Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Oznámenie č. 8K/31/2016

Bau3Mex a.s. v konkurze

  • Úpadca Bau3Mex a.s. v konkurze
    IČO: 35761903
    Príjazdná 7/A
    831 07  Bratislava
  • Druh Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu
  • Publikovaný v Obchodnom vestníku č. 149 z roku 2018 dňa 3.8.2018
  • Spisová značka - súd 8K/31/2016
  • Súd Okresný súd Bratislava I
  • Spisová značka - správca 8K/31/2016 S1639
Text

PONUKOVÉ KONANIE

Insolvency k.s. ako správca úpadcu Bau3Mex a.s. v konkurze, so sídlom Príjazdná 7/A, 831 07 Bratislava, IČO: 35 761 903, v súlade so záväzným pokynom príslušného orgánu a § 92 ods. 1 písm. d) zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii vyhlasuje ponukové konanie na podávanie návrhov na uzatvorenie kúpnej zmluvy („návrh“), predmetom ktorej je nasledovný majetok úpadcu („majetok“):

  Súpisová zložka majetku Rok výroby Stav Súpisová hodnota v EUR Deň zapísania majetku do súpisu 1 Osobné vozidlo tov. Zn. Mitsubishi L300, EČV:BA672MG,VIN:JMBLZP04WRA502141, kat. M1 1994 Dobrý- obvyklé potrebenie 2500,- 10.10.2016

Vyhlasovateľ ponukového konania: Insolvency k.s., správca S1639, s adresou kancelárie Gagarinova 10A, 821 05 Bratislava.

Spôsob podávania návrhov: účastníci doručia svoje návrhy osobne do kancelárie správcu alebo poštou na adresu správcu: Insolvency k.s., správca, s adresou kancelárie Gagarinova 10A, 821 05 Bratislava, v nepriehľadnej zalepenej obálke s výrazným označením “Ponukové konanie motorové vozidlá – KONKURZ 8K/31/2016– NEOTVÁRAŤ”. Za deň doručenia návrhu sa považuje deň, kedy je zásielka s návrhom doručená do kancelárie správcu.

Lehota na podávanie návrhov: 15 (slovom: pätnásť dní) odo dňa zverejnenia ponukového konania v Obchodnom vestníku; ponukové konanie sa považuje za zverejnené nasledujúci deň po jeho faktickom zverejnení v Obchodnom vestníku („lehota“). Do plynutia lehoty sa nezapočítava deň, keď došlo k skutočnosti určujúcej začiatok lehoty.

Návrh musí byť písomný, v slovenskom jazyku a musí obsahovať:

a) názov alebo obchodné meno, sídlo alebo miesto podnikania (adresa) a identifikačné číslo účastníka, ak je pridelené, alebo; 

b) meno, priezvisko, dátum narodenia a adresu trvalého pobytu (adresa) účastníka;

c) adresu elektronickej pošty účastníka a telefonický kontakt;

d) presné vymedzenie predmetu návrhu;

e) navrhovanú kúpnu cenu za súpisovú položku majetku alebo za jednotlivé súpisové položky majetku (v prípade ak je predmetom návrhu viac súpisových položiek majetku), a to v mene euro, s uvedením kúpnej ceny s daňou z pridanej hodnoty;

f) dátum ponuky a vlastnoručný podpis osoby (osôb) oprávnenej konať za účastníka

Po doručení návrhu je návrhom účastník viazaný a nemôže ho meniť, dopĺňať, odvolať, a ani vziať späť až do ukončenia ponukového konania. Účastník môže v ponukovom konaní predložiť iba jeden návrh, inak sa na jeho návrhy v ponukovom konaní neprihliada. Chyby v písaní a počítaní alebo iné zrejmé nesprávnosti návrhu možno opraviť iba do uplynutia lehoty na podávanie návrhov.

Na návrhy doručené vyhlasovateľovi po uplynutí lehoty, na návrhy, ktoré neobsahujú všetky predpísané náležitosti, podmienené návrhy, a ani na návrhy, ktoré umožňujú nejednoznačný výklad sa v ponukovom konaní neprihliada. Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo neprijať žiadny z predložených návrhov. Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo kedykoľvek bez ďalšieho zrušiť ponukové konanie alebo jeho časť.

Lehota na oznámenie prijatia vybraného návrhu: 10 pracovných dní po uplynutí lehoty na podávanie návrhov.

Spôsob oznámenia prijatia vybraného návrhu: prostredníctvom elektronickej pošty a/alebo poštového podniku. Oznámenie o prijatí vybraného návrhu vyhlasovateľ odošle iba vybranému účastníkovi („oznámenie“).

Vybraný účastník sa zaväzuje uzatvoriť s vyhlasovateľom kúpnu zmluvu v lehote stanovenej vyhlasovateľom v oznámení podľa predchádzajúcej vety.

Doručené návrhy vyhlasovateľ odosielateľom nevracia. Všetky náklady spojené s prípravou návrhu, obhliadkou majetku a predložením návrhu znáša účastník. Z návrhov zahrnutých do ponukového konania budú vybrané návrhy, ktoré obsahuje najvyššiu navrhovanú kúpnu cenu za predmet návrhu. Ak je návrhov s rovnakou kúpnou cenou niekoľko, vyhlasovateľ je oprávnený vyzvať dotknutých účastníkov, aby zvýšili výšku navrhovanej kúpnej ceny. V prípade, ak viaceré vyhodnocované návrhy s rovnakou navrhovanou kúpnou cenou majú rôzny predmet, vyhlasovateľ môže vybrať návrh alebo návrhy, ktorý podľa úvahy správcu najlepšie povedú k speňaženiu majetku („vybraný návrh“).

Spôsob oznámenia prijatia vybraného návrhu vybranému účastníkovi: e- mail alebo poštová zásielka na adresu vybraného účastníka uvedenú v návrhu. Pre prípad, že si vybraný účastník zásielku neprevezme do piatich dní od jej odoslania, zásielka sa považuje za doručenú v piaty deň odo dňa jej odoslania vyhlasovateľom.

Vybraný účastník je povinný uzavrieť kúpnu zmluvu s vyhlasovateľom („kúpna zmluva“) v lehote a na mieste určenom vyhlasovateľom v oznámení o prijatí vybraného návrhu.

Zmluvné dojednania, ktoré budú súčasťou kúpnej zmluvy:

a) predmet kúpy bude kupujúcemu prenechaný ako stojí a leží,

b) kupujúci je povinný predmet kúpy prevziať v lehote najviac päť dní po podpise kúpnej zmluvy,

c) náklady spojené s prevzatím a prepravou predmetu kúpy bude znášať kupujúci,

d) miestom prevzatia predmetu kúpy bude prevádzka úpadcu,

e) nebezpečenstvo náhodnej skazy a náhodného zhoršenia predmetu kúpy prechádza na kupujúceho uzatvorením kúpnej zmluvy,

f) kupujúci je povinný zložiť kúpnu cenu v celej výške na účet úpadcu najneskôr pri podpise kúpnej zmluvy.

Účastník ponukového konania doručením návrhu vyjadruje svoj súhlas s podmienkami ponukového konania, a ak je fyzickou osobou aj so spracovaním svojich osobných údajov. Toto ponukové konanie nie je verejným návrhom na uzavretie zmluvy podľa § 276 a nasl. Obchodného zákonníka ani obchodnou verejnou súťažou podľa § 281 a nasl. Obchodného zákonníka.

Ďalšie podrobnosti o ponukovom konaní možno získať na m.viskup.spravca@gmail.com.