Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Oznámenie č. 26K/47/2010

FCC, s.r.o. v konkurze

  • Úpadca FCC, s.r.o. v konkurze
    IČO: 36665622
    Obchodná 164
    07801  Sečovce
  • Druh Iné zverejnenie
  • Publikovaný v Obchodnom vestníku č. 161 z roku 2011 dňa 19.8.2011
  • Spisová značka - súd 26K/47/2010
  • Spisová značka - správca 26K/47/2010 S1407
Text

Verejné ponukové konanie – 1. kolo.

JUDr. Martin Morochovič, správca úpadcu FCC, s.r.o. v konkurze, so sídlom Obchodná 164, 078 01 Sečovce, IČO: 36 665 622, v súlade so záväzným pokynom zástupcu veriteľov Leasing Slovenskej sporiteľne, a.s., Tomášikova 48, Bratislava vyhlasuje 1. kolo verejného ponukového konania na predaj majetku tvoriaceho všeobecnú podstatu: nadzemná nádrž PHM zverejnené v OV č. 42B/2011, pohľadávky z obchodného styku zverejnené v OV č. 71B/2011 a v OV č. 86B/2011:

Podmienky 1. kola verejného ponukového konania:

1. Predaj sa uskutoční za najvyššiu ponúknutú cenu, minimálne však 100% súpisovej hodnoty majetku.

2. Písomná cenová ponuka na odkúpenie majetku úpadcu:

  • musí byť vyhotovená v slovenskom jazyku,
  • musí obsahovať presné označenie záujemcu o kúpu majetku – preukázanie jeho totožnosti, resp. právnej subjektivity (meno, priezvisko, bydlisko, podpis fyzickej osoby, fotokópia občianskeho preukazu resp. obchodné meno, sídlo, IČO, výpis zo živnostenského alebo obchodného registra, podpis štatutárneho (nych) zástupcu (cov) právnickej osoby),
  • musí obsahovať presné označenie predmetu kúpy,
  • musí obsahovať návrh kúpnej ceny v eurách,
  • musí byť doručená osobne alebo zaslaná poštou na adresu kancelárie správcu v zalepenej obálke s označením „ponukové konanie FCC, s.r.o. - NEOTVÁRAŤ“ v lehote do 10 dní od zverejnenia v Obchodnom vestníku,
  • musí obsahovať doklad, ktorým záujemcovia preukážu zaplatenie zálohy vo výške najmenej 50 % z navrhovanej kúpnej ceny.

    3.  Záujemcovia o kúpu majetku úpadcu sú povinní najneskôr ku dňu skončenia lehoty na podanie ponúk zložiť v prospech účtu úpadcu vedeného v Slovenská sporiteľňa, a.s., č. účtu: 0552862696/0900 zálohu vo výške najmenej 50 % z navrhovanej kúpnej ceny v zmysle písomnej cenovej ponuky. Prílohou písomného návrhu na odkúpenie predmetu predaja musí byť aj doklad, ktorým záujemcovia preukážu zaplatenie zálohy. Táto záloha bude neúspešnému záujemcovi vo verejnom ponukovom konaní vrátená.

    4. Podrobnosti o predávanom majetku úpadcu môžu záujemcovia získať pri obhliadke ponúkaného majetku úpadcu po dohode so správcom podstaty na tel. č. 0908331759 alebo emaily: spravca.morochovic@gmail.com.

    5. Na písomné cenové ponuky podané po termíne a na písomné cenové ponuky, ktoré nebudú spĺňať požadované podmienky sa nebude prihliadať.

    6. Ak obdrží správca viac návrhov od jedného záujemcu, bude brať na zreteľ iba jedinú cenovú ponuku, v ktorej je ponúkaná cena za odkúpenie predmetu predaja najvyššia.

    7. Otváranie obálok a vyhodnotenie ponúk vykoná správca do 10 dní od uplynutia lehoty na podávanie ponúk, o čom vyhotoví záznam a záujemcom oznámi výsledok. Pri otváraní obálok majú právo byť prítomný zástupcovia príslušného orgánu. Víťazom verejného ponukového konania sa stane záujemca, spĺňajúci podmienky a súčasne ponúkne najvyššiu kúpnu cenu. Správca podstaty uzavrie s víťazom verejného ponukového konania kúpnu zmluvu na základe jeho cenovej písomnej ponuky až po doplatení celej kúpnej ceny. V prípade, že záujemca bude vyhodnotený ako úspešný a napriek tomu odmietne na výzvu uzavrieť kúpnu zmluvu, alebo kúpnu cenu neuhradí včas, je povinný zaplatiť zmluvnú pokutu vo výške 30 % z navrhnutej kúpnej ceny.

    8. V prípade, ak dôjde k stretu ponúk podaním rovnakých najvyšších podaní dvoch alebo viacerých záujemcov (navrhovateľov kúpnej ceny) má prednosť tá ponuka, ktorá bola správcovi doručená ako prvá.