Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Konkurzy a reštrukturalizácie z Obchodného vestníka - Oznámenie č. 1K/13/2023

ADMI SPORT s.r.o.

  • Úpadca ADMI SPORT s.r.o.
    IČO: 36646342
    Dr. Jánského 470/7
    96501  Žiar nad Hronom
  • Druh Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu
  • Publikovaný v Obchodnom vestníku č. 60 z roku 2024 dňa 25.3.2024
  • Spisová značka - súd 1K/13/2023
  • Súd Okresný súd Banská Bystrica
  • Spisová značka - správca 1K/13/2023 S1894
Text

PERSPECTA Recovery, k.s. správca S 1894, so sídlom príslušnej kancelárie Matuškova 48, 976 31 Vlkanová, správca dlžníka ADMI SPORT s.r.o., so sídlom Dr. Jánského 470/7, 965 01 Žiar nad Hronom, IČO: 36 646 342 (ďalej len ako „Dlžník“ v príslušnom gramatickom tvare), týmto v zmysle ustanovenia § 106h a § 167p zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii v znení neskorších predpisov vyhlasuje PRVÉ kolo verejného ponukového konania na speňaženie hnuteľného majetku v zmysle § 167p ods. 1) ZKR – zaradenej do všeobecnej majetkovej podstaty, ako Zásoby s tovarom a príslušenstvom – športové a outdoorové oblečenie a príslušenstvo, podľa oznámenia správcu publikovanom v Obchodnom vestníku č. 1/2024 zo dňa 02.01.2024 pod značkou K000198.

Speňažovanie hnuteľnej veci – „Zásoby s tovarom a príslušenstvom“ sa realizuje v prvom kole verejného ponukového konania za najvyššie uskutočnenú ponuku, pričom ponuková cena nesmie byť nižšia ako je súpisová hodnota hnuteľnej veci – „Zásoby s tovarom a príslušenstvom“.

Verejné ponukové konanie sa vyhlasuje za podmienok:

  1. Lehota na predkladanie ponúk sa začína: 05.04.2024 a končí dňom: 15.04.2024 (posledný deň na predloženie ponuky).
  2. Ponuka sa zasiela písomne v listinnej podobe na adresu sídla správcu: PERSPECTA Recovery, k.s.; Tomášikova 23/C, 821 01 Bratislava.
  3. Obálka s ponukou musí obsahovať označenie: „NEOTVÁRAŤ – VPK ADMISPORT“, inak sa na podanie záujemcu nebude prihliadať.
  4. Ponuka musí obsahovať vyjadrenie, že záujemca predkladá ponuku na hnuteľnú vec – „Zásoby s tovarom a príslušenstvom“.
  5. Dotknutý majetok Dlžníka sa speňažuje spôsobom ako hnuteľná vec.
  6. Ponuka sa predkladá v mene EURO.
  7. Dlžník je platcom DPH.
  8. Ponúkaná kúpna cena nezohľadňuje správne a iné poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva. Tieto poplatky idú na ťarchu záujemcu – kupujúceho v celom rozsahu. Prevzatie vecí je nadobúdateľ povinný zabezpečiť na svoje náklady.
  9. V rámci ponuky záujemca vyhlási, že podmienky tohto verejného ponukového konania prijíma v celom rozsahu.
  10. Ponuka musí obsahovať identifikačné údaje záujemcu, ktorý je fyzickou osobou (nepodnikateľ): meno, priezvisko, rodné priezvisko, dátum narodenia, rodné číslo, trvalý pobyt, inak sa na ponuku neprihliada.
  11. Ponuka musí obsahovať identifikačné údaje záujemcu, ktorý je fyzickou osobou - podnikateľ: obchodné meno, meno, priezvisko, rodné priezvisko, miesto podnikania, IČO, identifikáciu registra, v ktorom je osoba zapísaná, DIČ, IČ DPH ak má pridelené a dátum narodenia, rodné číslo, inak sa na ponuku neprihliada.
  12. Ponuka musí obsahovať identifikačné údaje záujemcu, ktorý je právnickou osobou: obchodné meno, sídlo, IČO, identifikáciu registra, v ktorom je osoba zapísaná, DIČ, IČ DPH ak má pridelené, inak sa na ponuku neprihliada.
  13. Prihliada sa iba na tie ponuky, kde bola záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet správcu najneskôr v posledný deň tohto verejného ponukového konania. Za deň zloženia zálohy sa považuje deň, keď boli finančné prostriedky pripísané na účet správcu.
  14. Záloha sa skladá na účet správcu: č. ú. IBAN: SK13 0200 0000 0032 1392 2053, BIC: SUBASKBX, účet vedený vo VÚB, a.s., VS: IČO záujemcu alebo dátum narodenia záujemcu vo formáte DDMMRR – len v prípade, že ponuku predkladá záujemca, ktorý je fyzickou osobou nepodnikateľom; do poznámky je potrebné uviesť: VPKADMISPORT.
  15. Ďalšie informácie poskytuje správca prostredníctvom: recovery@perspecta.eu.
  16. Správca vyhodnotí ponukové konanie do 3 pracovných dní od jeho skončenia. Rozhoduje vždy najvyššia ponúknutá kúpna cena. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu. Správca je oprávnený ponuku odmietnuť z dôvodu zjavnej neprimeranosti.
  17. Neúspešným záujemcom bude záloha vrátená obratom po tom, čo úspešný záujemca uzatvorí kúpnu zmluvu. Zložená záloha úspešného účastníka ponukového konania v prípade neuzavretia kúpnej zmluvy prepadá vo výške 10% v prospech konkurznej podstaty a stáva sa zmluvnou pokutou. V prípade, že úspešný záujemca odmietne uzatvoriť túto zmluvu, určí správca za víťaza verejného ponukového konania v poradí ďalšieho záujemcu s najvyššou ponukou.
  18. Ak sa hnuteľné veci podliehajúce konkurzu nepodarí speňažiť ani v treťom ponukovom konaní, prestávajú podliehať konkurzu. Ak o takýto súbor hnuteľných vecí prejaví záujem veriteľ prihlásenej pohľadávky, správca ho prevedie tomu veriteľovi prihlásenej pohľadávky, ktorý ponúkne do desiatich dní od skončenia tretieho ponukového konania najvyššiu ponuku. Ak viacerí veritelia prihlásenej pohľadávky ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu. Vypratanie vecí je povinný zabezpečiť veriteľ na svoje náklady.

 

 

Vo Vlkanovej dňa 20.03.2024

 

PERSPECTA Recovery, k.s.
SKP  S 1894