Prihlásiť sa

Prihlásenie pre registrovaných

Zabudli ste heslo? Reset hesla.

Použitia podielu zaplatenej dane prijímateľa 'Nadácia Miška Sotáka, Brezno'
za rok 2013

Účel použitia Výška použitia (EUR) Spôsob použitia
Oblasť školstva 1 398,1 € Dar v podobe finančných prostriedkov bol darovaný pre Hotelovú akadémiu Brezno a Základnú školu s materskou školou, MPČĽ 35, Brezno na zakúpenie pomôcok potrebných pre ich výchovnovzdelávaciu činnosť.
Oblasť sociálnej sféry 473,11 € Finančný dar bol venovaný Domovu dôchodcov a domovu sociálnych služieb LUNA v Brezne na pokrytie nákladov spojených s jej hlavnou činnosťou. Ďalšie finančné prostriedky v oblasti sociálnej sféry sme poskytli rodine Fraňovej na úhradu nákladov spojených s liečbou syna Patrika.
Oblasť kultúry 2 600 € Finančné prostriedky sme venovali Mestskému divadlu – Divadlo z Pasáže na náklady spojené s predstavením pod názvom „Čakanie na Go(do)TA“. Ďalšie financie smerovali už po niekoľký krát pre organizácie zabezpečujúcu činnosť detských folklórnych súborov na Horehroní a to DFS Heľpančok , DFS Telgártčok, DFS Malá Kýčera, DFS Mladosť Pohorelá, DFS Brezinky, DFS Šumiačaník zo Šumiaca, DFS Klások, DFS Jabloň.
Oblasť športu 2 310,37 € Fyzickým osobám sme darovali finančné prostriedky na podporu športu (kulturistika, biatlon). Prostredníctvom finančného daru sme podporili volejbalový memoriál v Brezne, i zakúpenie termotričiek pre žiakov futbalového oddielu ŽP Šport.
Oblasť zdravotníctva 3 921,56 € Finančnú pomoc sme poskytli Fakultnej nemocnici s poliklinikou F.D.Roosevelta na zakúpenie zdravotníckych zariadení na ortopedické oddelenie, Národnému ústavu tuberkulózy, pľúcnych chorôb a hrudníkovej chirurgie Vyšné Hágy na zakúpenie TV pre potreby ústavu, Nemocnici s poliklinikou n. o. Brezno na úhradu nákupu interiérových žalúzií pre oddelenie OAIM/ARO. Finančným darom sme prispeli Územnému spolku Slovenského Červeného kríža, B. Bystrica na celoslovenskú súťaž v poskytovaní prvej pomoci.
Režijné náklady 156,87 € Finančné prostriedky použila nadácia na čiastočné pokrytie režijných nákladov za rok 2014 (audit, bankové poplatky, daň z príjmu a iné služby).
Spolu 10 860,01 €
Výrok auditora

gdpr_placeholder