Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Oznámenie č. 6K34/2007

BHtel s.r.o.

  • Úpadca BHtel s.r.o.
    IČO: 35954205
    Kupeckého 5
    82108  Bratislava
  • Druh Iné zverejnenie
  • Publikovaný v Obchodnom vestníku č. 137 z roku 2011 dňa 18.7.2011
  • Spisová značka - súd 6K34/2007
  • Spisová značka - správca 6K34/2007 S1161
Text

Zápisnica zo zasadnutia schôdze veriteľov úpadcu

BHtel s.r.o. konanej dňa 06.07.2011

Miesto konania: Tomášikova 23/C, 821 01 Bratislava, 3.poschodie

Označenie konkurzného konania: 6K 34/2007, Okresný súd Bratislava I.Dátum a čas konania: 06. 07. 2011 o 11.00 hod.Prítomní: podľa Prezenčnej listinyPredseda: JUDr. Ing. Igor Hudoba, PhD.Zapisovateľ: JUDr. Ing. Igor Hudoba, PhD.

Z celkového počtu: 3 veriteľov sa na schôdzi veriteľov zúčastnili  3 veritelia s celkovým počtom: 172 683 hlasov.

 

Za veriteľov:

Slovenská konsolidačná, a.s., s počtom hlasov 163 572, zast. Ing. Eva Žáková, poverenie z 02.06.2011

Unient Communications SK, s.r.o., s počtom hlasov 8913, zast. Mgr. Kamila Turčanová, plná moc z 06.07.2011

Slovak Telekom, a.s.., s počtom hlasov 198, zast. Ing. Peter Daniel, poverenie z 22.11.2010

Za úpadcu nebol nikto prítomný.

Program schôdze veriteľov:1. Otvorenie schôdze veriteľov2. Správa o činnosti správcu3. Voľba veriteľského výboru4. Záver schôdze

Bod 1. Otvorenie schôdze veriteľovSchôdzu veriteľov otvoril správca JUDr. Ing. Igor Hudoba (predseda SV). Privítal prítomných a oboznámil ich so zasadacím poriadkom a organizačnými pokynmi za účelom zabezpečenia nerušeného priebehu schôdze veriteľov, vrátane informácie o tom, že na hlasovanie je oprávnený každý veriteľ, ktorého pohľadávka je v čase konania schôdze veriteľov zistená čo do právneho dôvodu a vymáhateľnosti, ako aj skutočnosti, že na každú jedno euro zistenej sumy pohľadávky má veriteľ jeden hlas. Skonštatoval, že schôdza veriteľov je uznášaniaschopná, nakoľko je splnená zákonná podmienka § 35 ods. 3 zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii. Zúčastnení prítomní veritelia a správca prehlasujú, že táto schôdza veriteľov bola zvolaná v súlade s príslušnými právnymi predpismi a že na zasadnutí tejto schôdze veriteľov sú prítomní veritelia, ktorí majú 172 683 hlasov.Následne predseda SV navrhol pristúpiť k prerokovaniu jednotlivých bodov programu schôdze veriteľov.

Bod 2. Správa o činnosti správcuPredseda SV oboznámil prítomných s činnosťou správcu a predniesol správu o činnosti správcu za obdobie od vyhlásenia schôdze do dňa konania tejto schôdze veriteľov.Námietky:Neboli vznesené žiadne námietky ani pripomienky k činnosti správcu ani k správe o činnosti správcu. Nikto z prítomných nevzniesol žiadne námietky.

Bod 3. Voľba veriteľského výboruPredseda SV vzhľadom na skutočnosť, že na prvej schôdzi veriteľov nebol zvolený veriteľský výbor navrhol voľby členov veriteľského výboru. Predseda SV predkladal postupne prítomným veriteľom oprávneným hlasovať návrhy na voľby členov veriteľského výboru.a) Predseda SV predložil na 1. hlasovaní návrh na voľbu člena veriteľského výboru Slovenská konsolidačná, a.s, s počtom hlasov: 163 572.Následne veritelia oprávnení hlasovať pristúpili k hlasovaniu:za: 3 hlasy, proti: 0 hlasov, zdržal sa: 0 hlasovSchôdza veriteľov prijala Uznesenie č. 1:Za prvého člena veriteľského výboru bol riadne zvolený veriteľ: Slovenská konsolidačná, a.s.b) Predseda SV predložil na 2. hlasovaní návrh na voľbu člena veriteľského výboru Unient Communications SK, s.r.o., s počtom hlasov: 8913.Následne veritelia oprávnení hlasovať pristúpili k hlasovaniu:za: 2 hlasy, proti: 0 hlas, zdržal sa: 1 hlasSchôdza veriteľov prijala Uznesenie č. 2:Za druhého člena veriteľského výboru bol riadne zvolený veriteľ: Unient Communications SK, s.r.o.,c) Predseda SV predložil na 3. hlasovaní návrh na voľbu člena veriteľského výboru Slovak Telekom, a.s., s počtom hlasov: 198.Následne veritelia oprávnení hlasovať pristúpili k hlasovaniu:za: 3 hlasy, proti: 0 hlasov, zdržal sa: 0 hlasovSchôdza veriteľov prijala Uznesenie č. 3:Za tretieho člena veriteľského výboru bol riadne zvolený veriteľ: Slovak Telekom, a.s..

Predseda schôdze veriteľov skonštatoval, že v zmysle vyššie uvedeného Uznesenia č. 1, Uznesenia č. 2 a  Uznesenia č..3bol zvolený veriteľský výbor v nasledovnom zložení:1. člen veriteľského výboru: : Slovenská konsolidačná, a.s.2. člen veriteľského výboru: Unient Communications SK, s.r.o.,3. člen veriteľského výboru: Slovak Telekom, a.s.Námietky:K priebehu hlasovania neboli vznesené žiadne námietky ani pripomienky. Žiaden z prítomných účastníkov nevzniesol námietky k priebehu hlasovania.

Bod 5.: ZáverSprávca zvolal zasadanie veriteľského výboru na termín po ukončení schôdze veriteľov. Prítomní členovia veriteľského výboru vyslovili súhlas s konaním schôdze veriteľského výboru v navrhovanom termíne. Predseda SV sa poďakoval prítomným za účasť a zasadanie schôdze veriteľov ukončil o 11:30 hod.V Bratislave dňa 06.07.2011

Predseda schôdze veriteľov: JUDr. Ing. Igor Hudoba, PhD.

 

Zapisovateľ: JUDr. Ing. Igor Hudoba, PhD.