej republiky, bude považovaná za formálne neúplnú a preto ju správca odmietne ako formálne neúplnú. V prípade, že niekoľko záujemcov ponúkne rovnakú kúpnu cenu, správca predmetných záujemcov písomne vyzve , aby svoju záväznú ponuku zvýšili a aby svoje nové záväzné ponuky doručili do kancelárie správcu v lehote do 5 dní odo dňa doručenia výzvy. V ponukovom konaní bude úspešný ten záujemca, ktorý splní všetky podmienky ponukového konania a ktorého záväzná ponuka bude najvyššia. Správca je oprávnený všetky predložené ponuky odmietnuť alebo predmetné ponukové konanie zrušiť bez uvedenia dôvodu. Kritériom pre vyhodnocovanie ponúk je najvyššia ponúknutá cena. Otváranie obálok s ponukami sa uskutoční do 5 pracovných dní po uplynutí lehoty na doručovanie. Otváranie obálok sa uskutoční za prítomnosti správcu a príslušného orgánu. Vyhodnotenie ponúk sa uskutoční v termíne do 14 dní po otváraní obálok. Správca písomne oznámi výsledok ponukového konania len záujemcom, ktorí predložili formálne úplnú ponuku.

Záujemcovia o kúpu podniku sa môžu zúčastniť obhliadky predmetu predaja po dohode so správcom. Do zoznamu záujemcov o obhliadku podniku je možné sa zapísať prostredníctvom e-mailového kontaktu: vlado.lisak@gmail.com.

JUDr. Vladimír Lisák, správca