Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Oznámenie č. 31K/28/2011

L.ABEL s.r.o.

  • Úpadca L.ABEL s.r.o.
    IČO: 36562556
    Rozmarínová 12
    94901  Nitra Dražovce
  • Druh Oznámenia súviasiace s dražbou majetku podliahajúceho konkurzu
  • Publikovaný v Obchodnom vestníku č. 150 z roku 2012 dňa 6.8.2012
  • Spisová značka - súd 31K/28/2011
  • Spisová značka - správca 31K/28/2011 S1431
Text

Ing. Jana Fulopová, správca úpadcu L.ABEL s.r.o., so sídlom Rozmarínová 12, 949 01 Nitra – Dražovce, IČO: 36 562 556, týmto v súlade so záväzným pokynom príslušného orgánu – veriteľského výboru zo dňa 3.5.2012, v zmysle § 92 ods. 1, písm. d) Zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii v platnom znení, vyhlasuje 6. kolo verejného ponukového konania na odpredaj hnuteľného majetku úpadcu patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu. V  šiestom kole sa bude speňažovať za  najvyššiu ponúknutú cenu, za jednotlivé zložky hnuteľného majetku zapísaného v súpise majetku, uverejnenom v OV č. 180/2011 pod č.K010357 a v OV č. 211/2011 pod č.K012216 a č.K012217.

 V zmysle uloženého záväzného pokynu Veriteľským výborom, sa speňažujú hnuteľné veci jednotlivo.

Informácie je možné získať osobne v kancelárii správcu, mailom na e-mailovej adrese: spravcakp@gmail.com alebo telefonicky na tel.č. 0911956075.

Bližšie podmienky ponukového konania:

a) Obhliadka majetku úpadcu, patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu majetku ponúkaného v predmetnom ponukovom konaní, sa uskutoční v lehote do 10 dní odo dňa uverejnenia oznamu o ponukovom  konaní v Obchodnom vestníku.

b) Záujemca o kúpu majetku patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu,  zašle svoju  záväznú písomnú ponuku na odkúpenie na adresu , I n g .   J a n a F ü l ö p o v á   -   S p r á v c a  k o n k u r z n e j   p o d s t a t y, Štefánikova tr.79, NITRA 949 01, v zalepenej obálke viditeľne označenej nápisom ,, Konkurz L.ABEL s.r.o., NEOTVÁRAŤ´´. Záväzná písomná ponuka musí byť doručená do kancelárie správcu najneskôr do 15 dní odo dňa uverejnenia oznamu o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku do 14.00 hodiny. Ponuka, ktorá nebude doručená do skončenia lehoty, sa nebude považovať za riadne doručenú, aj keď bola odoslaná pred uplynutím lehoty. Zmeškanie lehoty nemožno odpustiť. Záujemca je oprávnený do verejného ponukového konania predložiť len jednu ponuku na rovnaký predmet ponukového konania, pričom raz predloženú ponuku nemožno viac meniť ani vziať späť. Ponuka musí obsahovať všetky náležitosti uvedené v podmienkach verejného ponukového konania

d) Záväzná  písomná  ponuka  záujemcu musí obsahovať tieto náležitosti:

1. Písomnú záväznú  cenovú ponuku s označením návrhu kúpnej ceny, pričom návrh kúpnej ceny musí byť vyjadrený pevnou sumou: základ + DHP v EUR, označenie záujemcu: meno, priezvisko, bydlisko, rodné číslo, resp. Obchodné meno, sídlo, IČO.

2. Výpis z Obchodného registra alebo Živnostenského registra, u záujemcov – nie podnikateľov - rodný list. Doklad o zložení zálohy kúpnej ceny vo výške 90% ponúkanej kúpnej ceny. Finančné prostriedky musia byť pripísané na účet správcu: 5 023 740 004/0900, najneskôr do 7 dní od dňa uverejnenia oznamu o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku.

3. Vyhlásenie záujemcu, že v prípade, ak  záujemca, ktorého ponuka na odkúpenie majetku  patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu  bola vyhodnotená správcom ako najvýhodnejšia, neuzatvorí so správcom zmluvu, týkajúcu sa prevodu majetku úpadcu patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu, nedoplatí zvyšok ponúkanej kúpnej ceny, odstúpi od svojej ponuky na odkúpenie majetku  patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu,  alebo akýmkoľvek iným spôsobom zmarí ponukové konanie, zaplatí správcovi  zmluvnú pokutu vo výške 25% z ponúknutej ceny.

e)Otváranie obálok  s ponukami  a ich vyhodnotenie sa uskutoční v kancelárii správcu najneskôr do 21 dní od dňa uverejnenia  oznamu  o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku.

f) Na ponuky, ktoré nebudú spĺňať tieto podmienky speňaženia, alebo budú doručené po stanovenom termíne, sa neprihliada.

g) V prípade, že záujemca, ktorého ponuka  na odkúpenie majetku úpadcu bola vyhodnotená správcom ako najvýhodnejšia, neuzatvorí so správcom zmluvu týkajúcu sa prevodu majetku úpadcu patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu, nedoplatí zvyšok ponúkanej kúpnej ceny, odstúpi od svojej ponuky na odkúpenie majetku alebo akýmkoľvek iným spôsobom zmarí ponukové konanie, zaplatí správcovi pokutu vo výške 25% z ponúknutej ceny. Pokuta je príjmom konkurznej podstaty.

h) Víťazom ponukového konania sa stane ten záujemca, ktorý ponúkne najvyššiu kúpnu cenu, minimálne však cenu,  v piatom kole  za minimálne 10 % hodnoty uvedenej v súpise všeobecnej podstaty úpadcu

i) Po zaplatení celej kúpnej ceny uzatvorí správca s kupujúcim zmluvu o prevode majetku úpadcu patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu.

j) Správca konkurznej podstaty má právo odmietnuť najvyššiu ponuku, ak by bola nevyhovujúca.

Ing. Jana Fülöpová, správca.